Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΗ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΣΜΗΝΑΓΟ, ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΗ! ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ ΜΑΣ! Η ΕΛΛΑΣ ΚΛΙΝΕΙ ΕΥΛΑΒΙΚΑ ΤΟ ΓΟΝΥ ΣΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ! (ΦΩΤΟ)

ΚΗΔΕΙΑ 

«Ψηλά, ψηλά», ψιθύριζε η μάνα του  31χρονου πιλότου – Με φωτογραφία στα χέρια της η σύντροφός του – «Ήταν ο ήρωάς μας», λένε κάτοικοι του χωριού Γρανίτης Νευροκοπίου...

Συντετριμμένοι έφτασαν λίγο μετά τις 9:30 το πρωί, στην Εκκλησία των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Νευροκόπι Δράμας, για το τελευταίο αντίο στο παιδί τους, οι γονείς του Ευστάθιου Τσιτλακίδη, του σμηναγού – κυβερνήτη του μαχητικού Phantom F-4 που συνετρίβη 25 ναυτικά μίλια νότια της Ανδραβίδας το πρωί της Δευτέρας.

Τραγική φιγούρα, η μητέρα του 31χρονου πιλότου, η οποία, καθώς προχωρούσε προς την εκκλησία έλεγε ψιθυριστά «ψηλά, ψηλά» και κοίταζε τον ουρανό. Στις 10 έφτασε και η σύντροφος του αδικοχαμένου πιλότου, κρατώντας μία φωτογραφία του στα χέρια της.

Η σύντροφος του αδικοχαμένου πιλότου με μία φωτογραφία του στα χέρια της:

kideia-tsitlakidis-9
Η σύντροφος του 31χρονου πιλότου
kideia-tsitlakidis-8
kideia-tsitlakidis-7
kideia-tsitlakidis-2
kideia-tsitlakidis-3
kideia-tsitlakidis-6
kideia-tsitlakidis-4
kideia-tsitlakidis-1

Πλήθος κόσμου εξακολουθεί να έρχεται στην εκκλησία κρατώντας λουλούδια στα χέρια, προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον «ήρωα» της περιοχής τους, όπως αποκαλούν τον Ευστάθιο Τσιτλακίδη.

kideia-tsitlakidis-10
kideia-tsitlakidis-11
kideia-tsitlakidis-13
kideia-tsitlakidis-14

Πριν από λίγη ώρα στην εκκλησία έφτασαν και οι μπομπονιέρες που θα μοιραστούν μαζί με λευκά τριαντάφυλλα.

kideia-tsitlakidis-12

«Ήταν ένα πολύ καλό παιδί. Ο πιλότος της περιοχής που μας πρόσεχε. Πετούσε και τον θαυμάζαμε. Κατά κάποιον τρόπο ήταν ο ήρωάς μας. Πετούσε χαμηλά, βγαίναμε έξω από τα σπίτια για να τον δούμε. Τον θαυμάζαμε πολύ», είπε κάτοικος του χωριού Γρανίτης, το μέρος όπου καταγόταν ο 31χρονος πιλότος.

Εργαζόμενοι του Δήμου βρίσκονται από νωρίς στην εκκλησία για να καθαρίσουν το χιόνι πριν τη μεταφορά της σορού και την άφιξη του κόσμου.

tsitlakidis-kideia__6_
tsitlakidis-kideia__7_
tsitlakidis-kideia__1_
tsitlakidis-kideia__5_

1 σχόλιο:

  1. ΑΝΑΠΑΥΘΕΙΤΕ ΕΝ ΕΙΡΉΝΗ.

    ΑΛΛΆ ΓΙΑΤΊ? ΣΌΝΙ ΚΑΙ ΚΑΛΆ ΉΡΩΕΣ?!
    ΜΉΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΠΆΣΟΥΝ ΤΑ ΛΆΘΗ ΤΗΣ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ?! ΜΉΠΩΣ? ΓΙΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΆΝΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΉΤΑΝ?!

    ΉΡΩΕΣ ΘΑΝΑΙ ΌΣΟΙ ΑΝΤΕΧΟΥΝ !
    ΤΗΝ ΑΠΏΛΕΙΑ ΤΟΥΣ !!!

    ΈΤΣΙ ΤΟ ΒΛΈΠΩ.

    ΗΘΙΚΏΝ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟΝ 🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive