Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Άλλο πάλι κι ετουτο. Έκλεισε η Αλβανία τα σύνορά της με την Ελλάδα.

Σφραγίζουν την Ελλάδα ! Ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα δήλωσε σήμερα ότι ξεκινώντας από αύριο  το Σάββατο, στις 10:00, τις εισόδους - εξόδους της Αλβανίας με την Ελλάδα θα κλείσουν για τους ταξιδιώτες που χρησιμοποιούν αεροπορικές και χερσαίες μεταφορές....

Κάνοντας έκκληση για επιφυλακτικότητα, ο Ράμα πρόσθεσε ότι η μεταφορά των αγαθών θα συνεχιστεί κανονικά με την Ελλάδα, όπως και με την Ιταλία.
“Ξεκινώντας από αύριο, στις 10:00, θα κλείσουμε τα σύνορα με την Ελλάδα για ταξιδιώτες αεροπορικών και χερσαίων γραμμών μεταφοράς”, δήλωσε ο πρωθυπουργός.

3 σχόλια:

  1. Αααα μπράβο αυτό που έπρεπε να κάνουν οι δικοί μας πολιτικοί και μάλιστα με την αποφυλάκιση των Αλβανών κακοποιών αυτόματα να ΑΠΕΛΑΎΝΟΝΤΑΙ...το κάνει ό Ράμα.. μπράβο να πάρει χαλάλι του και όλους τους φυλακοβιους πατριώτες του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλη μαστούρα ό Ράμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive