Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Τι λες τώρα. Ο πεθερός του νεου υπουργού Γεραπετριτη διεκδικεί συμβάσεις ύψους 4,5δις για τον εκσυχρονισμό του σιδηροδρομικού δικτύου!!

 

Προφανώς και παιζουν με την νοημοσύνη μας !
Ο νέος υπουργος μεταφορών Γεραπετριτης εχει πεθερό τον πρόεδρο & Διευθύνοντα σύμβουλο της ΓΕΚ -ΤΕΡΝΑ που διεκδικεί συμβάσεις ύψους 4,5δις για τον εκσυχρονισμό του σιδηροδρομικού δικτύου !Ο Ντογιακος διενεργεί έρευνα για τα αιτία του δυστυχήματος, την στιγμή που ο γιος του είναι μετακλητός υπάλληλος του υπουργείου μεταφορών !....
Την ίδια στιγμή δίνουν συγχαρητηρια στον Καραμανλή γιατί παραιτήθηκε επειδή παράτησε το σιδηροδρομικό δίκτυο χωρίς ηλεκτρονικά συστήματα και όλα γράφονταν σε τεφτέρια !
Για χθες είχε προγραμματίσει ο Μητσοτακης φιέστα , να εγκαινιάσει κέντρο σηματοδότησης σιδηροδρόμων στη Θεσσαλονίκη, την στιγμή που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !
Και φυσικά δεν ξεχνά κανείς τον πρώην υπουργό μεταφορών Χατζηδακη , την εξυγίανση που έκανε στον ΟΣΕ ως άλλος Σούπερμαν !
Κοροϊδία στις πλάτες των πολιτών !Christos Anastasiou

2 σχόλια:

  1. Α!οταν σας τα λεω εγω,κατι ανωνυμοι ασχολουνται με τον Συριζα.Παρτε να'χετε,αμα νομιζετε οτι αυτα τα σκυλια εχουν ανθρωπια.Απλα συγχιστηκαν γιατι τους χαλασε η μαγινεζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΚΡΑΊΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ; ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ !!! ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΚΡΑΊΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ; ΠΟΙΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ; ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ , ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ , ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ , ΤΕΜΠΈΛΗΔΕΣ,ΚΛΠ.ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΠΤΕΣΤΕ ΓΙΑ ΔΑΥΤΟΥΣ .ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive