Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Και κλάμαααα ο Αλεξης για τον εβραίο Δήμαρχο Ιωαννίνων, Μωυσή Ελισάφ

ΕΛΕΓΕ:Πάνε » Έλληνες στο Κρανίδι και κολλάνε τους υγιής λάθρο τον ιό!! «Εμείς τους τον κολλήσαμε» γιατί αυτοί δεν κολλάνε ως γνωστόν,γιατί είναι κυρίως νέοι και μικρά παιδιά!!Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ. Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του δημάρχου Ιωαννίνων, Μωυσή Ελισάφ, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.  «Σπουδαία προσωπικότητα του ακαδημαϊκού χώρου και της αυτοδιοίκησης, παράδειγμα ενεργού και προοδευτικού πολίτη, ο πρώτος Εβραίος δήμαρχος στην Ελλάδα»,αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του στο Facebook για τον Μωυσή Ελισάφ....  Σημειώνει ότι «άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στα Ιωάννινα και στη χώρα γκρεμίζοντας τείχη και ενώνοντας τις πιο φωτεινές πλευρές της επιστήμης, της πολιτικής και του πολιτισμού».  «Το παράδειγμα του θα συνεχίσει να μας εμπνέει. Για τον διαρκή αγώνα ενάντια στον φασισμό, στον αντισημιτισμό, στη λήθη», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, εκφράζοντας τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στην οικογένειά του, στον εβραϊκό Ελληνισμό «και στην αγαπημένη του πόλη: τα Ιωάννινα».

Σπουδαία προσωπικότητα του ακαδημαϊκού χώρου και της αυτοδιοίκησης, παράδειγμα ενεργού και προοδευτικού πολίτη, ο πρώτος Εβραίος δήμαρχος στην Ελλάδα. Ο Μωυσής Ελισάφ άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στα Ιωάννινα και στη χώρα γκρεμίζοντας τείχη και ενώνοντας τις πιο φωτεινές πλευρές της επιστήμης, της πολιτικής και του πολιτισμού.

Το παράδειγμα του θα συνεχίσει να μας εμπνέει. Για τον διαρκή αγώνα ενάντια στον φασισμό, στον αντισημιτισμό, στη λήθη.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στον εβραϊκό Ελληνισμό και στην αγαπημένη του πόλη: τα Ιωάννινα.

2 σχόλια:

  1. ΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΑΑ!!!

    ΑΥΤΌ ΤΟ...ΘΑ ΣΥΝΕΧΊΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΝΈΕΙ. ΜΟΥ ΘΥΜΊΖΕΙ ΠΟΛΎ ΜΑ ΠΆΡΑ ! ΠΟΛΎ ! ΤΆΚΑ ΤΆΚΑ ΤΆΚΑ ΤΟΥΚΑ ! ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΑΊΖΟΥΝ Ε ΘΕΛ ΚΑΙ ΛΊΓΟΥ ΈΜΠΝΕΥΣΗ...
    ΧΑΧΑΧΑΑΑ!

    ΓΟΥΜ@ΡΟΜΛΚ ! ΑΛΕΞΟΚΟΥΛΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εβραϊκός ελληνισμός. Μεγαλύτερη λαλακία δεν υπάρχει. Σαν να λέμε υδρέλαιο. Ανακατεύεται το νερό με το λάδι ρε ανθελληνικά σκουπίδια; Εβραϊσμός και Ελληνισμός είναι εντελώς αντίθετες εννοιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive