Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Τι στο καλό γίνεται… Νεκρός ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ο Βολιώτης επιχειρηματίας Ρήγας Στύλλας

Θλίψη στην τοπική κοινωνία του Βόλου σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Βολιώτη επιχειρηματία, Ρήγα Στύλλα, που έφυγε από τη ζωή. Σοκ προκαλεί ο θάνατος του επιχειρηματία στον χώρο του επίπλου, Ρήγα Στύλλα. Ο νεαρός άνδρας... έφυγε από τη ζωή, χωρίς να γνώριζε κάποιος ότι αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Ο Ρήγας Στύλλας μαζί με τα αδέλφια του, συνέχιζε με επιτυχία να λειτουργεί και να εξελίσσει την επιχείρηση που δημιούργησε ο πατέρας τους Σπύρος, στο χώρο του ξύλου και του επίπλου.

Την είδηση έκανε γνωστή, αλλάζοντας σε μαύρη την εικόνα προφίλ του ο αδελφός του Φώτης, με γνωστούς και φίλους να συγκλονίζονται από το θάνατο του Ρήγα Στύλλα, ενός αγνού παιδιού, που ήταν πάντα με το χαμόγελο και ξεχώριζε για το χιούμορ του.

Τα μηνύματα συμπαράστασης προς την οικογένεια πολλά, με πολλούς να μην μπορούν να πιστέψουν το χαμό του συγγενή, φίλου ή συνεργάτη τους.

2 σχόλια:

  1. ΤΏΡΑ Η ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΙ ΞΥΛΟ? ΚΑΙ ΠΟΥ ? ΝΑ ΔΏΣΕΙ ΜΌΝΟ ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΞΈΡΟΥΝ !

    ΕΊΧΕ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΛΆ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΑΠΟ...ΤΑ... ΠΟΛΛΆ ΟΦΈΛΗ. ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΆΡΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΜΗΖΟΜΠΟΥΡΛΕΣ ΚΛΠ ΕΙΔΙΚΟΎΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι κι'αλλιώς όλοι..."ΕΚΕΙ"....
    θά πάμε,...τουλάχιστον νά "φύγουμε" ευχαριστημένοι σάν Έλληνες καί όχι σάν ΕΡΠΕΤΑ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive