Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΊΑ! Του Γιάννη Σαρλά


Πρώτη του μηνός σήμερον και η ταπεινότητα μου θα επιθυμούσε να ευχηθεί εις τους Έλληνες να…πιουν μπόλικο νεράκι! Από την κατάλληλη όμως πηγή. Να ξεδιψάσουν, από την λίμνη της Μνημοσύνης, όπως έπιναν οι θεοί, ούτως ώστε να ΘΥΜΗΘΟΥΝ και να ΑΦΥΠΝΙΣΘΟΥΝ! Να θυμηθούν, ας πούμε τις ρήσεις της πρώην Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, Άννας Ψαρούδα Μπενάκη, κατά την τελετή…ενθρόνισης του τέως Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Καρόλου Παπούλια, (κατά τα άλλα, ο βασιλιάς μας πείραξε) όταν τον προσεφώνησε λέγοντας του, ότι η εθνική κυριαρχία, καθώς και τα σύνορά της χώρας μας θα πρέπει να περιοριστούν, προς χάρην της ασφάλειας και της ευημερίας των Ελλήνων!! Κι αντί ο αξιοσέβαστος κατά τα άλλα κ.Παπούλιας να την…πιάσει απ’ το μαλλί και να την ρωτήσει, εμπρός στα μάτια και στ’ αυτιά ολοκλήρου του Ελληνικού λαού… «Τί είναι αυτά που λες μωρή θείτσα, εξηγήσου, πού αναφέρεσαι, εδώ δημόσια…» ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας την κοιτούσε ωσάν…χάνος ή μάλλον σαν άγαλμα, αφού τα αγάλματα θα ομιλούσαν περισσότερο!!
Η εν λόγω δήλωση της κας Μπενάκη απλά απετέλεσε την επιβεβαίωση της θλιβερής για τον Ελληνισμό νύχτας των Ιμίων, όπου ο εθνοπροδότης Σημίτης θυσίασε τους τρεις Έλληνες αξιωματικούς (ως σύγχρονη Ιφιγένεια) για να μην γίνει…πόλεμος, υπάκουος εις τα κελεύσματα των Αμερικανών, οι οποίοι ανέκαθεν επιθυμούσαν σταθερότητα στην Νοτιοανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ, δηλαδή στην τοπογεωγραφία του διπόλου Ελλάδος Τουρκίας. Η νύχτα των Ιμίων ήταν η πρώτη...ημέρα της καρκινογένεσης, ή καλύτερα της τερατογένεσης στο κορμί του Ελληνισμού, που ακούει στο όνομα «Γκρίζες Ζώνες» και η οποία επεκυρώθη με τις κατάπτυστες Συμφωνίες της Μαδρίτης (1998) και του Ελσίνκι (1999). Δυστυχώς, ο Ελληνικός λαός αυτά τα εδέχθη και παρά το γεγονός, ότι στην συνείδηση και του τελευταίου Έλληνος πολίτου οι Βλαχάκος, Καραθανάσης και Γιαλοψός είναι ΗΡΩΕΣ, οι οποίοι έπεσαν για την πατρίδα, εν τούτοις συνεχίζει να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης ή μάλλον ανοχής (το αποτέλεσμα ουδόλως αλλάζει) στα σαθρά και διεφθαρμένα αποκόμματα της κομματοκρατίας, που τον προδίδουν καθημερινώς…
Τω καιρώ τούτω, η ΤΡΑΓΙΚΗ Κυβέρνηση Μητσοτάκη υπακούοντας κι αυτή σε έξωθεν κελεύσματα (ακριβώς όπως ο Σημίτης) συνέπλευσε…τα μάλα με το πρώτο στην Ιστορία κοινωνικό πείραμα τοιαύτης εμβελείας και μαζικότητας, λέγοντας στον Ελληνικό λαό, ότι προς χάρην της δημοσίας υγείας ο Έλληνας θα πρέπει να μεταλλαχθεί σε...ζώο φάρμας αλλά και σε…νούμερο, (θυμηθείτε τα SMS και τα λοκντάουνς) ούτως ώστε να μπορέσει να κάνει πέντε βήματα έξωθεν της οικίας του! Μάλιστα, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη το…τερμάτισε επιβάλλοντας στο πόπολο τα πλέον σκληρά κι απάνθρωπα μέτρα, από κάθε άλλη χώρα στον κόσμο! Το κωμικοτραγικό είναι, ότι η…χμ, φιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία εφήρμοσε τις πλέον τυραννικές μεθόδους στις πλάτες του κοσμάκη, τω καιρώ της επιδημίας, όπου μπροστά τους ωχριούσαν τα δεσποτικότερα Σταλινικά καθεστώτα! Δεν δίστασαν μάλιστα, (με την βοήθεια ορισμένων ψυχικά διαταραγμένων ψευτοεπιστημόνων, που θα πουλούσαν και την μάνα τους για λίγη εξουσία και δημοσιότητα) να διαστρεβλώσουν την επιστήμη αυτή καθ’ αυτή, αλλάζοντας έννοιες και όρους, τους οποίους διδασκόμασταν, ως πρωτοετείς και δευτεροετείς φοιτητές της Βιολογίας! Η ταπεινότητά μου αποκαλούσε, μέσα από την αρθρογραφία της τα εν λόγω…σημεία των καιρών, ως «στρατευμένη επιστήμη στην υπηρεσία της πολιτικής αλητείας κι αγυρτίας!!».
Έβαλαν στον πάγο για δύο χρόνια τις ζωές μας, εξ αιτίας μιας ίωσης του εβδόμου στην σειρά κορωνοϊού, ενώ προώθησαν τα αγνώστου παρενεργειών συγκεκριμένα εμβόλια, των οποίων τα πρωτόκολλα και οι κλινικές δοκιμές συνεπτύχθησαν από δέκα έτη σε…ολίγους μήνες!! Δυστυχώς, οι ανεξήγητοι αιφνίδιοι θάνατοι πληθώρας υγιέστατων ανθρώπων του σήμερα, επιβεβαιώνουν όσους εξ’ ημών κρούαμε καμπάνες για τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ σκευάσματα, δυο χρόνια πριν. Το τελευταίο ΨΕΜΑ αυτών ΑΛΗΤΩΝ (προσβάλλω την αρχαιοελληνική έννοια του όρου αλήτης=πλανήτης αλλά πάμε παρακάτω..) ψευτοεπιστημόνων αλλά και των πολιτικών τους προϊσταμένων είναι, ότι μέσω των εν λόγω εμβολίων θα επέλθει ανοσία στις ανθρώπινες κοινότητες, τουτέστιν η περίφημη ανοσία της αγέλης για το συγκεκριμένο αντιγόνο, δηλαδή για τον Covid 19. Ουδέν ψευδέστερον τούτου! Το μόνο, που θα επέλθει είναι…κέρδη στις τσέπες του Μπουρλά και των λοιπών φαρμακοβιομηχάνων!
Τα παλαιά χρόνια, οι άνθρωποι προσέδιδαν ελπιδοφόρους όρους σε άσχημες έννοιες, ακριβώς για να τις εξευμενίσουν και να ξορκίσουν την κατάρα τους! Ένα παράδειγμα αποτελεί η λοίμωξη, που επέφερε στην ανθρωπότητα ο ιός της ευλογιάς! Όταν πρωτοεμφανίστηκε ο συγκεκριμένος ιός, θεωρήθηκε, ως η μεγαλύτερη απειλή για το ανθρώπινο είδος! ΑΥΤΟΣ ήταν φονικός ιός και ουχί το σημερινό…θέατρο σκιών! Ο ιός της ευλογιάς απετέλεσε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ πρωτοεμφανιζόμενο αντιγόνο, το οποίο εξηφανίσθη με την χρήση εμβολιαστικών προγραμμάτων. Πήρε όμως ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ για να γίνει!! ΑΥΤΟ μας διδάσκει η ιστορία της Ιατρικής. Καταλαβαίνετε τώρα, πόσο...κορόιδα σας θεωρούν, ποντάροντας στην άγνοιά σας, όταν σας λένε, πως θα επιτευχθεί ανοσία αγέλης, μέσω εμβολίων μερικών μηνών;; Πολλώ δε μάλλον ΤΟΥΤΩΝ των εμβολίων, ως (παρα)προϊόντα μιας ΑΓΝΩΣΤΗΣ τεχνολογίας (σε τέτοια μαζική κλίμακα) και με παντελώς αποτυχημένα αποτελέσματα σε ανθρώπους, (αλλά και χαμστεράκια) μέχρι σήμερα!! ΜΟΝΟ όστις νόσησε θα αποκτήσει ΚΑΝΟΝΙΚΗ ανοσία, η οποία είναι μάλιστα και πολυαντιγονική, δηλαδή ανοσία, απέναντι σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον ιό του κόβιντ και…ουχί μόνο στην πρωτεΐνη ακίδα του, την οποία εμπεριέχουν τούτα τα εμβόλια.
Ζητώ συγγνώμη, εάν…παρεσύρθην, μιας και ουδόλως σκόπευα να γράψω άρθρο για τον Covid 19 αλλά η ακολουθία των παρελθόντων γεγονότων έδινε…πάσες και τροφή για σκέψη στην ταπεινότητά μου! Κλείνω λέγοντας, ότι οι τρεις Έλληνες αξιωματικοί των Ιμίων, οι δύο Έλληνες σμηναγοί, που έπεσαν προχθές για την πατρίδα, όπως και ΚΑΘΕ Έλληνας πολίτης, ο οποίος επιτελεί εις το ακέραιο το καθήκον του για την ελευθερία της πατρίδος, για την δημόσια υγεία, για την παιδεία των Ελλήνων κι εν γένει για κάθε έννοια σύμφοιτη με τις αρχές και τις αξίες του Ελληνισμού, είναι ΗΡΩΑΣ στην συνείδηση όλων μας! Ήγγικεν πλέον η ώρα, όπου η Χούντα της αήθους κομματοκρατίας, η οποία μας κυβέρνησε για σχεδόν 50 χρόνια θα καταρρεύσει!! Μόνο τα…κομματόσκυλα τους απέμειναν αλλά και αυτοί σε λίγο δεν θα αντέξουν να αντικρίζουν τις φάτσες τους στον καθρέφτη, δίχως να τον φτύνουν!
Ελληνισμός είναι ο εξανθρωπισμός ΟΛΩΝ των φυλών του κόσμου και η εξύψωσις της συνειδήσεως της ανθρωπότητας. Ας έχουμε ΠΑΝΤΟΤΕ αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού μας! Ενίοτε και στο μπροστινό...
ΑΘΑΝΑΤΟΙ οι πέντε Έλληνες αξιωματικοί!!!!!!!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΌ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΌΛΙΟ
    αικ

    Ο ΑΛΕΞΟΚΟΥΛΙΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΊΑ ΤΩΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΏΝ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΤΌΤΕ... ΠΟΥ ΆΛΛΑΖΕ...Η ΜΑΠΑ! ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΊΑ ΑΒΕΕΜΠΕΕΕ.
    ΤΟΔΑΤΕ??? ΚΑΛΆ?!
    ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΙΣ ΤΕΝΤΏΝΕΙ ΛΑΙΜΌ... ΓΙΑ ΚΆΛΥΨΉ ΔΙΠΛΑ ΕΚΕΊ "ΛΕΜΦΑΔΈΝΕΣ"(ΒΡΆΓΧΙΑ...?)ΟΠΩΣ Ο...ΜΠΟΥΡΔΛΑ!!!

    ΘΥΜΆΣΤΕ...???

    ΔΕΝ ΒΛΈΠΕΤΕ. ΑΠΛΟΣ ΧΑΖΕΎΕΤΕ... ΚΟΙΤΆΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive