Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Η ΕΛΛΑΔΑ “ΒΡΑΖΕΙ”! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ – ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ – ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)

 Απεργιακή συγκέντρωση στην Δράμα με την συμμετοχή σωματείων, φορέων και μαθητών με κύριο αίτημα να αποδοθούν ευθύνες και να τιμωρηθούν οι πραγματικοί υπεύθυνοι για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023. (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ/EUROKINISSI)

Γέμισαν οι δρόμοι όλης της χώρας με πανό και συνθήματα κατά της κυβέρνησης. 

 

Το δυστύχημα στα Τέμπη και ο θάνατος 57 ανθρώπων ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, 

 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, όρθια άτομα, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΤΣΙΠΡΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ ΚΙΕΣΥ ΓΑΜΙΕΣΑΙ"

βγάζοντας τους πολίτες στους δρόμους, με τη νεολαία αυτού του τόπου να δίνει βροντερό παρόν.....

Η χώρα έχει “παραλύσει” από τις απεργιακές κινητοποιήσεις και πλήθος κόσμου έχει κατακλύσει πλατείες και κεντρικούς δρόμους σχεδόν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας. ΣΥΝΕΧΕΙΑ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive