Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

ΑΛΕΞΗΣ - ΚΟΥΛΗΣ ΙΔΙΑ ΓΕΥΣΗ. ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΟΣΗ ΖΑΧΑΡΙ ΚΙ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ, ΧΑΛΒΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Kyriakos Mitsotakis @kmitsotakis Ακολουθήστε Δεν θα συμμετέχουμε στη ΒουλΠκαθόλου αυτήν την εβδομάδα. Θα καταγγείλουμε τη διαδικασία και θα αποχωρήσουμε. Δεν θα μπούμε στο κάδρο μίας απονομιμοποιημένης ΒοÏλής, η οποία δεν θα έπρεπε ποτέ να ανοίξει και ανοίγει μόνο για διευθετήσεις. Να τις κάνουν χωρίς εμάς. #Ant1news 10:18 μ.μ. 3Iouv 2019" 

Ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μαραθώνα 

Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για την απόφαση να απέχει η αξιωματική αντιπολίτευση από τις ψηφοφορίες στη Βουλή εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός. Για “θλιβερή και απαράδεκτη εικόνα ενός αρχηγού του δεύτερου μεγαλύτερου κόμματος... ο οποίος με τις χθεσινές του δηλώσεις περιφρονεί ανοιχτά το κοινοβούλιο και τη συνταγματική τάξη”, έκανε λόγο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε επίσκεψη του στο Μαραθώνα, σχολιάζοντας την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να απέχει ο ΣΥΡΙΖΑ από τις ψηφοφορίες στη Βουλή μέχρι τις εκλογές.

Evangelou Marianna

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive