Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ;; ΟΤΙ ΦΛΑΣΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΚΛΕΙΔΟΥΧΟ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕΙ. ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΟΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΙΣ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ;;


 Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "To οηλεκτρονικό σύστημα έδινε λάθος εντολές! Κάποιες φορές το σύστημα τηλεχειρισμού κλειδώνει διαδρομές που δεν του έχει ζητήσει χειριστής. To ίδιο μπορεί να συμβεί δίχως να είναι ορατές στον πίνακα αλλά γίνεται αντιληπτό επειδή μπλοκάρει τις αυχμές."
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΙΧΜΕΣ..«Ανακεφαλαιώνοντας τα προβλήματα του συστήματος τηλεχειρισμού του ΤΧ, ένα τεράστιο πρόβλημα για την ασφαλή κυκλοφορία σε ένα από τα πιο κομβικά σημεία της Ελλάδας, αναλυτικά σας αναφέρουμε ότι δεν λειτουργούν τα φωτόσημα από το Νο 1 έως και το Νο 29 προς οποιαδήποτε κατεύθυνση», δηλαδή δεν λειτουργούν τα κόκκινα φανάρια, που αναφέρουν κάποιοι υπουργοί ότι λειτουργούσαν κανονικά, σε όλους τους σταθμούς!
Ακόμα, η επιστολή αναφέρει: «Κάποια στιγμή το σύστημα τηλεχειρισμού κλειδώνει διαδρομές που δεν του έχει ζητήσει ο χειριστής. Δεν λειτουργεί το ηχητικό σύστημα προειδοποίησης, απώλειας ελέγχου των αιχμών, επειδή πολλές αιχμές δεν κλειδώνουν ηλεκτρονικά, αλλά με αρπάγες».
Στην επιστολή-φωτιά προστίθεται: «Οπως, λοιπόν, προκύπτει από τα παραπάνω, το σύστημα ΙΝΤΕΡΛΟΚΙΝΚ του ΤΧ1 δεν ανταποκρίνεται σε καμία από τις κύριες λειτουργίες του και όσο οξυδερκείς, παρατηρητικοί και αφοσιωμένοι στην εργασία τους να είναι οι χειριστές, σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν το σύστημα ηλεκτρομανδάλωσης και τις προδιαγραφές τους για αποτροπή του λάθους χειρισμού που μπορεί να προξενήσει βλάβες υλικές ή ακόμη και ανθρώπινων ζωών, συναδέλφων ή συνανθρώπων μας.
Επισυνάπτουμε πλήθος τηλεγραφημάτων για να γίνει αντιληπτό ότι η επιφανειακή αντιμετώπιση του προβλήματος, όπως έχει γίνει μέχρι σήμερα, θα είναι σπατάλη χρημάτων, χωρίς αποτέλεσμα».
Όλα αυτά έρχονται ως συνέχεια και της απαράδεκτης φιέστας που πήγαν να στήσουν την 1η Μαρτίου για να εγκαινιάσουν σύστημα τηλεδιοίκησης σε όλο τον σιδηρόδρομο, χωρίς φυσικά να υπάρχει, κάτι που είχε αποφασιστεί να κάνει ο πρωθυπουργός με επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη. Εκεί είχαν στήσει τις τέντες για τους επισήμους σε περίπτωση βροχής, είχαν κλείσει το… κέτερινγκ, αλλά «ξέχασαν» να τοποθετήσουν το σύστημα τηλεδιοίκησης των τρένων, με αποτέλεσμα να ζήσουμε μια εθνική τραγωδία στα Τέμπη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive