Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

ΗΠΑ: Σοκάρουν οι παρενέργειες που έπαθε μια νοσοκόμα μετά τον εμβολιασμό της με Pfizer-BioNTech

Οι ασθενείς που «εξαφανίζονταν» μετά από τον εμβολιασμό τους, οι εκβιασμοί από τον εργοδότη της και η μοιραία απόφαση - Τώρα είναι μόνιμα ανάπηρη, ανίκανη να εργαστεί. Η Danielle Baker, πολίτης του Οχάιο των ΗΠΑ, είχε μια καριέρα που της άρεσε.... δουλεύοντας ως πιστοποιημένη νοσοκόμα και νοσηλεύτρια ανακουφιστικής φροντίδας, μέχρι το 2021, η Baker ήταν «πιο υγιής από ποτέ», είπε στο The Defender.....

Η ζωή της ωστόσο άλλαξε, λίγες μέρες αφότου υποχρεώθηκε τον Ιούνιο του 2021, από τον τότε εργοδότη της, να λάβει την σειρά δύο δόσεων του σκευάσματοPfizer-BioNTech για τον COVID-19 .ς της

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο CHD.TV, η Μπέικερ είπε ότι εκείνη και πολλοί από τους συναδέλφους της δεν ήθελαν να κάνουν το εμβόλιο. «Το να ξέρω ότι έχουν αυτό το πειραματικό – μισώ ακόμη και τώρα να το αποκαλώ- εμβόλιο – το πείραμα που έκαναν τόσο γρήγορα και άρχισαν να χτυπούν τους ανθρώπους με αυτό, με τρόμαξε μέχρι θανάτου», είπε, «Και τρόμαξε τους περισσότερους από τους συναδέλφους μου. Και πολλοί από εμάς δεν θέλαμε να το κάνουμε».

Η Baker ήταν επίσης σίγουρη ότι ήταν προστατευμένη επειδή είχε ήδη νοσήσει. «Κόλλησα κορωνοϊό μετά από έναν ολόκληρο χρόνο εργασίας σε αυτό το περιβάλλον χωρίς τα κατάλληλα μέτρα προστασίας και τα κατάφερα μια χαρά», είπε. «Το ξεπέρασα γρήγορα και χωρίς προβλήματα, και ξέρω ότι αυτό μου έδωσε μια φυσική ανοσία και ήμουν εντάξει με αυτό».

Η Baker είπε ότι ήταν προβληματισμένη που πολλοί από τους ασθενείς της «εξαφανίστηκαν» μετά τη λήψη του εμβολίου:

«Θυμάμαι όταν άρχισαν να κάνουν εμβολιασμούς στα γηροκομεία, φόρτωναν τους ανθρώπους σε ένα λεωφορείο και πήγαιναν να τους εμβολιάσουν μαζικά.

Αυτοί οι υγιείς άνθρωποι πήγαν να εμβολιαστούν και σε μια ή δύο εβδομάδες είδα τα δωμάτιά τους πως ήταν άδεια. Ρωτούσα το προσωπικό τι συνέβη και πολλές φορές η απάντηση που λάμβανα ήταν ότι έπαθαν εγκεφαλικό και πέθαναν, ή είχαν προβλήματα με την καρδιά και έπρεπε να μετακομίσουν σε οίκο ευγηρίας… Πλέον είμαι σίγουρη πως έφυγαν από την ζωή εξαιτίας τους εμβολίου», είπε.

Την άνοιξη του 2021, ο εργοδότης της άρχισε να στέλνει email για να «ενθαρρύνει» το προσωπικό να κάνει το εμβόλιο, προωθώντας «την «ασφαλή και αποτελεσματική» αφήγηση» και προσφέροντας κίνητρα.

«Ένα email του έλεγε ότι είχαμε μέχρι τον Ιούλιο για να κάνουμε την πρώτη δόση. Εάν δεν την κάναμε και τύχαινε να κολλήσουμε κορωνοϊό, δεν θα πλήρωναν πλέον τα ρεπό μας. Επιπλέον, έθεσε ένα είδος «δίχτυ ασφαλείας». Το email ανέφερε ότι αν εμβολιαζόμασταν πριν από τον Ιούλιο θα λαμβάναμε μπόνους από 1000 έως 5.000 δολάρια.

Περιέγραψε επίσης και έναν «διαχωρισμό» στο χώρο εργασίας, καθώς τα μη εμβολιασμένα μέλη του προσωπικού έπρεπε να καλύπτονται με μάσκα ανά πάσα στιγμή και να κάνουν τρία τεστ την εβδομάδα, σε αντίθεση με τους εμβολιασμενους.

«Μας γνωστοποίησαν ότι οι αποφάσεις αυτές επρόκειτο να τεθούν σε ισχύ τον Αύγουστο [2021], οπότε αποφάσισα να το κάνω», εξήγησε ο Baker.

Έλαβε την κύρια σειρά δύο δόσεων του εμβολίου Pfizer-BioNTech για τον COVID-19 στις 4 Ιουνίου 2021 και στις 26 Ιουνίου 2021.

«Χρειαζόμουν την καριέρα μου, χρειαζόμουν το εισόδημά μου, χρειαζόμουν την ασφάλιση μου», είπε ο Baker στο CHD.TV. «Ήταν η χειρότερη απόφαση που πήρα ποτέ».

Σήμερα, η Baker, τώρα 43 ετών, μόνιμα ανάπηρη, ανίκανη να εργαστεί, αντιμετωπίζει οικονομική καταστροφή και έχει χάσει την ικανότητα να εκτελεί πολλές καθημερινές εργασίες και βασικές σωματικές λειτουργίες.

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες της Baker ξεκίνησαν 18 ημέρες μετά την λήψη της πρώτης της δόσης. «Πήγα στην εντατική με την αίσθηση ότι είχα πέτρα στα νεφρά, γιατί ο πόνος ήταν πολύ έντονος», είπε η Baker. «Με άφησαν να φύγω με διάγνωση μυϊκής καταπόνησης».

Στην αρχή, δεν συνέδεσε τα συμπτώματά της με την ένεση. Αλλά τα πράγματα έγιναν πολύ χειρότερα μετά τη δεύτερη δόση, είπε.

«Την ημέρα του δεύτερου εμβολιασμού μου, είχα μια πτώση», είπε ο Baker. «Είχα αφόρητους πόνους από τον αυχένα μέχρι το χέρι, με μούδιασμα και μυρμήγκιασμα».

Νόμιζε ότι είχε σπάσει την κλείδα της, αλλά όταν επέστρεψε στην εντατική, οι γιατροί την ξεπέταξαν.

«Μέσα σε μισή ώρα, έκαναν ακτινογραφία και μας είπαν ότι όλα ήταν καλά και μας έστειλαν σπίτι», είπε.

Την επόμενη μέρα, επέστρεψε στην εντατική με ακόμη χειρότερα συμπτώματα. Οι γιατροί έκαναν αξονική τομογραφία στο λαιμό της και της είπαν ότι είχε μια διαχωρισμένη άρθρωση AC .

Όμως τα συμπτώματα της Μπέικερ επιδεινώθηκαν μεταξύ 28 Ιουνίου και 17 Ιουλίου 2021. Ένιωθε «άβολα» και «δεν φαινόταν να θεραπεύεται σωστά», είπε. Μέχρι τις 17 Ιουλίου, αντιμετώπιζε «πάλι φρικτό πόνο στην πλάτη, είχε χάσει την ικανότητά της να περπατά με οποιοδήποτε συντονισμό και ένιωθε «ομιχλώδης και κουρασμένη». Ήταν «ο χειρότερος πόνος στην πλάτη που είχα ποτέ», είπε.

Στη συνέχεια, μετά από πολλές επισκέψεις σε διάφορους γιατρούς και μια σειρά εξετάσεων , συμπεριλαμβανομένων των νωτιαίων κρουνών, ένας γιατρός διέγνωσε στην Baker εγκάρσια μυελίτιδα , μια νευρολογική διαταραχή που περιλαμβάνει φλεγμονή του νωτιαίου μυελού.

Η Baker είπε ότι η «βασική ομάδα» των γιατρών της περιλαμβάνει πλέον έναν γιατρό πρωτοβάθμιας περίθαλψης, έναν νευρολόγο, έναν εναλλακτικό επαγγελματία πόνου και έναν συμβουλευτικό αλλοπαθητικό ιατρό.

«Όλοι αυτοί οι γιατροί συνδέουν άμεσα όλα αυτά που έπαθα με το εμβόλιο», καθώς «άλλα αίτια έχουν αποκλειστεί», είπε ο Μπέικερ.

Η Baker ανέφερε τις ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με το εμβόλιο στο σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου ( VAERS ) και στο MedWatch στις 4 Αυγούστου 2021.

«Η έκθεσή μου στο VAERS εξαφανίστηκε και η αναφορά μου στο MedWatch δεν αναγνωρίστηκε ποτέ», είπε.

Πάντως, οι κρατικοί επιστήμονες διαβεβαιώνουν πως τα εμβόλια είναι «ασφαλή και αποτελεσματικά»… primenews.press

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 https://www.brighteon.com/c62bded6-c444-41dc-8a10-f511bc9aa7d8    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive