Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΙΔΕΡΑΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕ ΤΗΝ 12ΧΡΟΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ – ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΗΔΑΓΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ – ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

  dermatolofgos-485

Αυτός είναι ο 65χρονος γιατρός που κατηγορείται ότι βίαζε κατ’ εξακολούθηση την 12χρονη μαθήτρια από τον Κολωνό....

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, είναι πατέρας πέντε παιδιών, από δυο γάμους και παγιδεύτηκε στα δίχτυα της Ασφάλειας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα των αρχών αλλά και της κατάθεσης της μικρής συναντιόταν με το κοριτσάκι στο ιατρείο του στον Κολωνό και την βίαζε έναντι του ποσού των 50 ευρώ.

 exofyllo16-2

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δεν έχει καμία σχέση με τους βιασμούς, ότι το κορίτσι τον είχε επισκεφθεί μαζί με τον αδερφό της στο ιατρείο του στην περιοχή του Κολωνού και μάλιστα το διάστημα που κατηγορείται ότι έκλεινε ραντεβού μαζί της και την βίαζε, λέει ότι βρισκόταν στο εξωτερικό. Βέβαια οι πληροφορίες λένε ότι το συγκεκριμένο άτομο όπως και υπόλοιποι συλληφθέντες «δένονται» μέσα Από καταθέσεις αλλά κι από τα ευρήματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. στα μηνύματα όπου φέρεται να έχουν ανταλλάξει με το κοριτσάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive