Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Joseph Mercola> O κορυφαίος Εβραίος καθηγητής εξηγεί πώς να αποτοξινωθείτε από την πρωτεΐνη ακίδας μετά από COVID-19 ή εμβόλιο COVID-19

 

Γιατί πρέπει να σκεφτείτε μια αποτοξίνωση πρωτεΐνης ακίδας.Λίγο πριν κυκλοφορήσουν τα εμβόλια COVID-19  διακαής πόθος των εμπνευστών του πανδημικού project ήταν να απαξιώσουν ως θεωρητικούς συνωμοσίας δύο πρόσωπα....

Τον πρώην συντάκτη των Τhe New York Times και βραβευμένο συγγραφέα Alex Berenson και τον Εβραικής καταγωγής καθηγητή και γιατρό Joseph Mercola.

Αμφότεροι για μεγάλο διάστημα έφαγαν block από τις μεγάλες πλατφόρμες με τη Google να αναγκάζει τον Mercola να κατεβάσει το site και το Twitter να έχει μπλοκάρει για ένα σχεδόν χρόνο τον Alex Berenson.

Aνάμεσα στα ΜΜΕ που έσπευσαν να επικρίνουν τους δύο ως συνωμοσιολόγους και ενώ μια πραγματική συνωμοσία εναντίον της παγκόσμιας κοινότητας βρίσκεται σε εξέλιξη ήταν και τα συνήθη εγχώρια ΜΜΕ.

Μία αναζήτηση αρκεί. Τόσο ο Βerenson όσο και ο Mercola δύο χρόνια μετά δικαιώθηκαν σε όλα!

Τα εμβόλια COVID-19 όχι μόνο είναι αναποτελεσματικά για τον  COVID-19 αλλά ξεκάθαρα η αποστολή τους είναι η προαναγγελθείσα μείωση του πληθυσμού η οποία και συμβαίνει ήδη.

Και βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή των παρενεργειών αλλά και στην αρχή της φαρέτρας των ιών που έχουν κατασκευάσει οι εμπνευστές του σχεδίου.

Μόλις σήμερα ο Alex Berenson αποκαλύπτει ότι συνδικάτο πιλότων σε μεγάλη αεροπορική εταιρίας έδωσε στοιχεία για εκτίναξη 300% των μακροχρόνιων συντάξεων αναπηρίας!

 

Ο Joseph Mercola στο άρθρο που ακολουθεί εξηγεί τι πρέπει να κάνετε εάν εμβολιαστήκατε κατά της COVID ή εάν μολυνθήκατε από τον ιό>

Αν εμβολιαστήκατε κατά της COVID ή αν μολυνθήκατε από τον ιό, πιθανότατα έχετε μία επικίνδυνη πρωτεΐνη ακίδας που παραμένει στους ιστούς και τα όργανά σας, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου σας.

Όμως, πως έχει ακριβώς η ιστορία;

Από τον Joseph Mercola/The Epoch Times

Απόδοση> Κουρδιστό Πορτοκάλι

Πηγή

3 σχόλια:

  1. ΑΦΟΎ ΣΑΣ ΜΠΟΥΚΟΣΑΝ ΟΙ ΌΜΟΙΟΙ ΤΟΥ, ΤΏΡΑ ΚΆΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΉ ΤΗΝ ΠΑΛΑΒΉ Η ΤΡΕΛΙΑΡΑ...
    🤮

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΡΙΜΩΓΜΑ! Το φυσάει & δεν κρυώνει ο @AlbertBourla
    με τους δημοσιογράφους του @RebelNewsOnline
    Μούγκα ο Αλβέρτος... Θα σε δούμε όταν θα έχεις μπροστά σου ανακριτές.

    https://twitter.com/dstefanos/status/1615812413298774021?cxt=HHwWisC45Ya1wuwsAAAA

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιά αποτοξίνωση καλή θά ήταν νά είχες μιά ψεύτικη κούκλα τού κούλη καί νά τίς ρίχνεις συνέχεια μπουνιές...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive