Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

ΚΥΠΡΟΣ: ΕΠΙΒΑΛΛΌΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.


Στον απόηχο των  Προεδρικών εκλογών στην Κυπριακή Δημοκρατία  εντοπίσαμε συνέντευξη της Κυρίας Σοφίας Ιορδανίδου στον δημοσιογράφο κ. Πάρη Καρβουνόπουλο του
MILITAIREgr  με την ξεκάθαρη αλλά εκτός κάθε πραγματικότητας  αξιολόγηση του αποτελέσματος των εκλογών. Κατέγραψε στη συνέντευξη η κ. Ιορδανίδου:... Οι Κύπριοι ψήφισαν «σχολή σκέψης» και όχι υποψήφιο, και ότι «το αποτέλεσμα αποτελεί ταφόπλακα του ΟΧΙ, που είχαν πει στο σχέδιο ΑΝΑΝ…»

Διαφωνούμε κάθετα με αυτή την εκτίμηση την οποία θεωρούμε αυθαίρετη και εκτός πραγματικότητας. Το αποτέλεσμα των εκλογών ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΑΦΟΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΟΧΙ ΤΟΥ 2004.

Το ΟΧΙ, ζει βαθιά στις ψυχές των Κυπρίων διότι ξέρουν πολύ καλά ότι αναίρεση του ΟΧΙ στο σχέδιο ΑΝΑΝ και τις παραλλαγές του,  θα αποτελεί το τέλος της Κυπριακής Δημοκρατίας και την αρχή του τέλους του Κυπριακού Ελληνισμού.

Οι Κύπριοι ψηφοφόροι ακριβώς αντίθετα από την εκτίμηση της κ. Ιορδανίδου, μέσα από μια έντονα χειραγωγημένη «δημοκρατική», εκλογική διαδικασία, ψήφισαν «ΥΠΟΨΗΦΙΟ» και όχι σχολή σκέψης, η οποία μάλιστα να αφορά το Κυπριακό.

Δυστυχώς , δυστυχέστατα για ακόμη μια φορά οι Κύπριοι ψηφοφόροι έκαμαν την επιλογή τους σύμφωνα με τα  κριτήρια πλήρωσης «καρέκλας» εξουσίας, τα οποία  ισχύουν  διαχρονικά, όπως, κριτήρια  ιδεολογικά, Κομματικά, πελατειακά κ.λπ.

Με λύπη μας σημειώνουμε ότι οι εκτιμήσεις της κ. Ιορδανίδου απηχούν και υποβοηθούν την επιδίωξη των Δυτικών νονών του Κυπριακού, συνοδοιπόρων του Τούρκου εισβολέα κατακτητή μας, οι οποίοι επεδίωξαν και το κατάφεραν η Κύπρος να αποκτήσει νέο Πρόεδρο ο οποίος να διατηρήσει το Κυπριακό σε τροχιά της δικής τους συνωμοσίας για διχοτόμηση της Κύπρου με λύση ΔΔΟ, προσβλέποντας τελικά και σε συνθηκολόγηση και του Κυπριακού Λαού, με τσιμέντωμα του ΝΑΙ σε ΑΝΑΝΟ-ΓΚΟΥΕΓΙΑΡΙΚΗ λύση. Τέτοιες ατεκμηρίωτες αναλύσεις δεν πρέπει να γίνονται.

Κατά πόσο το ΟΧΙ του Κυπριακού Λαού στο σχέδιο ΑΝΑΝ και τη σημερινή κατά πολύ χειρότερη, εκδοχή του, έχει ενταφιασθεί, μόνο με νέο Δημοψήφισμα μπορεί να διαπιστωθεί.

Από το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive