Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΕΥΓΓΕΛΟΥ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΔΑΕΙΣ!!!

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η αναπόφευκτη αλήθεια του θέματος είναι ότι η σύγχρονη ιατρική θέλει τους ανθρώπους να παραμένουν σε άγνοια σχετικά με τις θεραπευτικές επιδράσεις της βιταμίνης D....

ΒΙΤΑΜΙΝΗ D
Υπάρχει μια επιδημία ανεπάρκειας της βιταμίνης D, σαρωτικη σε όλο τον σύγχρονο κόσμο μας, και η σοβαρότητα αυτης της επιδημιας κανει τον ιό H1N1 της γρίπης των χοίρων να φαινεται σε σύγκριση με αυτην την υποθεση σαν ένα απλο κρυολογημα. Η ανεπάρκεια της βιταμίνης D δεν είναι μόνο ανησυχητικά εξαπλωμενη, αλλα είναι επίσης και η αιτία πολλών άλλων σοβαρών ασθενειών όπως ο καρκίνος, ο διαβήτης, η οστεοπόρωση και οι καρδιακές παθήσεις.
Μια νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε τον Μάρτιο του 2010 τεύχος του Journal of Clinical Ενδοκρινολογίας και Μεταβολισμού διαπιστώθηκε ότι 59 τοις εκατό του πληθυσμού εχει ελλειψη σε βιταμίνη D. Επιπλέον, σχεδόν 25 τοις εκατό των συμμετεχόντων στη μελέτη διαπιστώθηκε ότι είχαν εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D.
Αρα μονο το 16 τοις εκατο του πληθυσμου ειχαν επαρκεια σε βιταμινη D.
Ο Επικεφαλής συγγραφέας της μελέτης, ο Δρ Ρίτσαρντ Kremer στο Πανεπιστήμιο McGill του Κέντρου Υγείας, δήλωσε: "Ανώμαλα επίπεδα βιταμίνης D συνδέονται με όλο το φάσμα των ασθενειών, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου, της οστεοπόρωσης και του διαβήτη, καθώς και καρδιαγγειακές και αυτοάνοσες διαταραχές."
Αυτή η νέα μελέτη αποδεικνυει την επίσης σαφή σχέση μεταξύ βιταμίνης D και αποθηκευμένου σωματικoυ λίπους. Αυτό υποστηρίζει την θεωρία που εχουμε εδώ και πολλα χρονια στο Natural News : Η ηλιοφάνεια βοηθαει πραγματικά το σώμα να χασει λίπος. Η βιταμίνη D μπορεί να είναι ο ορμονικός μηχανισμός με τον οποίο αυτή η απωλεια λίπους συμβαινει.
Τα ευρήματα της έρευνας για τη βιταμίνη D, γινονται ακομα καλύτερα ...
Ενεργοποιητής για το ανοσοποιητικό σύστημα
Πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης, έχει αποκαλύψει ότι η βιταμίνη D ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα με το να «εξοπλιζει» τα Τ κύτταρα του οργανισμού εναντια στις λοιμώξεις.
Aυτη η καινουρια έρευνα, με επικεφαλής τον καθηγητή Carsten Geisler από το Τμήμα Διεθνών Υγείας, της Ανοσολογίας και Μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης, διαπίστωσε ότι χωρίς τη βιταμίνη D, τα κυτταρα T του ανοσοποιητικού συστήματος παραμένουν αδρανή, προσφέροντας ελάχιστη ή καθολου προστασία κατά της εισβολής των μικροοργανισμών και των ιών. Αλλά με βιταμίνη D στο αίμα, τα κύτταρα Τ μπορουν να γίνουν "oπλισμενα" και αρχίζουν την αναζήτηση εισβολεων που στη συνέχεια καταστρέφουν και αποβαλλουν και από το σώμα.
Η βιταμίνη D, με άλλα λόγια, λειτουργει λίγο σαν το κλειδί του αυτοκινήτου σας: Το αυτοκίνητο δεν θα ξεκινησει αν δεν γυρίσετε το κλειδί για να ανάψει ο κινητήρας. Ομοίως, το ανοσοποιητικό σας σύστημα δεν θα λειτουργήσει αν βιοχημικά δεν ενεργοποιηθει με τη βιταμίνη D. Εάν αντιμετωπίζετε τις εποχιακες γρίπες το χειμώνα σε κατάσταση ανεπάρκειας βιταμίνης D, το ανοσοποιητικό σας σύστημα είναι ουσιαστικά ανυπεράσπιστο κατά της εποχικής γρίπης. Γι 'αυτό όλοι οι άνθρωποι που αρρωσταίνουν είναι αυτοί που ζουν σε εσωτερικούς χώρους, κλειστούς χώρους εργασίας και βρισκονται σε μια χρόνια κατάσταση ανεπάρκειας της βιταμίνης D.
Αυτός είναι και ο λόγος που σχεδόν το σύνολο των ανθρώπων που πέθαναν από τον Η1Ν1 βρισκοντουσαν σε μια χρόνια ανεπάρκεια βιταμίνης D. Στην ουσια δεν ειχαν καμία προστασία από το ανοσοποιητικο τους συστήμα και, ως εκ τούτου ηταν εύκολοι στόχοι για τη γρίπη των χοίρων.
Αυτά τα ευρήματα σχετικά με τη βιταμίνη D για τον "εξοπλισμο" του ανοσοποιητικου συστηματος δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Nature Immunology. Σχολιάζοντας τα ευρήματα, οι ερευνητές είπαν, "Οι επιστήμονες γνωρίζαν εδώ και πολύ καιρό ότι η βιταμίνη D είναι σημαντική για την απορρόφηση του ασβεστίου και ότι η βιταμίνη D ενεχεται επίσης σε ασθένειες όπως ο καρκίνος και η σκλήρυνση κατά πλάκας, αλλά αυτό που δεν είχαν συνειδητοποιήσει είναι το ποσο ζωτικής σημασίας ειναι η βιταμίνη D για την πραγματική ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος -.το οποίο τώρα γνωρίζουμε "
Φαίνεται ότι η CDC και ο WHO παραμένουν εντελώς ανίδεοι για αυτή την έρευνα ειδαλλως θα μπορούσαν να έχουν συστήσει την βιταμίνη D για την καταπολέμηση της πρόσφατης H1N1 πανδημίας και όχι να συστηνουν το εμβόλιο. Η βιταμίνη D θα ήταν μια πολύ πιο αποτελεσματική (και λιγότερο δαπανηρη) για την καταπολεμηση της «πανδημίας», από ότι τα εμβόλια, δεδομένου μάλιστα ότι ακόμη και τα εμβόλια δεν λειτουργούν αν δεν υπάρχει ανοσολογική αντιδραση, και ότι η ανοσολογική αντίδραση απαιτεί την παρουσία της βιταμίνης D!
Και ενώ τα εμβολια έχουν ανεπιθύμητες παρενέργειες, όπως προκαλουν σοβαρές νευρολογικές βλάβες σε ένα μικρό αριθμό των εμβολιασμενων, η βιταμίνη D, οι μονες σημαντικές "παρενέργειες" που εχει είναι ότι εμποδίζει το 77% όλων των καρκίνων, επίσης.
Ο κοινός παρονομαστής για τη νόσο
Γίνεται όλο και πιο σαφές από όλες τις νέες έρευνες ότι η έλλειψη βιταμίνης D μπορεί να είναι ο κοινός παρονομαστής πίσω από τις πιο καταστροφικές σύγχρονες εκφυλιστικές ασθένειες μας. Η Νεφρική ανεπάρκεια είναι σχεδόν καθολικά ανεπάρκεια βιταμίνης D και οι ασθενείς με διαβήτη είναι συνήθως στην ίδια κατηγορία. Οι άνθρωποι που πάσχουν από καρκίνο σχεδόν πάντοτε δείχνουν σοβαρή ανεπάρκεια βιταμίνης D, όπως και οι άνθρωποι με οστεοπόρωση και σκλήρυνση κατά πλάκας.
Στην πραγματικότητα, η έλλειψη βιταμίνης D μπορεί να είναι η αιτία πίσω από τόσες πολλές εκφυλιστικές ασθένειες και οποιαδηποτε διορθωση της έλλειψης αυτής στον πληθυσμό, θα μπορούσε κάλλιστα να καταστρέψει την αποκτηση κέρδους απο την βιομηχανία «περιθαλψης» που κυριαρχεί στην δυτική ιατρική σήμερα.
Με αλλα λογια, πληροφορηστε τον πληθυσμο σχετικά με τη βιταμίνη D και η βιομηχανία του καρκίνου θα υποστεί καταστροφικές ζημιές στα κέρδη της (η βιταμίνη D προλαμβάνει 4 από τις 5 περιπτωσεις όλων των καρκίνων).
Αυτός είναι ίσως ο λόγος που πολλες από τις επιχειρήσεις και τις «μη-κέρδοσκοπικες» που εξαρτώνται από τον καρκίνο (και άλλες ασθενειες), για την διατηρηση της εξουσίας και τη δύναμής τους είναι ενεργα πολεμιοι στην ενημερωση για την βιταμίνη D. Το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου, για παράδειγμα, το οποίο είναι ένα από τους πλουσιότερους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς ανά τον κόσμο, λειτουργεί ενεργά με ολοσέλιδες διαφημίσεις που προσπαθούν να φοβίσουν τους ανθρώπους κρατωντας τους μακριά από το φως του ήλιου, με αποτέλεσμα να τους αναγκάζουν να παραμενουν σε κατάσταση συνεχους ανεπάρκειας σε βιταμίνη D.
Αυτή η κατάσταση ανεπάρκειας εξυπηρετεί συμπτωματικά τα συμφέροντα δύναμης του ΝΚΜ, διασφαλίζοντας ότι οι άνθρωποι εξακολουθούν να μαστίζονται από καρκίνο παρότι μια δωρεάν θεραπεία (ηλιοφάνεια) είναι άμεσα διαθέσιμη.
Η FDA, ομοίως, δεν θέλει τους ανθρώπους να μάθουν την αλήθεια για τη βιταμίνη D, επειδή οι ενημερωμένοι καταναλωτές θα καταναλωνουν αναγκαστικά περισσότερα συμπληρώματα βιταμίνης D και ετσι θα προληφθουν όλα τα είδη των ασθενειών που η φαρμακευτική βιομηχανία στηριζεται για τα μονοπωλιακά της κέρδη . Κάθε ασθενής που λαμβάνει βιταμίνη D είναι ένας ασθενής λιγοτερος που πληρώνει χρήματα για φάρμακα κατά του καρκίνου, φάρμακα κατα του διαβήτη ή φάρμακα εναντια στις καρδιακες παθήσεις.
Άλλες βιομηχανιες «μη-κέρδοσκοπικες» που ασχολουνται με τον καρκινο, επίσης, δεν θέλουν οι άνθρωποι να μάθουν την αλήθεια για τη βιταμίνη D. Προτιμουν να διατηρουν και να προωθουν τις πωλησεις , της γελοίας ροζ κορδέλας-καταναλωτικά προϊόντα που ισχυρίζονται ότι βοηθαν στο να συγκεντρωθούν χρήματα για μερικές ισχυρά πλασματικές «ερευνες για τη θεραπεία του καρκινου » - μια αναζήτηση που ειναι άνευ αντικειμένου, ακόμη πριν καλά καλά αρχίσει, διότι η ηλιοφάνεια είναι υπευθυνη για την θεραπεία και την πρόληψη του καρκίνου από την στιγμη που οι άνθρωποι βρεθηκαν στον πλανήτη. Οι πρόγονοί μας δεν είχαν την αναγκη να "τρέξουν για τη θεραπεία" μέσα από κάποιον ανόητο φανταστικο ερανο, απλώς περπάτησαν κάτω από τον ήλιο και θεραπεύτηκαν από τον καρκίνο με την απλη εκθεση στο φως του ήλιου. Το περπάτημα έξω είναι, από μόνο του, η «θεραπεία» για τον καρκίνο παρότι η βιομηχανία υποστηρίζει ότι χρειάζονται περισσότερα δισεκατομμύρια δολάρια για να προσπαθήσουμε να την βρούμε την θεραπεια μέσα από περαιτέρω έρευνα.
Θέλουν να παραμείνουμε αδαείς!
Η αναπόφευκτη αλήθεια του θέματος είναι ότι η σύγχρονη ιατρική θέλει τους ανθρώπους να παραμένουν σε άγνοια σχετικά με τις θεραπευτικές επιδράσεις της βιταμίνης D. Η οικονομική επιβίωση της ιατρικής βιομηχανίας εξαρτάται απόλυτα από αυτήν, έτσι ώστε με τη μεγαλη επιρροή οι ιατρικές οργανώσεις υποβαθμίζουν συστηματικά τη σημασία αυτής της βιταμίνης, ενώ οριστικα αρνούνται να την συστήσουν στους ασθενείς.
Ολοι αρνούνται να συστήσουν την βιταμίνη D, ενώ όλοι προωθουν τα συνθετικα, κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας φάρμακα υψηλού κέρδους που τίποτα δεν θεραπεύουν.
Υπάρχει, στην ουσία, μια συνομωσία σιωπής για την βιταμίνης D (μια ακομη από τις πολλες συνομωσιες και μυθους) στην βιομηχανία «φροντίδας» «περιθαλψης» η οποια βιομηχανια, εξαρταται από την ασθένεια για να εχει κερδος στις επιχειρήσεις της. Και θα είναι ετσι πάντα , φυσικά, επειδή οι εταιρείες είναι επιχείρησεις για να βγάλουν λεφτά, και εάν είστε σε μια επιχείρηση που βγάζει λεφτά από την ασθένεια, γενικά δεν θα λέτε στους ανθρώπους πώς να θεραπεύουν τον εαυτό τους δωρεάν. Από καθαρά κέρδοσκοπικη προοπτική, διαδιδουν στους ανθρώπους ότι η βιταμίνη D δεν εχει καμμια σχεση με τις ασθενειες τους. Είναι τα κέρδη πάνω από τους ανθρώπους (ως συνήθως).
Δεν μπορείτε να κρατήσετε μυστικη την βιταμίνης D !!
Αλλά δεν μπορείτε να κρατήσετε μυστικη την αλήθεια σχετικά με τη βιταμίνη D για πάντα: Η επιστήμη είναι απολύτως επιτακτική. Είναι αδιαμφισβήτητη αυτή η αληθεια, πραγματικά. Αυτές οι εννέα δρασεις της βιταμίνης D είναι αναμφισβήτητα αληθινες:
# 1) Η συντριπτική πλειοψηφία του δυτικού πληθυσμού εχει ελλειψη σε βιταμίνη D.
# 2) Η ελλειψη της βιταμίνης D προωθει τον καρκίνο, τον διαβήτη, την οστεοπόρωση, νεφρική νόσο, την κατάθλιψη, την παχυσαρκία και τις καρδιοπάθειες, μεταξύ άλλων προβλημάτων υγείας.
# 3) Η ελλειψη της βιταμίνης D μπορεί να διορθωθεί με τα συμπληρώματα βιταμίνης D και με λογική έκθεση στον ήλιο.
# 4) Τα αντιηλιακά προϊόντα εμποδίζουν την παραγωγή της βιταμίνης D στο δέρμα, προκαλώντας περαιτέρω έλλειψη βιταμινης Α στον πληθυσμό των καταναλωτών που χρησιμοποιούν τέτοια προϊόντα.
# 5) Η διόρθωση της διαδεδομένης έλλειψης της βιταμινης D θα μείωνε σημαντικά τις εκφυλιστικές ασθένειες στον πληθυσμό , εξοικονομώντας έτσι στα έθνη κυριολεκτικά τρισεκατομμύρια δολάρια στο κοστος των συλλογικων συμβασεων της ιατροφαρμακευτικής «περίθαλψης» κατά την επόμενη δεκαετία.
# 6) Τα συμπληρώματα βιταμίνης D είναι εξαιρετικά προσιτα. Η πρόληψη των ασθενειών μέσω της βιταμίνης D είναι μια επένδυση χαμηλού κόστους στον τομέα της υγείας που αποσβενεται με εκατό φορές (ή περισσότερο) απο την εξοικονόμηση του κόστους στην υγειονομική περίθαλψη.
# 7) Η βιταμίνη D είναι εξαιρετικά ασφαλής. Δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου αρνητικές παρενέργειες στα άτομα που παίρνουν συμπληρώματα βιταμίνης D, ακόμα και σε φαινομενικά υψηλές δόσεις, όπως 4000 - 8000 IU ανά ημέρα (πάνω από δέκα φορές το ισχύον στην ΗΠΑ - RDA =Συνιστωμενη Ημερησια Δοση-).
# 😎 Η ανεπάρκεια βιταμίνης D προκαλείται, κατά μεγάλο μέρος, από τον τρόπο ζωής της σύγχρονης κοινωνίας. Οι άνθρωποι ζουν, εργάζονται και παίζουν σε εσωτερικούς χώρους κάτω από τεχνητό φως. Αυτό προκαλεί σοβαρές ελλείψεις όσον αφορά την έκθεση σε φυσικό φως (ηλιακό φως), μέσω του οποίου η βιταμίνη D συνήθως δημιουργειται.
# 9) Η βιταμίνη D μειώνει δραματικά την ευαισθησία σε μολυσματικές ασθένειες, όπως η εποχική γρίπη και Η1Ν1. «Ενεργοποιεί» το ανοσοποιητικό σύστημα και του επιτρέπει να λειτουργεί πιο επιθετικά στην άμυνα του εναντια στους ιούς εισβολεις.
Καλύτερη από ένα εμβόλιο, ασφαλέστερη από ένα φάρμακο ...
Στην πραγματικότητα, η βιταμίνη D είναι το καλύτερο εμβόλιο από όλα τα εμβόλια. Είναι καλύτερο φάρμακο για τον καρκίνο από ότι, τα φάρμακα κατά του καρκίνου. Είναι ένα καλύτερο φά...ρμακο για την οστεοπόρωση από τα φάρμακα της οστεοπόρωσης. Η βιταμίνη D είναι η καλύτερη θεραπεία για τον διαβήτη από ό, τι τα φάρμακα για τον διαβήτη.
Ξανά και ξανά, η βιταμίνη D αποδεικνύεται ότι είναι ασφαλέστερη, πιο αποτελεσματικη και πολύ πιο προσιτη από τις ακριβες μονοπωλιακες τιμές των φάρμακων. Επιπλέον, είναι προφανές ότι είναι εγγενώς συμβατη με το ανθρώπινο σώμα καθώς το ανθρώπινο σώμα παράγει πραγματικά βιταμίνη D όταν του δίνεται η ευκαιρία (και η έκθεση σε ηλιακή ακτινοβολία).
Επιπλέον, σε αντίθεση με τα φαρμακευτικά προϊόντα, η βιταμίνη D είναι ασφαλης για το περιβάλλον. Η περίσσεια βιταμίνης D στους αγωγους, δεν μολύνει τα ψάρια όπως κάνουν τα φαρμακευτικά προϊόντα (http://www.naturalnews.com/025933_p ...).
Με όλες αυτές τις αλήθειες σχετικά με τη βιταμίνη D, σε κάνει να αναρωτιέσαι: Γιατί στην μεταρρύθμιση της υγειονομικής περίθαλψης, ακόμη δεν μιλάνε για αυτό το θρεπτικό συστατικό; Αν πραγματικά θέλετε να μεταρρυθμίσετε την υγεία του έθνους, θα πρέπει να ξεκινήσετε με τη διόρθωση της επιδημίας της ελλειψης της βιταμίνης D στον πληθυσμό.
Όταν πρόκειται για την διατήρηση της υγειας στους ανθρώπους , όλα τα φάρμακα του κόσμου δεν μπορουν να επιτύχουν οτι, η βιταμίνη D μπορεί να κανει ... απλά, σε λογική τιμή και με ασφάλεια.
Μπορείτε να την πάρετε δωρεάν. Δεν απαιτείται ιατρική συνταγή. Δεν χρειαζεται επίσκεψη στο γιατρό. Δεν χρειάζεται καν να αγοράσετε το συμπληρώματα αυτο για να το πάρειτε. Κάντε μία βόλτα έξω, κάτω από τον ήλιο, για να ενεργοποιησετε την αυτοθεραπεία σας.
Αυτή η πολύ απλη ιδέα - ότι οι ασθενείς μπορουν να θεραπεύσουν τις δικές τους μορφές καρκίνου με μια βόλτα μονο στη φύση - είναι η πιο εκφοβιστικη ιδεα στον κόσμο της βιομηχανίας του καρκίνου και των εμβολίων.Η Big Pharma είναι τρομακρατημενη με την ιδέα ότι οι ανθρώποι πληροφορουνται πλεον από τα συγγραματα περι διατροφης και συνειδητοποιουν ότι η βιταμίνη D, από μόνη της, εξαλείφει την ανάγκη για δυνητικά εκατοντάδες διαφορετικά φάρμακα και εμβόλια. Ενεργοποιεί επουλωνει και υπερασπίζεται το σώμα κατά της νόσου, και είναι η μεγαλύτερη απειλή για την κερδοφορία της βιομηχανιας της «περιθαλψης» που κυριαρχεί στην ιατρική σήμερα.
Σε περίπτωση που η σύγχρονη ιατρική θα μπορούσε να απαγορεύσει την βιταμίνη D, θα το έκαναν στην στιγμή. Μπορει να τους παρει λιγο περισσοτερο χρονο, στην πραγματικότητα, παρα τις προσπάθειες του γερουσιαστής Μακέιν για να καταστρέψει τα συμπληρώματα διατροφής
Natural skin oil is critical to the absorption process since vitamin D is only formed on skin that has enough natural oil formed on its surface and if it stays on the skin long enough after exposure to the sun.
Chlorine in swimming pools, ...baths and showers strips away natural oils, and washing with soap removes oils from the skin. Therefore immediately after washing with soap and/or exposure to chlorinated water, chlorine and soap residue should be removed by applying unrefined coconut oil or extra virgin olive oil all over the skin's surface. That will allow natural oils to start being built up on its surface, which takes about 24 hours after removing residues, so you should plan your sun exposure accordingly
But remember, in order to get enough vitamin D you need daily exposure to the sun when you do not take vitamin D supplements.
This is why it is difficult, to almost impossible, for most people today to get enough vitamin D from sun exposure. Therefore taking cod liver oil is recommended all year, except for those "rare people" who are able to fulfill all of the requirements above.
Some people may worry that if they are in the sun a lot they will overdose on Vitamin D. However this doesn't happen, and here's why. When you're exposed to the sun, the UVB rays creates vitamin D on your skin, while the UVA rays in the sunlight will tend to destroy excessive levels of vitamin D circulating in your body. That means that even "if" you are taking vitamin D and also getting it from the sun, the UVA rays in sunlight won't allow you to have too much vitamin D.

1 σχόλιο:

  1. SECRETS OF THE UNITED NATIONS – Revealed worldwide

    The United Nations are currently rolling out Agenda 2030, with the notorious "sustainability goals". This worldwide project aims to completely transform every aspect of human existence: food, sexuality, family, work, finance, health, education, everything! This will supposedly put an end to poverty, hunger, inequality, sickness, and other bad things. A former executive director who worked at the UN for two decades, tells a different story. He explains that the UN is controlled by criminals who use it to enrich themselves, and enslave humanity.

    WATCH "SECRETS OF THE UNITED NATIONS"
    -- https://stopworldcontrol.com/unevent/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive