Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ - ΜΑΝΙΑΚΟΙ - ΑΝΩΜΑΛΟΙ - ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ; ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΖΟΜΠΙ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ. του "ΑΡΗ ΚΟΜΠΡΑ"

ΠΙΣΤΈΨΑΤΕ ανεγκέφαλα καθάρματα τους εχθρούς  της τιμημένης Πατρίδας μας οτι οι έλληνες είμαστε "εύκολη λεία" και μπήκατε στον πόλεμο μαζί, μας ρε μπετόβλακες; Σε  λίγο θα καταλάβετε εσείς και οι νταβατήδες σας οτι  είσαστε απλες πουτάνες που  πηδιόνται για κάτι ψιλά και κάποιες  θεσούλες. Κούνια που σας κούναγε πανηλίθια τέρατα.... Κανάτε τόσο κακό σε 4 χρονια όσο εκαναν ολοι οι εχθροί μας απο  ιδρυσεως αυτού του κράτους. Καταστρέψατε τα πάντα, Θρησκεία, Πατρίδα, Οικογένεια και Ω!! το ΘΡΑΣΣΟΣ σας ζητάτε απο το λαό που τον ρημάξατε να σας  δώσει την ψήφο του.  Τ`αρχίδια του τσολιά θα παρετε. Όσους πούστηδες, τραβέλια και λεσβίες κι αν βάλετε για φράγμα ο ορμητικός χείμαρος  της λαϊκής οργής θα σας ρίξει στον καιάδα με τα σκατά εκεί μαζί με τα γουρουνια θα τσαλαβουτάτε στη λάσπη. Χαρείτε οσο μπορείτε γιατι ΗΡΘΕ η ωρα της τιμωρίας και γουρούνια χωρίς λάσπη ΔΕΝ ζούν. ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. "ΑΡΗΣ  ΚΟΜΠΡΑΣ"

2 σχόλια:

  1. ΜΩΡΈ ΛΕΣ ?
    ΌΣΟΙ ΥΠΟΔΈΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
    ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΦΟΡΆΝΕ
    ΜΆΣΚΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΟΥΝ
    ΓΙΑΤΊ ΣΤΟ ΒΆΘΟΣ ΞΕΡΟΥΝ
    ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ ΗΛΊΘΙΟΙ !?
    ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΕΙΣ ΌΜΩΣ !?
    ΜΙΛΆΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΎ ΆΒΥΣΣΟ ΠΟΛΎ ΒΆΘΟΣ...

    Η ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΕΛΠΊΔΑ ΕΊΝΑΙ Ο ΊΔΙΟΣ Ο ΘΕΌΣ.
    ΜΕ ΠΊΣΤΗ ❗
    ΜΑΚΡΙΆ ΑΠΌ ΤΑ ΧΑΖΑΡΟΜΑΓΑΖΑ ΕΚΚΛΗΣΊΑ ΑΒΕΕΜΠΕΕΕ 💰
    ΜΌΝΟ ΕΚΕΊ ΕΊΜΑΣΤΕ ΠΟΛΎ ΚΑΛΑ
    ΣΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ❗ ΙΣ.ΧΡ

    ΚΟΥΡΆΓΙΟ 🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Singular νά δούμε τί θά πεί,
    ή ό,τι διατάξουν τά μεγάλα αφεντικά...γι'αυτόν τόν
    "ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ" λαό....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive