Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Νέα Σμύρνη-Βιασμός 14χρονης: Ο Ελλάδιος από την «Κιβωτό του Κόσμου» ο ένας από τους τρεις μαστροπούς της ανήλικης!

Νέα Σμύρνη: Ο Ελλάδιος της Κιβωτού ο ένας από τους μαστροπούς της 14χρονηςΣτην υπόθεση βιασμού της 14χρονης μαθήτριας, που έπεσε θύμα του μαστροπού «Ταχίρ», ο οποίος την έπαιρνε από το ίδρυμα της Νέας Σμύρνης και την εξέδιδε σε «βρώμικα» ξενοδοχεία της Αθήνας, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες…..

Ένας από την παρέα του αλλοδαπού μαστροπού, ο οποίος μάλιστα, όπως προέκυψε από την έρευνα των Αρχών, τραβούσε βίντεο με τον βιασμό της ανήλικης σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείου με έναν Γεωργιανό bodyguard υψηλών προσώπων, είναι ο 23χρονος Ελλάδιος Σ., ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο, το οποίο έχει επίσης συλληφθεί και εμπλέκεται στην υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου», όπως αποκαλύπτει το protothema.

Μάλιστα, ο 23χρονος Ελλάδιος, ενώ αρχικά έβγαινε στα κανάλια και κατηγορούσε τον πατέρα Αντώνιο, στη συνέχεια άλλαξε γραμμή και προέβαινε σε θερμές δηλώσεις υπέρ του κατηγορούμενου ιερέα. Ο Ελλάδιος Σ. μαζί με τον Αιγύπτιο μαστροπό «Ταχίρ» και έναν άλλο Έλληνα, κατηγορούνται για μαστροπεία και αρπαγή ανηλίκου.
Ελλάδιος και “Ταχίρ” τραβούσαν βίντεο

Ο σκοτεινός ρόλος του Ελλάδιου Σ., όπως αναφέρεται στη δικογραφία, είναι ο εξής: «Ο “Ταχίρ” και ο Ελλάδιος Σ., κατόπιν σχετικών ερωτήσεων, παραδέχθηκαν ότι κατά το χρονικό διάστημα από 23:00 της 19ης Μαρτίου έως 05:30 της 20ής Μαρτίου, βρίσκονταν στο ξενοδοχείο «…», το οποίο βρίσκεται επί της οδού …, στο Μεταξουργείο, από κοινού με την ανήλικη και έναν ακόμη φίλο τους, ονόματι “Ρουσλάν”, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας περίπου 22 ή 23 ετών με αριθμό τηλεφώνου … . Ο “Ταχίρ” και ο Ελλάδιος Σ. ανέφεραν ότι ο “Ρουσλάν” προέβη σε συνουσία με την ανήλικη, ενώ οι ίδιοι παρακολουθούσαν, τραβώντας βίντεο».

 

3 σχόλια:

  1. ΚΛΆΨΤΕ ΘΕΟΥΣΕΣ ΜΠΨΗΦΟΦΟΡΟΙ

    ΌΛΟΙ ΟΟΟΛΟΙΙΙ ❗ Human trafficking ΚΑΝΊΒΑΛΟΙ.

    ΤΡΑΓΟΜΑΠΕΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΧΑΖΑΡΟΚΡΟΝΙΟΙ ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ ΚΑΜΠΛΑΛΟΒΛΑΚΕΣ !!!


    Α ΡΕ Vivian ΤΑ ΈΧΕΙΣ 1000ΠΕΙ
    ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΉΣ ΠΌΡΤΑΣ...



    ΣΑΝΟΜΠΕΕΕΤΟ ΑΒΕΡΤΑ ΣΑΝΌ ΦΟΥΛ ΦΌΒΟ ΗΤΤΟΠΆΘΕΙΑ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΤΕ
    ΜΠΆΤΕ ΝΑ ΜΠΨΗΦΑΤΕ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΦΆΤΕ ΜΠΑΜΠΙΕΣ ΓΙΑΧΝΊ.

    ΚΡΈΜΑ...ΛΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ''Ένας από την παρέα του αλλοδαπού μαστροπού,...''

    → για τους λαθροεισβολεις αλλοδαπους που οχι μονο μπουκαραν παρανομα στην πατριδα μας αλλα την πεφτουν και σε ανηλικα κοριτσακια και τα βιαζουν κρεμασμα σε αυτα τα καθαρματα

    τα πραγματα ειναι ακομη χειροτερα καθως συμφωνα με την ανακοινωση της αστυνομιας:

    · → ''Συνελήφθησαν 3 ημεδαποί κατηγορούμενοι για μαστροπεία και αρπαγή ανήλικης'' κανει μπαμ οτι για τον ''Ταχίρ'' προκειται για ελληνοποιημενο αιγυπτιο,αλλο ενα καθαρμα που εχει αποκτησει ηδη την ελληνικη ιθαγενεια

    · → για να καταλαβετε ποσες ιθαγενειες εχουν δωσει χωρις να το εχουμε συνειδητοποιησει,θα παιρνονται αποφασεις και θα τριβουμε τα ματια μας και θα αναρωτιομαστε πως;αλλα θα ειναι ηδη πολυ αργα,φανταστειτε τι γινεται μπουκαρε παρανομα στην χωρα και ως ευχαριστω του χαρισαν την ελληνικη ιθαγενεια αυτου του επικινδυνου ανθρωπου,αυτη η χωρα οδευει προς διαλυση

    · → για αφαιρεση της ελληνικης ιθαγενειας και απελαση ουτε λογος βεβαια,
    δεν δισταζουν ακομα και μπροστα σε αλλοδαπα εγκληματικα στοιχεια να κανουν οτι μπορουν προκειμενου να νομιμοποιησουν τον εποικισμο της χωρας δινοντας τους μαλιστα και την ελληνικη ιθαγενεια αντι να τους απελασουν για οποιοδηποτε παραπτωμα απο το πιο μικρο μεχρι το πιο μεγαλο(πταισμα,πλημμελημα,κακουργημα κλπ...)μετα την συλληψη-ποινη-τιμωρια αποφυλακιση τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 12:37
    ΣΧΌΛΙΟ.

    ΌΣΟΙ ΕΊΝΑΙ ΚΟΜΑΝΤΑ ! ΜΕ... 🥒
    ΚΑΙ ΈΧΟΥΝ ΤΑ ΌΠΛΑ !
    ΑΥΤΟΊ ΕΊΝΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΘΆ...

    Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ ΤΙ❓


    ΆΜΕΣΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΆ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΑ.

    ΕΣΧΆΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
    ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ ΧΑΖΆΡΟΙ ΑΝΑΡΧΟΜΠΣΤΡΔΟΙ ΑΝΗΘΟΠΟΙΟΙ ΚΑΚΟΤΕΧΝΕΣ... ΚΟΜΟΥΝΟΝΑΖΙΔΕΣ ΤΡΑΓΟΜΑΠΕΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΛΑΜΌΓΙΑ ΚΑΝΊΒΑΛΟΙ ΕΝΤΟΜΟΦΆΓΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΛΥΦΤΡΟΝΙΑ ΑΘΛΙΑ ΕΡΓΑΤΟΜΠΝΔΕΣ ΚΛΠ ΣΥΓΓΕΝΕΊΣ.

    ΆΜΕΣΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΆ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive