Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΖΟΥΜΕ. ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ

 Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, όρθια άτομα και κείμενο που λέει "o 84χρονος της Παγκόσμιας κίναιδος Τάξης ενισχύει τις δυνάμεις του.. F"

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, όρθια άτομα και κείμενο που λέει "IΣÎa mu UINIHI UÎA IA IN ΛΑΤΑΣΙΓΟΦΗ CL AMAUL από το μισητό γένος των μιζαδόρων Μητσοτάκηδων ΚΟΥΛΗΣ O <<ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ ΓΙΟΣ>> ΕΝΟΣ 3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΡΥΒΟΥΝ TO ENOXO ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ "<ΜΕΓΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ>> του κυρίου πρωθυπουργού ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ 0 επικεφαλής του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ και της Μεγάλης Επανεκκίνησης, ανώμαλος Κλάους Σβαμη, ενισχύει τα <δικά του παιδιά>>" 

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "DOCTOR FROM NEW YORK @Doctorfromliny o Yuval Noah Harari είναι ομοφυλόφιλος και το 2002 γνώρισε τον σύζυγό του Ττζικ Γιαχάβ. Παραδέχτηκε ότι έχασε την παρθενιά του από τον Κλάους Σβάμπ και ότι πολλοί παγκόσμιοι ηγέτες έχασαν τη παρθενιά τους από τον Σβάμπ του Παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ. 8:32 PM Aug 18, 2022 Twitter Web App"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive