Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Κυβερνητική ασέβεια κατά των Τριών Ιεραρχών. Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

Πατέρες της Εκκλησίας και Άγιοι της Ορθοδόξου Χριστιανικής μας Πίστεως αναδείχτηκαν οι Τρεις Ιεράρχες, Ιωάννης Χρυσόστομος, Βασίλειος ο Μέγας και Γρηγόριος Ναζιανζηνός ή Θεολόγος!...

Η σοφία τους, η δράση τους σε χαλεπούς καιρούς, τους έδωσε τον τίτλο των Παμμέγιστων Φωστήρων της Ορθοδοξίας!

Θεωρήθηκαν ως οι προστάτες των γραμμάτων της εκπαίδευσης και των μαθητών!

Καθιερώθηκε να εορτάζονται, αυτοί οι Οικουμενικοί δάσκαλοι από κοινού στις 30 Ιανουαρίου εκάστου έτους! 

Καθιερώθηκε αυτήν την ημέρα, στην ιερή μνήμη τους τα σχολεία στην Πατρίδα μας να είναι κλειστά!

Ωστόσο αυτή η χειρότερη κυβέρνηση της Ελλάδος, στην προσπάθειά της να ξεριζώσει την Ορθοδοξία από τις καρδιές των Ελλήνων και κυρίως των νέων ανθρώπων, της μαθητιώσας νεολαίας, αποφάσισε να καταργήσει την αργία στα σχολεία μας!

Απόφαση που έλαβε η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως! Που όπως φαίνεται αυτήν την εντολή έλαβε κατά την συμμετοχή της στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, το κλειστό κλαμπ πολιτικών, επιχειρηματιών και δημοσιογράφων, που αποφασίζουν για μας, χωρίς εμάς!

Έτσι τα α σχολεία όλων των βαθμίδων θα πραγματοποιήσουν κανονικά τα μαθήματά τους την ημέρα της εορτής των Τριών Ιεραρχών!

Τούτο προβλέπει η εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας και η οποία εκδόθηκε στις 25 Ιανουαρίου, και στην οποία αναφέρεται:

«Σας ενημερώνουμε ότι την 30η Ιανουαρίου, ημέρα εορτασμού των Τριών Ιεραρχών, στις σχολικές μονάδες (δημόσιες και ιδιωτικές) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πραγματοποιούνται εορταστικές εκδηλώσεις για την προσφορά των Τριών Ιεραρχών στα Γράμματα και εκκλησιασμός. Κατά τα λοιπά θα τηρηθεί το Ωρολόγιο Πρόγραμμα των μαθημάτων της ημέρας. Επισημαίνεται ότι οι εορταστικές εκδηλώσεις και ο εκκλησιασμός θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για την προστασία από τη διάδοση του κορωνοϊού COVID-19 και την υπ’ αρ. Δ1α/Γ.Π.οικ.50908/07-09-2022 Κ.Υ.Α.(Β΄4695)»!

Αλήθεια, όταν μετά την καταστροφική νεροποντή της προηγούμενης εβδομάδας, όπου ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης κήρυξε πως την επομένη τα σχολεία θα είναι κλειστά, η Αργία της ημέρας των Τριών Ιεραρχών ενόχλησε την κυβέρνηση;

Αλλά βέβαια, αφού αφαίρεσαν από την ονομασία του Υπουργείου Παιδείας  και Θρησκευμάτων το “Εθνικής”, αφού καταργούν την Αργία στα σχολεία προς Τιμή των Τριών Ιεραρχών, να περιμένετε βραχυπρόθεσμα να αφαιρέσουν και το “Θρησκευμάτων”!

Γιατί βεβαίως παραπέμπει στην Ορθόδοξη Χριστιανική μας Πίστη! Από τη στιγμή που αυτός ο Πρωθυπουργός είναι λάτρης της πολυπολιτισμικότητας και θεωρεί πως η Πατρίδα μας είναι μια κυψέλη απορρόφησης όλων των παράνομων αλλόθρησκων μεταναστών!! 

4 σχόλια:

  1. Πολλα-πολλα,μαστορη,δεν εχει.Απλα:Ειναι η γιορτη των μαθητων και την καταργησανε,οι λακεδες του Σβαμπ.Ο Ιερωνυμος ειπε τα παιδακια τεμπεληδες,η γκιοσα καταστρεφει την Παιδεια,ο κοπριτης διαλυει την εθνικοτητα.Οσοι δεν το καταλαβατε,ξαναψηφιστε τους.Εγω κακα δεν κανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΑΑ... ΑΥΤΟΊ ΛΕΓΑΝ ΑΝΘΕΛΗΝΙΚΑ... ΨΆΞΤΕ ΤΟ...!!!

    ΤΙ ΓΙΟΡΤΆΖΑΜΕ ΜΈΧΡΙ ΤΏΡΑ !

    ΓΡΗΓΌΡΙΟΣ ΝΑΖΙΑΝΖΗΝΌΣ
    Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΛΈΓΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΙΛΉΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΧΕΊΛΗ
    ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΓΊΖΕΙ ΧΈΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
    ΟΎΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΤΡΑΓΟΎΔΙΑ ΜΗΝ ΜΟΛΎΝΟΥΝ ΤΑ ΑΦΤΙΆ ΣΟΎ.
    (ΑΠΟ ΤΌΤΕ ΣΤΗΝ ΦΟΒΊΑ ΤΗΣ ΜΟΛΎΝΣΕΩΣ...)
    Η ΣΟΦΊΑ ΤΏΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΕΊΝΑΙ ΤΎΦΟΣ...
    ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΊΝΑΙ ΔΕΙΣΙΔΑΊΜΟΝΕΣ... ΑΥΘΆΔΕΙΣ...
    (Επιτάφιος εις τον πατέρα παρόντος Βασιλείου παρ.1)

    Είς Ηρω'να τον φιλόσοφο)

    Χρυσόστομος :(Υπόμνημα είς τόν Άγιον Ιωάννη τον ευαγγελιστή
    Ομιλία Ξ 59 369 370 )

    Βασίλειος:(Είς τόν προφήτη Ισαια προοίμιο 7 .196. 3)


    ΠΊΣΤΗ !!! ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΎΡΙΟ ΗΜΏΝ ΧΡΙΣΤΌ.+ ΑΠΌΛΛΩΝ ΤΥΑΝΕΎΣ... ΕΛΛΗΝΙΣΜΌΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΎ ΓΑΙΑΣ


    ΕΝΤΆΞΕΙ ? ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ ΌΤΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΚΡΟΝΙΟΙ ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ ΈΦΤΙΑΞΑΝ ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΉ...!

    ΌΛΟΙ ΚΆΝΟΥΝ ΤΗΣ ΘΕΟΥΣΕΣ ΧΩΡΙΣ ΓΝΏΣΗΣ...
    ΑΜΑΡΤΟΛΟΙ ΔΟΥΛΟΙ... ΚΑΙ ! ΔΟΎΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδω,μεγαλε,ανοιξες μεγαλο λακκο.Θα μας κυνηγανε αμα ξεκινησουμε την α ληθεια.Ας αρκεστουμε στο απλο[του δημοτικου]:Τα παιδακια ειχαν μια γιορτη δικια τους,και τους την στερησανε,οπως και πολλα αλλα.Ειναι αρκετο,πιστευω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δέν ήταν μιά απλή γιορτούλα αυτή τών Τριών Ιεραρχών, αγαπητέ...Τό έργο τους, η προσφορά τούς στά γράμματα, στίς τέχνες καί προπαντός στήν Ορθοδοξία καί στόν Άνθρωπο ήταν τεράστια...
    Απλά, δέν θέλουν μαθαίνουν τά σημερινά παιδιά όλα αυτά γιατί είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ γιά τά συμφέροντά τους καί όχι μόνο, ό νοών νοείτω,πιστεύω νά κατάλαβες τί εννοώ,11:35 μ.μ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive