Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Επιστολή Νασιούλα σε Μητσοτάκη: Αναλαμβάνετε την ευθύνη για τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ;

Επιστολή στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη έστειλε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Ιωάννης Νασιούλας, για το θέμα της ασφάλειας και της καταλληλότητας των λεωφορείων του ΟΑΣΘ. Η επιστολή "βάζει στο κάδρο"..... την προμήθεια δεκάδων απαξιωμένων λεωφορείων από την Λειψία της Γερμανίας, την οποία αποφάσισε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας με χρήματα του Δήμου Θεσσαλονίκης, μαζί με τον τότε Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή.

Το κείμενο της επιστολής Νασιούλα σε Μητσοτάκη

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

Χαιρετίζω την εντολή σας να διεξαχθούν εξονυχιστικοί έλεγχοι σε μέσα μαζικής μεταφοράς και συγκοινωνίας και την εκλαμβάνω ως ειλικρινή πράξη κινητοποίησης, μετά από τις αστοχίες του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών που έφερε με τραγικό τρόπο στην επιφάνεια το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών. Με την παρούσα, σας απευθύνω το ερώτημα που βρίσκεται στα χείλη όλων στην Θεσσαλονίκη: Οι έλεγχοι ασφαλείας και καταλληλότητας που έχετε εξαγγείλει για τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα περιλάβουν και τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, που προμηθεύθηκε ο Δήμος Θεσσαλονίκης και δόθηκαν με χρησιδάνειο στον Οργανισμό;

Με το πέρας των ελέγχων, ποιος θα φέρει την ευθύνη για ενδεχόμενα νέα προβλήματα ασφαλείας και καταλληλότητας που θα ανέκυπταν: αυτός που τα προμηθεύθηκε στην κατάσταση που τα προμηθεύθηκε ή αυτός που τα χρησιμοποιεί; Αναλαμβάνετε την ευθύνη για τα λεωφορεία αυτά, μετά το πέρας των ελέγχων;

Παρακαλώ, δεχθείτε την ειλικρινή μου εμπιστοσύνη στην προσπάθειά σας να αποτυπωθεί το επίπεδο ασφάλειας και καταλληλότητας των μέσων μαζικής μεταφοράς στην πατρίδα μας.

Μετά τιμής,

ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ







1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive