Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

Τραγέλαφος! Η άγνωστη ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ τρένου με μηχανήματα εργασιών 1 χρόνο πριν. Αμαξοστοιχία είχε συγκρουστεί με μηχανήματα που δούλευαν πάνω στις γραμμές

Στην πιο εμπορική σιδηροδρομική γραμμή της χώρας!  Το δυστύχημα στα Τέμπη με τους 56 -σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ.- νεκρούς φέρνει στην επιφάνεια μία σειρά από σοβαρότατες παθογένειες του ελληνικού σιδηροδρομικού δικτύου.  Εκτός των άλλων..... όπως συμβαίνει πάντα μετά από ένα τέτοιο συμβάν, ανοίγουν και στόματα. ευτυχώς δεν επέφερε τραυματισμούς, έλαβε χώρα τον περασμένο Απρίλιο.  Από το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού OPEN ξεχωρίζει το…μπάχαλο που επικράτησε λίγο πριν αλλά και λίγο μετά το ατύχημα, καθώς ο σταθμάρχης μοιάζει να μην ήξερε ότι στην γραμμή που στέλνει το συγκεκριμένο τρένο γίνονταν εργασίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive