Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

FOTO// Εικόνες ΝΤΡΟΠΗΣ: Μαθητές στο Αγρίνιο διέσχισαν επικίνδυνη συρμάτινη γέφυρα πάνω από τον ορμητικό Εύηνο για να επιστρέψουν στα σπίτια τους

Οργή και αγανάκτηση προκαλούν οι τριτοκοσμικές εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας από το Αγρίνιο που δείχνουν μικρούς μαθητές να διασχίζουν αιωρούμενη επικίνδυνη συρμάτινη γέφυρα, πάνω από τα ορμητικά νερά του ποταμού Ευήνου, ενώ νωρίτερα είχε σημειωθεί κατολίσθηση σε κοντινό σημείο....

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, η κατολίσθηση σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Λουτρών Στάχτης – Θέρμου στο Αγρίνιο. Λίγη ώρα νωρίτερα, ένα λεωφορείο γεμάτο μαθητές από τα χωριά Φαμήλα και Στράνωμα είχε περάσει από το ίδιο σημείο.

Παρά το γεγονός ότι είχε δοθεί οδηγία για να επιστρέψουν οι μαθητές από μια ασφαλέστερη διαδρομή μεγαλύτερης διάρκειας, αυτό φαίνεται ότι δεν συνέβη σύμφωνα με την καταγγελία δημοτικού συμβούλου, ο οποίος ανέβασε και τις σχετικές φωτογραφίες στο Facebook.

Τα παιδιά πέρασαν μια αιωρούμενη συρμάτινη γέφυρα, μόλις 70 μέτρα πάνω από τα θολά και ορμητικά νερά του ποταμού Ευήνου και από τύχη δεν συνέβη κάτι χειρότερο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο δημοτικός σύμβουλος Ναυπακτίας, Ανδρέας Κοτσανάς.

 

Η ανάρτηση του Δημοτικού Συμβούλου Ναυπακτίας κ. Ανδρέα Κοτσανά που ανέδειξε το θέμα:

2 σχόλια:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive