Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

ΓΩΓ VS ΜΑΓΩΓ ΟΠΩΣ ΚΡΑΜΕΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΡΑΜΕΡ. ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

  • Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Έφτασαν κάποιες πληροφορίες σε εμάς και προσπαθήσαμε να τις επιβεβαιώσουμε όσο αυτό είναι εφικτό , δεν είμαστε όμως σε θέση να επιβεβαιώσουμε 100% αυτές τις πληροφορίες. Ωστόσο υπάρχουν πληροφορίες που έχουν ήδη επιβεβαιωθεί και που έχουν βγεί στην δημοσιότητα όποτε μπορούν να δώσουν κάποια αξιοπιστία σε αυτά που σας λέμε....
Η ιστορία εδώ είναι ότι πολλά από αυτόν τον πόλεμο στην Ουκρανία έχουν στηθεί, κατασκευαστεί και σίγουρα το άτομο που βρίσκεται αυτήν την στιγμή στο Λευκό Σπίτι στο Λειβάδι στις ΗΠΑ δεν είναι ο πραγματικός πρόεδρος. Μέρος των πληροφοριών προέρχεται από έναν ηλικιωμένο πράκτορα που πεθαίνει και θέλει να βγει η αλήθεια προς τα έξω (σύμφωνα με αυτόν). Σύμφωνα με αυτόν το Ισραήλ είναι στα πρόθυρα ενός μεγάλου πολέμου .Πολλοί στην Μοσάντ λένε ότι το Ισραήλ είναι στα πρόθυρα του πολέμου των Γωγ και Μαγώγ*.
Και όπως λέμε αυτός ο πόλεμος θα είναι ένας στημένος /τεχνητός πόλεμος, ένας πόλεμος που οργανώνεται εδώ και καιρό συστηματικά, που προκαλείται για να γίνει . Μάθαμε λοιπόν ότι αυτά τα 3 drones που μπήκαν και επιτέθηκαν στο Ιράν ,ήταν μόνο 3 από τα 100 που μπήκαν μέσα στο Ιράν τον περασμένο μήνα. Χτυπώντας στόχους βαθιά μέσα στο Ιράν. Επίσης μάθαμε ότι οι μαχητές της Χεσμπολάχ επιστρέφουν στον Λίβανο και συγκεντρώνονται στα βόρεια σύνορα . Και το ίδιο κάνουν και τα Ισραηλινά στρατεύματα στα βόρεια σύνορα, και έχουν αποφασίσει να εξαφανίσουν τα πάντα σε απόσταση 20 μιλίων εντός της εμβέλειας των συνόρων τους.
Ακούγεται σαν να θέλουν να δημιουργήσουν μια ουδέτερη ζώνη ( buffer zone ). Μάθαμε επίσης ότι η Τουρκία θα εμπλακεί στην σύγκρουση με το Ιράν .Κάποιοι στην Ουάσιγκτον πιστεύουν ότι θα είναι μια ανάμειξη χαμηλών τόνων της Τουρκίας, αλλά το Ισραήλ πιστεύει ότι αυτή η ανάμειξη της Τουρκίας ΔΕΝ θα είναι χαμηλών τόνων. Υπάρχουν ήδη άτομα που άρχισαν να μετακινούνται ως αποτέλεσμα αυτής της επικείμενης σύγκρουσης , και ήδη ο Νετανιάχου συναντήθηκε με ηγέτες εθνών στην περιοχή όπως ο βασιλιάς Αμπντουλάχ της Ιορδανίας για να τους ενημερώσει για το τι έρχεται.!!!
Οι πόλεμοι θα χειροτερέψουν πολύ σύντομα και η κατάρρευση του δολαρίου των ΗΠΑ είναι μέρος αυτού του σχεδίου , και η Κίνα με την εισβολή της στην Ταιβάν θα βοηθήσει σε αυτό το σχέδιο της κατάρρευσης του δολαρίου των ΗΠΑ. Θα δούμε λοιπόν τι θα συμβεί.
Υ.Γ Μέσα σε όλο αυτό σημειώστε ότι η Ρωσία δεν αναγνωρίζει την Ισραηλινή κυριαρχία στα υψίπεδα του Γκολάν. Πόσο έτοιμη είναι η Δύση να εμπλακεί σε έναν Παγκόσμιο Πόλεμο τριών μετώπων... Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ειρηνικό ;;
Υ.Γ1 Και μέσα σε όλα αυτά ο Δενδιάς σύμφωνα με την Καθημερινή βρέθηκε στην Ιερουσαλήμ, και η συμμετοχή του Ισραήλ στην άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ βρίσκεται στον αέρα. Λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι βρίσκονται στα πρόθυρα πολέμου.
* Πολλοί έχουν διδαχθεί ότι η Ρωσία αναφέρεται ως Γωγ, Μαγώγ. Αυτό όμως είναι εν μέρη αλήθεια. Οι αρχαίοι χάρτες δείχνουν ότι η γη των Magog, Meshech, Beth Togarmah και Gomer καταλάμβαναν την περιοχή που τώρα είναι η Τουρκία. Στον Ιεζεκιήλ 38-39, ο Ιεζεκιήλ προέβλεψε συγκεκριμένα ότι η Τουρκία θα γινόταν ένας από τους κύριους γεωπολιτικούς εχθρούς του Ισραήλ τις τελευταίες ημέρες. Στην εποχή του Ιεζεκιήλ, ο Μαγώγ, ο Μεσέχ και ο Τουβάλ βρίσκονταν όλοι στη σημερινή Τουρκία.
Ο ιστορικός Edwin Yamauchi έχει επίσης γράψει, «Από τα τέλη του δέκατου ένατου
αιώνα, υπάρχουν διαθέσιμα ασσυριακά κείμενα που εντοπίζουν το Meshech (Mushku) και το Tubal (Tabal) στην κεντρική και ανατολική Ανατολία [Τουρκία] αντίστοιχα».
Ο Γκογκ ή «Γυγέζ» ήταν πραγματικό πρόσωπο από την Τουρκία. Γκογκ είναι το όνομα
που χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν για να αναφέρεται στον «Γκουγκού» της Λυδίας στην Τουρκία. Το Togarmah ή "Tilgarimmu" βρίσκεται επίσης στην Τουρκία και ήταν μια πόλη/κράτος της Ανατολίας, (Μικρά Ασία, σύγχρονη Τουρκία.)
  • Η Τουρκία προσπαθεί να φτιάξει το Μεγάλο Τουράν. Θέλει την δημιουργία ενός ενοποιημένου παντουρκικού στρατού που θα αποτελείται από την Τουρκία, το Αζερμπαϊτζάν, το Καζακστάν, το Ουζμπεκιστάν, το Τουρκμενιστάν, το Κιργιστάν και το Τατζικιστάν.

    Η μεγάλη τουρκική ιδέας που αγκάλιασε ο Σουλτάνος ​​Ερντογάν - η κατασκευή του Μεγάλου Turan - ένα ενιαίο κράτος υπό την κυριαρχία της Τουρκίας για όλους τους Τούρκους. Το έργο εκφράστηκε για πρώτη φορά από τους Νέους Τούρκους και τον Κεμάλ Ατατούρκ στις αρχές του 20ού αιώνα. Έτσι, η Κριμαία, η Υπερκαυκασία, το Ταταρστάν και τα βορειοανατολικά εδάφη της Ρωσίας πρέπει να γίνουν το ίδιο το Τουράν, σαν ένα ισλαμικό κράτος.

    Πιστεύεις στα αλήθεια ότι το Ισραήλ χαίρετε γα αυτό;; Στην γειτονιά μας μόνο ένας σερίφης μπορεί να υπάρχει.
  • Τα γράφει η Κύρα Αδάμ στη "Δημοκρατία" πριν 3-4 μέρες (https://www.newsbreak.gr/.../aigaio-toyrkiki-askisi.../
    ),
    αλλά τα έλεγε και τον Νοέμβριο, αλλά και πέρυσι άνοιξη για τον χάρτη του (αντιπροέδρου τότε) Μπά'ι'ντεν,τον Νοέμβριο μάλιστα τα εδώ κανίς του Μιζοτάκη έλεγαν ότι είναι "ενα non paper που βγήκε τώρα για εντυπώσεις, αλλά συνήθως όταν βγαίνουν σημαίνει ότι καίγονται",
ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ

2 σχόλια:

  1. ΚΑΥΚΆΣΙΑ ΦΥΛΉ ΔΗΛΑΔΉ ΟΙ ΕΛ ΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΦΟΥΛ ! ΕΡΩΤΑΣ ΆΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΤΟΥΣ...
    ΟΙ ΤΟΥΡΚΛ@Ν ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΧΑΖΆΡΟΙ ΜΩΡΈ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΆΜΕ ΜΙΑ ΒΌΛΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΊ... ΝΑ ΣΦΆΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΘΑΧΕΤΕ ΚΑΛΟ ΜΕΡΟΚΆΜΑΤΟ...

    ΟΙ ΑΙΏΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΊ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΆΡΟ ΑΝΕΔΑΦΙΚΈΣ ΑΤΟΠΕΣ ΧΑΖΑΡΟΜΑΡΕΣ...
    ΔΙΧΌΝΟΙΑ ΜΙΣΟΣ ΒΙΑ ΚΑΙ ΜΛΚΙΑ!!!

    ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΊ ΕΥΡΑΣΊΑ?! ΔΗΛΑΔΉ ΑΠΟ ΚΊΝΑ ΜΈΧΡΙ ΝΟΡΒΗΓΊΑ ΕΥΡΏΠΗ? ΈΤΣΙ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΎΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΛΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ! ΕΙΛΙΚΡΙΝΆ ΔΕΝ ΞΈΡΟΥΜΕ ΣΧΕΔΌΝ ΤΊΠΟΤΑ ! ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΌ.ΜΙΚΡΕΣ ΑΛΉΘΕΙΕΣ ΜΕ ΜΕΓΆΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΑ ΨΈΜΑΤΑ ! ΨΈΜΑΤΑ.

    ΚΊΣΙΝΓΚΕΡ ΧΑΛΙΑΡΗ ΛΈΝΕ ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΟΥΣ...

    ΔΥΣΝΌΗΤΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημοσιεύστε άρθρα από την σελίδα www,interpretation-of-revelation.blogspot.com μεταφράστε τα είναι ελεύθερα ΓΩΓ και Μαγώγ είναι οι Ρώσοι γιατί ο Ιεζεκιήλ λέει από εσχάτου βορρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive