Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

“Βόμβα” από τον Ιταλό ενδοκρινολόγο Τζιοβάνι Φραντζέσε στον FOCUS FM 103.6: «Καταγράφεται παγκοσμίως ραγδαία αύξηση της θνητότητας εκτός από τις χώρες που δεν εμβολιάστηκαν μαζικά»

 

Για την πανδημία της Covid, όπως τη βίωσε η γειτονική Ιταλία και τα όσα την ακολουθούν μέχρι σήμερα, μίλησε στον FM 103.6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη ο Ιταλός ενδοκρινολόγος, Τζιοβάνι Φραντζέσε.«Βιώσαμε δύο απίστευτα χρόνια με την… τρέλα των λοκντάουν, τα οποία είχαν λιγότερο από 0,2% στη διάδοση του ιού....

Φάνηκαν απολύτως άχρηστα, αλλά εν αντιθέσει πολύ χρήσιμα για τις μεσαίες επιχειρήσεις, σύμφωνα με τον Ντράγκι(…)Πληρώσαμε το τίμημα της καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ελευθερίας(…)Αλλά αν δεις τον πληθυσμό της Ελλάδας, λόγου χάρη, όλοι ξέρουμε τι συνέβη στη χώρα σας», ήταν το αρχικό σχόλιο του Ιταλού γιατρού, ο οποίος ανέφερε κατόπιν:

«Έχουμε κι εμείς (σ.σ. οι Ιταλοί) μερίδιο σ’ αυτό. Προκλήθηκε και από τον Ντράγκι ο οποίος είναι και Ιταλός. Λυπάμαι πραγματικά, διότι η Ελλάδα αποτελεί το… λίκνο της διανόησης και της φιλοσοφίας και ενός ιδιαίτερου τρόπου ζωής και της δημοκρατίας(…) Μετά τα όσα επιβλήθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια, μας γυρίζουν πίσω αιώνες(…) Το μονοπάτι που ακολουθεί ο κόσμος δεν είναι αυτό της αληθινής επιστήμης, είναι αυτό της… “ψυχρής” επιστήμης»

«Η επιστήμη χρησιμοποιήθηκε ως μέσο επιβολής. Των μασκών, για παράδειγμα και του εμβολιασμού του πληθυσμού, παραγκωνίζοντας συνάμα την ελευθερία επιλογής στην ιατρική πράξη. Ήταν δύο πολύ σκοτεινά χρόνια!», πρόσθεσε για την πολιτική που ακολουθήθηκε τόσο από Ελλάδα, όσο και την Ιταλία, για την αντιμετώπιση του ιού.

Για τις κατευθυντήριες προς τον πληθυσμό γραμμές, που ωθούνταν προς τον εμβολιασμό και τη χρήση μάσκας, μέτρα που εν τέλει δεν απέδωσαν καρπούς στο αναμενόμενο βαθμό, είπε:

«Ξεκάθαρα ψέματα! Το πρόβλημα είναι ότι πολύς κόσμος δεν έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθος των ψεμάτων που άκουσε. Οι φαρμακευτικές εταιρίες, ο ΠΟΦ(…) Θυμηθείτε το αρχικό αφήγημα από τις φαρμακευτικές, αν όχι τους ρυθμιστές της κατάστασης: “Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδιναν, υπήρχε 95% επιτυχία, αποδεδειγμένα υποτίθεται, μετά από την χορήγηση δύο δόσεων του εμβολίου. Δεν υπήρχε πλάνο για 3η, 4η, 5η (…) Εγώ όμως προσέφυγα, προ διετίας στη Γερουσία και τους είπα: “ Χειραγωγείται η ανθρώπινη συνείδηση με αυτόν τον τρόπο. Διότι ναι μεν δημοσιεύεται το ποσοστό αποτελεσματικότητας ως 95%, αλλά επηρεάζεται το πραγματικό ποσοστό. Δε δόθηκε ο ακριβής αριθμός(…) Αυτά τα λέω για όσους επέλεξαν να θεωρήσουν ως δεδομένο τα όσα ειπώθηκαν από τα ΜΜΕ και αυτό αποκαλούνταν επιστήμη», προσθέτοντας παράλληλα:

«Ένα από τα ψέματα που μας είπαν είναι ότι το εμβόλιο μένει στο μυ και δεν εξαπλώνεται στο υπόλοιπο σώμα(…) Τους απέδειξα ότι διαχέεται και προσβάλλει τις ωοθήκες και τον μυελό των οστών, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός για την παραγωγή των κυττάρων του αίματος. Παρ’ όλα αυτά, λέγανε ότι είναι αποτελεσματικό και ασφαλές το εμβόλιο(…)Για την αποτελεσματικότητα, τώρα, των εμβολίων, είναι πλέον γνωστό σε όλους ότι δε κάνει αυτό για το οποίο φτιάχτηκε. Η ασφάλειά τους είναι αυτή που με ανησυχεί περισσότερο. Δε προχώρησαν ποτέ σε έρευνες και άρα δεν έχουν καμία ιδέα για αυτά τα ενέσιμα προϊόντα»

«Αφέθηκαν στην τύχη τους. Αυτά όλα είναι πάρα πολύ σοβαρά θέματα. Κάποιοι καταλήγουν να αντιμετωπίζουν καταστάσεις κατάθλιψης, νοσηλεύονται σε ψυχοθερεπευτικά ιδρύματα. Εμφανίζονται όλων των ειδών τα προβλήματα. Και είναι φυσιολογικό(…)Δόθηκε σε δισεκατομμύρια πληθυσμού, μετά από μόλις 60 μέρες δοκιμών. Χρειάζονται χρόνια μελετών από την Ιατρική πριν εγκριθεί ένα εμβόλιο. Με βάση την αρχή της ηθικής του Ιπποκράτη, “μη κάνεις κακό”», επισήμανε ο κ. Φραντζέσε για μερικές, μόνο από  τις επιπτώσεις των εμβολίων.

«Αυτό αποτελεί την προβολή της άποψης ενός κακόφημου ινστιτούτου στο Λονδίνο, το οποίο προέβλεψε ότι θα αντιμετωπίζαμε εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως λόγω κόβιντ, αλλά υπερέβαλλαν. Αν πάρουμε, για παράδειγμα, χώρες, όπως η Σουηδία που ούτε οι μάσκες ούτε τα εμβόλια ήταν υποχρεωτικά, τα πράγματα ήταν καλύτερα. Δείτε και την Αφρική, όπου δεν υπήρχαν τα χρήματα για τα εμβόλια και δε προκλήθηκαν τόσοι πολλοί θάνατοι(…) Με βάση τις μελέτες που έχουμε , όσο εμβολιάζεται κάποιος, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να νοσήσει, κάτι πρωτόγνωρο σε επιστημονικό επίπεδο», υπογράμμισε ο ενδοκρινολόγος, για εκείνους που παρουσίασαν το εμβόλιο ως ο μόνο, σωτήριο μέσο κατά της πανδημίας.

Τέλος, για το φαινόμενο της αυξημένης θνητότητας που παρατηρείται παγκοσμίως, ανεξαρτήτως ηλικίας, τόνισε:

«Αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός. Δε μπορούν να το αποκρύψουν(…) Όπως σωστά είπατε, υπάρχουν υψηλά ποσοστά αιφνιδίων θανάτων παντού, διότι αυτό δε παρατηρείται σε χώρες που δεν επέλεξαν τον εμβολιασμό ή διαφορετικά από της Pfizer το εμβόλιο. Αλλά επιμένω. Οι άνθρωποι δε συνειδητοποιούν ακόμα τι συμβαίνει, διότι ο έλεγχος της ροής πληροφόρησης μέσω των ΜΜΕ και δε φτάνει στα αυτιά τους το μήνυμα της αλήθειας, της πραγματικότητας. Είναι εγκλωβισμένοι σε μια γκρίζα περιοχή, όπου αντιλαμβάνονται μεν ότι κάτι δε πάει καλά, έχουν κάνει δε ήδη τις επιλογές τους (σ.σ. έχουν εμβολιαστεί) (…) Αν συνεχίσουμε έτσι, φοβάμαι ότι τα αποτελέσματα θα είναι χειρότερα. Πρέπει να είμαστε αμερόληπτοι, ανιδιοτελείς». https://www.mixcloud.com/Focusfm/%CF%84%CE%B6%CE%B9%CE%BF%CE%B2%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%B9-%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B6%CE%B5%CF%83%CE%B5-030223/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive