Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Βλάβες από τα εμβόλια: «Οι γιατροί τώρα βλέπουν: Αποβολές, καρκίνοι, εγκεφαλικά»

 

Ο Pierre Kory είναι ένας Αμερικανός γιατρός εντατικής θεραπείας που κέρδισε την προσοχή κατά την διάρκεια της πανδημίας COVID-19 για την υποστήριξη της ευρείας χρήσης εκτός ετικέτας ορισμένων φαρμάκων ως θεραπείες για τον COVID-19, ως πρόεδρος και συνιδρυτής της Front Line COVID-19 Critical Care Alliance....

Όπως αναφέρει, την ώρα πάντως που οι κρατικοί επιστήμονες διαβεβαιώνουν πως τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά:

«Στα ενδότερα των ιατρικών κέντρων, μιλάω με ορισμένους νοσηλευτές και μου λένε ότι οι γιατροί τώρα βλέπουν…

Παρατηρούν πολλές βλάβες από τα εμβόλια!!!

Ασχέτως αν αποστασιοποιούνταν παλαιότερα, αν το αρνούνταν, αν συνέχιζαν ξέρετε να απορρίπτουν την ιδέα πως το εμβόλιο το προκάλεσε, τώρα αδυνατούν (να συμεριφέρονται το ίδιο)…

Οι ογκολόγοι βλέπουν καρκίνους, οι νευρολόγοι βλέπουν εγκεφαλικά σε ασθενείς χωρίς καθόλου παράγοντες κινδύνου, σε όλο και μικρότερες ηλικίες, οι καρδιολόγοι βλέπουν εμφράγματα μ’ αυτούς τους θρόμβους ινικής που πληρούν τις στεφανιαίες αρτηρίες σε τέτοιο βαθμό που δεν έχουν ξαναδεί ποτέ πριν!!!!!

Πολλές ειδικότητες βλέπουν πράγματα σε βαθμό που δεν έβλεπαν (στο παρελθόν).

Ας πούμε για τους μαιευτήρες – γυναικολόγους. Οι αποβολές, τα θνησιγενή νεογνά, η δυσμηνόρροια, όλες οι διαταραχές γονιμότητας και περιόδου μεταξύ συχνά αναπαραγωγικών ηλικιών. Επομένως, αυτή (όντως) είναι μια ανθρωπιστική καταστροφή»!!!!

el.gr


1 σχόλιο:

  1. Τόν καιρό πού πέθαινε (καί πεθαίνει ακόμα)...ό κόσμος πού ήσασταν κωλογιατροί -λούγγρες, τώρα τ'ανακαλύψατε όλα αυτά πού προκαλούν τά διαβόλιά σας...εεεε???
    Κουφάλες, άντε πνιγείτε πουλημένα τομάρια όλοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive