Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Η Σουηδία Πετάει Στα Σκουπίδια 8,5 εκατομμύρια δόσεις Εμβολίων "COVID”- Ο Kόσμος Δεν Τα Θέλει Πια.

 

Επιτέλους έχουμε κάποια καλά νέα, αυτή τη φορά από την πατρίδα μου, τη Σουηδία. Μετάφραση: Απολλόδωρος...

Λίγες μόλις εβδομάδες μετά από ένα μαζικό συνέδριο στη Στοκχόλμη, όπου κορυφαίοι γιατροί προειδοποίησαν για τους κινδύνους των εμβολίων mRNA, έρχονται ειδήσεις ότι η Σουηδία πέταξε στα σκουπίδια σχεδόν 8,5 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων Covid.

Αυτό σημαίνει ότι περίπου το 1/5 του συνόλου των εμβολίων covid που αγόρασε η Σουηδία έχει καταστραφεί. Το κόστος για τους φορολογούμενους που αγόρασαν αυτά τα εμβόλια για να πεταχτούν ήταν ένα τεράστιο ποσό ύψους 144 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτά είναι χρήματα που πήγαν κατευθείαν στον υπόνομο επειδή το κράτος αγόρασε κάτι που οι άνθρωποι δεν θέλουν.

Και παραδέχονται μάλιστα ότι ο λόγος που αναγκάστηκαν να πετάξουν όλες αυτές τις δόσεις είναι επειδή οι άνθρωποι δεν τις θέλουν πια. Ο κόσμος έχει βαρεθεί αυτά τα σκουπίδια και τις επικίνδυνες ενέσεις.

Φαίνεται ότι οι άνθρωποι έχουν ξυπνήσει και συνειδητοποιήσουν ότι οι "θεωρητικοί συνωμοσίας" είχαν δίκιο.

Η σουηδική ραδιοφωνία πήρε συνέντευξη από μια 43χρονη γυναίκα στο δρόμο για να τη ρωτήσει σχετικά με το γιατί δεν είχε πάρει τις δόσεις της όπως συνέστησε το κράτος.

"Γυναίκα: Έχω πάθει τρεις φορές Covid και δεν ήταν καθόλου πρόβλημα χωρίς εμβόλιο, είναι κάτι που έχουν αναπτύξει και εγώ δεν το εμπιστεύομαι

Δημοσιογράφος: Υπάρχει κάποια πληροφορία που θα μπορούσε να σας αλλάξει γνώμη;

Γυναίκα: Όχι, όχι. Όταν έρθουν και περάσουν τα χρόνια και δω τι θα συμβεί σε όλους τους εμβολιασμένους, τότε ίσως. Αλλά όχι τώρα"

Τι έξυπνη γυναίκα. Σκέφτεται για τον εαυτό της και χρησιμοποιεί το μυαλό της. Δεν θέλει να γίνει το πειραματόζωο της Pfizer.

Αυτά τα εμβόλια δεν είναι παραδοσιακά εμβόλια. Είναι μια ολοκαίνουργια τεχνολογία γονιδιακής θεραπείας που δεν έχει δεδομένα μακροπρόθεσμης ασφάλειας. Κάθε άτομο που έκανε τα εμβόλια, ήταν το πειραματόζωο. Δεν έχουμε ιδέα τι θα τους συμβεί στα επόμενα 5 ή 10 χρόνια.

Ελπίζουμε ότι θα είναι μια χαρά. Αλλά δυστυχώς βλέπουμε όλο και περισσότερα στοιχεία για ανθρώπους που πεθαίνουν ξαφνικά και μαζικά ποσοστά υπερβάλλουσας θνησιμότητας που τυχαίνει να συμπίπτουν με την εξάπλωση αυτών των ενέσεων.

Γνωρίζουμε ότι μπορούν να προκαλέσουν μυοκαρδίτιδα και επίσης αιμορραγία της εμμήνου ρύσεως στις γυναίκες μεταξύ πολλών άλλων πραγμάτων.

Έχω λάβει πολλές μαρτυρίες από αναγνώστες σχετικά με το ότι επηρεάστηκαν από αυτά τα εμβόλια, μπορείτε να διαβάσετε τις ιστορίες τους εδώ:

The Freedom Corner with PeterSweden
Stories of HORRIBLE mRNA side effects
I have quite a large readership across social media (over 700 000 in total), so I decided to ask my followers if they have experienced, or if they know someone that has experienced side effects after taking the covid mRNA vaccines.Subscribe to my Substack to get all my latest articles directly to your inbox without Big Tech censorship…
Read more

Έτσι τώρα η Σουηδία πετάει τεράστιες ποσότητες δόσεων εμβολίων που αγοράστηκαν με χρήματα των φορολογουμένων. Χρήματα που πήγαν κατευθείαν στις τσέπες της Pfizer και της Moderna. Εσείς πληρώσατε γι' αυτό και η Pfizer έγινε πλούσια.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια μορφή σοσιαλισμού/φασισμού. Το κράτος παίρνει τα χρήματά σας για να τα δώσει στους πλούσιους και την ελίτ.

Το είδαμε αυτό κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ήταν μια μαζική μεταφορά πλούτου, οι πλουσιότεροι έγιναν πλουσιότεροι από ποτέ, ενώ οι άνθρωποι έγιναν φτωχότεροι.

Μην ξεχνάτε ποτέ τι έκαναν.


----Δικτυογραφία:

Sweden THROWS AWAY 8.5 million doses of covid vaccines

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive