Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Κοντά στην κήρυξη νέου «Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου» ο Β.Πούτιν: «Και πάλι γερμανικά τανκς στα σύνορά μας – Θα απαντήσουμε αλλιώς»!

 

«Βρίσκουμε ξανά μπροστά μας τη Γερμανία μετά από 80 χρόνια» – Και ο πλανήτης κρατά την ανάσα του. (Κανόνισε να μας κάψεις ηλίθιε Κούλη)

Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, μιλώντας σε συναυλία αφιερωμένη στην 80ή επέτειο της Μάχης του Στάλινγκραντ, τόνισε ότι η Ρωσία, παρόλο που εξακολουθεί να έχει φίλους... τόσο στην αμερικανική ήπειρο όσο και στην Ευρώπη έχει και όλους εκείνους που σέρνουν μη φιλικές χώρες στον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας (ΠΧ.ΕΛΛΑΔΑ) και γι αυτές τις χώρες επιφυλάσσει συνέπειες!

Έτσι σταδιακά η ρωσική ηγεσία και κοινωνία προετοιμάζεται για έναν νέο «Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο» και οι συνέπειες για τον πλανήτη πλέον θα καταστούν ανεξέλεγκτες καθώς και η Δύση δείχνει να μην κάνει (και μάλλον δεν θέλει να κάνει) πίσω με την Ουκρανία να μετατρέπεται σε “κρανίου τόπο”.

«Αυτοί θα πρέπει να προετοιμαστούν για τις συνέπειες», είπε και συμπλήρωσε με νόημα:

«Τώρα, δυστυχώς, βλέπουμε ότι η ιδεολογία του ναζισμού, ήδη με τη σύγχρονη μορφή της, στη σύγχρονη έκφανσή της, δημιουργεί και πάλι άμεσες απειλές για την ασφάλεια της χώρας μας. Τανκς και φασισμός βρίσκονται και πάλι στα σύνορά μας. Είμαστε για άλλη μια φορά αναγκασμένοι να αποκρούσουμε την επιθετικότητα της συλλογικής Δύσης».

«Η ναζιστική ιδεολογία επανεμφανίζεται, ενώ η Ρωσία αντέχει στη δυτική επιθετικότητα. Για άλλη μια φορά απειλείται από γερμανικά τανκς.

Όσοι παρασύρουν τη Γερμανία σε έναν νέο πόλεμο και περιμένουν να κερδίσουν στο πεδίο της μάχης δεν καταλαβαίνουν ότι ένας σύγχρονος πόλεμος με τη Ρωσία θα είναι διαφορετικός.

Δεν στέλνουμε τα τανκς μας στα σύνορά τους, αλλά έχουμε κάτι να απαντήσουμε, και δεν θα τελειώσει με τη χρήση τεθωρακισμένων οχημάτων — όλοι πρέπει να το καταλάβουν αυτό».

Ο Πούτιν εκφώνησε την ομιλία του στο Βόλγκογκραντ της νότιας Ρωσίας, δηλαδή στο πρώην Στάλινγκραντ. Η πόλη ήταν το 1942-1943 η τοποθεσία της πλέον αιματηρής μάχης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Ο Κόκκινος στρατός, με πάνω από 1 εκατομμύριο απώλειες, κατάφερε να νικήσει τις γερμανικές ναζιστικές δυνάμεις εισβολής.

Ο Πούτιν κατέθεσε λουλούδια στον τάφο του Σοβιετικού στρατάρχη και επισκέφθηκε το κεντρικό μνημείο της πόλης, όπου τήρησε ενός λεπτού σιγή προς τιμήν των νεκρών της μάχης.

Χιλιάδες άνθρωποι παρατάχθηκαν στους δρόμους του Βόλγκογκραντ για να παρακολουθήσουν την παρέλαση τεθωρακισμένων εποχής, σύγχρονων αρμάτων, καθώς και υπερπτήσεις μαχητικών αεροσκαφών.

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΓΈΛΙΟ ΞΈΡΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑΝΑΙ?
    ΚΑΙ ΛΈΕΙ... ΟΛΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΜΕΤΆΝΟΙΑ ΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΙΏΣΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ!!! ΚΑΙΡΌΣ ΕΊΝΑΙ ! (ΑΠΈΒΑΛΕ ΤΗΝ ΜΙΖΈΡΙΑ ΜΑΥΡΊΛΑ ΗΤΤΟΠΆΘΕΙΑ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΑ ΦΟΒΟΣ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΘΕΣΟΥΛΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΜΑΘΑΝ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΆ ΜΠΟΡΕΊΣ ΑΡΚΕΊ ΝΑ ΤΑ ΠΆΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΆΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΩΣ ΕΔΩ!)ΚΑΙ ΝΑ ΈΧΕΙΣ ΕΙΡΉΝΗ ΠΆΣΙ.

    ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΈΤΣΙ ΠΆΕΙ ΑΤΑ Η ΕΥΡΏΠΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΦΑΣ ΕΝΑ ΑΓΓΟΎΡΙ ΌΡΘΙΟ Κ ΔΥΟ ΑΥΓΆ ΜΕΛΆΤΑ... ΝΑΤΑ... ΝΆΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive