Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

ΧΑΜΟΣ και στην Αυστραλία με τα εμβόλια: «Ο ΕΟΦ της χώρας συγκάλυψε θανάτους» – ΒΙΝΤΕΟ

 

Τι αποκάλυψε Αυστραλός βουλευτής!!! Στην Ελλάδα δεν κουνιέται φύλλο. Ο Αυστραλός γερουσιαστής, Gerrard Rennick ζητά να διερευνηθεί ο αυστραλιανός ΕΟΦ, επειδή δεν προειδοποίησε τους ανθρώπους για τους κινδύνους του εμβολιασμού mRNA… Λέει ότι εν γνώσει τους κάλυψαν τους θανάτους για να διατηρήσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στο εμβόλιο!!!...

Γίνεται απόλυτος χαμός σε όλον τον κόσμο με τα εμβόλια και μόνο στην Ελλάδα πετούν αετό.

Πάντως οι κρατικοί επιστήμονες επιμένουν πως τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά και ασφαλή.

Όπως αναφέρει ο Rennick:

«Θέλω να μάθω γιατί δεν τοποθετήθηκαν κατάλληλες προειδοποιητικές επισημάνσεις στο εμβόλιο, το οποίο γνωρίζουμε τώρα πως έχει προκαλέσει τον θάνατο παιδιών και νεαρών ατόμων!

Αυτό είναι ένα ομοσπονδιακό αδίκημα για έναν δημόσιο λειτουργό, που είναι υπεύθυνος για την ρύθμιση αυτών των εμβολίων, όταν γνωρίζουν ότι υπάρχουν συγκεκριμένοι κίνδυνοι από αυτά τα εμβόλια και αρνούνται να αναγνωρίσουν αυτούς τους κινδύνους κι έπειτα παρακάμπτουν και συγκαλύπτουν και αρνούνται να διοργανώσουν τις εβδομαδιαίες αναφορές για τα εμβόλια σχετικά με αυτούς τους θανάτους;».

Δείτε τα σοκαριστικά περιστατικά που περιγράφει:

 

 

freepik

el.gr

1 σχόλιο:

  1. IΤΑΛΙΑ (Rete 4): Σοκαριστική Εξομολόγηση για την Κόβιντ Πανδημία και τα Εμβόλια!!!

    https://rumble.com/v2ckf7i--rete-4-.html

    Μια απάνθρωπη κατάσταση που είδα και έζησα".

    Εργαζόταν στους θαλάμους κόβιντ στην αρχή της πανδημίας, στις μονάδες εντατικής και προ-εντατικής θεραπείας. Κάποιος άρχισε να λέει την αλήθεια, εξομολογούμενος ότι οι ασθενείς έφταναν σε πολύ άθλιες συνθήκες και βομβαρδιζόταν αμέσως με κάθε είδους φάρμακα: κορτιζόνη, αντιβιοτικά, ηπαρίνη.

    Ηλικιωμένοι άνθρωποι από τα γηροκομεία έφτασαν στο νοσοκομείο και κλειδώθηκαν στα δωμάτιά τους, εγκαταλείφθηκαν και δέθηκαν στα κρεβάτια τους από τα χέρια και τα πόδια και αφέθηκαν να πεθάνουν μόνοι τους.
    Υπήρξε μια εποχή που χορηγήθηκαν αντιιικά φάρμακα με οδηγίες του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας, αλλά επιδείνωναν την κατάσταση των ανθρώπων.

    Η νοσοκόμα ομολογεί ότι βλέποντας τον πόνο στους ασθενείς, αφού έλαβε κάποια φάρμακα, άρχισε να χορηγεί στα κρυφά μόνο φυσιολογικό ορό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive