Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Παραθέστε γνήσια αντίγραφα των τίτλων ιδιοκτησίας, του "θεου σας".

Παραθέστε γνήσια αντίγραφα των τίτλων ιδιοκτησίας, του "θεού σας".  Ρε νετανιαχου, πού είναι οι τίτλοι ιδιοκτησίας που να δείχνουν: απο ποιόν ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ, για ποιά ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ και με ποιά ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ κληρονόμησες όλη την Παλαιστίνη και έστησες το τσαντίρι σου ? Χωρίς ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ δεν έχεις κανένα δικαίωμα.... να το παιζεις ιδοκτήτης & υπερασπιστής γιατι είσαι ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗΣ ΓΗΣ. Ενοχος ο ΟΗΕ, γιατι ενέκρινε χωρίς να ελέγξει το ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΟ. Αφού εσύ έχεις ΠΥΡΗΝΙΚΑ, πώς την είδες και ουρλιάζεις μή τυγχόν και αποκτήσει και το ΙΡΑΝ ? Τόσο αντι-φασίστες είστε εκει πέρα ? Τί έχεις να μας πείς για τα ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ όπλα σας που χτυπούν μόνον Παλαιστινίους βάσει του DNA τους ? Αυτά σας μάθανε στο αουσβίτς ?  Μάθε και κατι απο τον ομοεθνή σου προφήτη Χακαρει που μονολογεί: οτι δεν υπάρχει ο θεός και οτι μιά χαρά τα καταφέραμε χωρίς αυτόν. Εσύ τον πληρώνεις αδρά, δώσε λίγη προσοχή στον φουκαρά σου! και παράτα τα παραμύθια σας που γράφηκαν κάτω απο ηλίαση στην έρημο οτι ο θεος των ηφαιστείων σύνναψε συμφωνία αίμματος με εσάς ως τον εκλεκτό του λαό και υποσχέθηκε οτι θα χαρίσει μόνον σε εσάς τους ανθρώπους (όχι στα γκοημ, τα υπόλοιπα ανθρωπόμορφα ζώα) τον πλανήτη Γή με "τα γκοημ" ως τα ζομπι-υπηρέτες σας. Φαίνεται οτι ο Χακάρει ξέχασε τον δικό σας θεό και λέει μπούρδες. Για εμάς, αρκεί η δημοσίευση των τίτλων ιδιοκτησίας του "θεου σας".  ΑΔΗΣ, http://seegreek2.blogspot.com



3 σχόλια:

  1. Μη ξεχνάτε να γιορτάζετε με μεγάλη λαμπρότητα την νίκη των σιωνιστών επι των υπερασπιστών της λευκής φυλής στις 8 Μαιου 1945.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι γιορτες χανουκα και πουριμ, είναι νικες κατα Ελληνων.

      Διαγραφή
  2. ΤΕ Α ΤΕ! ΤΕ Α ΤΕ !

    ΧΑΛΙΑΡΗ...!!!

    ΔΊΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΊΑ ΣΕ ΚΆΤΙ ΜΛΚΖΜΝ ! ΟΠΩΣ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ! Ο ΧΌΚΙΝΣ ΚΑΛΑ ΆΛΛΟ ΤΊΠΟΤΑ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΜΑΦ ΤΟ ΒΑΘΎ ΚΡΑΤΟΣ ΟΥΟΥΟΥ... ΓΕΜΆΤΟ !

    ΌΣΟ ΑΦΟΡΆ ΤΟ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΌ
    ΈΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΆΘΟΥΜΕ ΠΟΛΛΆ...!
    ΧΑΖΑΡ💩Ι ΧΑΖΑΡΟΚΡΟΝΙΟΙ ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ ΖΒΑΜΠΕΕΕΝΕΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΝΊΒΑΛΟΙ ΧΑΖΑΡΟΚΡΟΝΙΟΙ ΚΟΜΟΥΝΟΝΑΖΙΔΕΣ ΤΡΑΓΟΜΑΠΕΣ
    ΑΝΤΙΦΑ... ΑΝΑΡΧΟΜΠΣΤΡΔΟΙ ΑΝΗΘΟΠΟΙΟΙ ΚΛΠ ΣΥΓΓΕΝΕΊΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ.

    ΤΕ ❗ΛΟΣ❗

    ΗΘΙΚΏΝ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟΝ 🇬🇷

    (ΙΔΙΟΣ...Ο ΜΑΔΑΦΑΚΑ ΤΕΡΕΖΑΣ..)
    ΈΧΕΙ ΚΑΙ ΚΆΤΙ ΑΠΟ ΦΑΟΥΤΣΙ ΤΟ ΜΝΣΚΥΛΟ ! ΕΕΕ?
    ΊΔΙΟΙ ! ΑΠΟ ΧΑΖΟΥΣ ΣΕ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΠΕΙΡΑΜΑ... ΓΕΝΕΤΙΚΌ !

    ΑΦΟΎ ΔΕΝ ΒΛΈΠΕΤΕ... ΑΠΛΆ ΚΟΙΤΆΤΕ ! ΑΦΟΎ ΔΕΝ ΑΚΟΎΤΕ... ΑΠΛΆ ΑΚΟΎΤΕ ΩΣ ΉΧΟΥΣ !
    ΚΙΟΠΟΙΟΣ ΦΩΝΆΖΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΌΝ ! ΤΟ ΔΊΚΑΙΟ ΤΟΥΣ !!!
    ΣΑΣ ΤΟ ΠΈΡΑΣΑΝ ΤΣΑΑΑ...Κ🥒
    ΌΤΙ ΤΟ ΧΆΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ !

    ΩΡΕ ! ΔΟΥΛΕΜΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive