Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

Γιατί Επιτέλους "Παραδέχονται" ότι το Εμβόλιο Covid Μπορεί Να Είναι Επιβλαβές;

 

Μετάφραση: Απολλόδωρος Οι κυρίαρχοι αφηγηματικοί περιστροφείς - από τους πολιτικούς μέχρι το CDC και τα μέσα ενημέρωσης - άρχισαν να αναφέρουν "πιθανές βλάβες" λόγω των "εμβολίων" Covid. Πρόκειται για μια δυνητικά σεισμική μετατόπιση στην αφήγηση, αλλά ως συνήθως πρέπει να θέσουμε τα αιώνια ερωτήματα....

  • Γιατί συμβαίνει αυτό;

  • Γιατί τώρα;

Εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, όσοι από εμάς εκφράζουμε την ανησυχία μας για την πιθανή ζημιά που προκαλείται από την επιβολή μη δοκιμασμένων και περιττών γονιδιακών θεραπειών σε δισεκατομμύρια ανθρώπους, είτε αγνοούνται από τη θορυβώδη πλειοψηφία είτε συκοφαντούνται από αυτήν. Και αυτό περιλαμβάνει τόσο τα κυρίαρχα όσο και τα "alt" μέσα ενημέρωσης.

Στη σπάνια περίπτωση που σε κάποιον "αντι-εμβολιαστή" δόθηκε κάποιο βήμα, συνήθως ήταν είτε ένας χειροποίητος τρελός, είτε μια μικρή διασημότητα που έδινε επιχειρήματα από το συναίσθημα.

Η πραγματική επιστήμη - και οι επαγγελματίες που επικοινωνούν αυτή την επιστήμη - εξορίστηκαν από τα κύρια ραδιοκύματα. Εξαφανίστηκαν από τα μάτια και το μυαλό.

Τα εμβόλια χαρακτηρίστηκαν "ασφαλή και αποτελεσματικά", από όλους και παντού.

Μέχρι τώρα.

Την περασμένη εβδομάδα το BBC News του Ηνωμένου Βασιλείου κάλεσε τον Dr. Aseem Malhotra να συζητήσει τις συνταγές στατινών για την πρόληψη των καρδιακών παθήσεων (ναι - αυτό είναι ένα άλλο θέμα, για άλλη φορά).

Κατά τη διάρκεια της επτάλεπτης συνέντευξής του, συνέδεσε τα "εμβόλια" mRNA Covid με πιθανές καρδιακές παθήσεις:

Αυτό, απ' όσο γνωρίζω, σηματοδοτεί την πρώτη φορά που επιτρέπεται σε έναν επαγγελματία ιατρό να κάνει αυτά τα γεγονότα γνωστά στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης.

Αλλά γιατί συνέβη αυτό;

Και γιατί συνέβη τώρα;

Η "επίσημη" ιστορία είναι ότι ήταν μια στιγμή που έπεσε στο κενό. Ότι με κάποιο τρόπο ο Dr Malhotra απλά "γλίστρησε μέσα από το δίχτυ", ότι είχε προσκληθεί να συζητήσει για τις στατίνες και όχι για το Covid και ότι απλά γύρισε έξυπνα το σενάριο και χρησιμοποίησε την προσωρινή του πλατφόρμα για να μεταδώσει την αλήθεια.

Ας ξετυλίξουμε αυτή την ιδέα και ας δούμε τι έχουμε.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Dr Malhotra δεν είναι σε καμία περίπτωση κρυφός σκεπτικιστής των εμβολίων.

Διαθέτει λογαριασμό στο Twitter με σημαντικό αριθμό οπαδών, στον οποίο αμφισβητεί τακτικά τα εμβόλια mRNA.

Έχει εμφανιστεί στο GB News αμφισβητώντας τα εμβόλια πολλές φορές.

Φαίνεται εξαιρετικά απίθανο οποιοσδήποτε ερευνητής του BBC να μην ανακάλυπτε ποιες είναι οι απόψεις του για το εμβόλιο.

Και ακόμη και αν υποθέσουμε ότι όντως "γλίστρησε μέσα από το δίχτυ", μόλις άρχισε να μιλάει για τα εμβόλια, γιατί ο παρουσιαστής τον άφησε να συνεχίσει;

Έχουμε δει στο παρελθόν πώς αντιμετωπίζουν τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης τους ανθρώπους που αρχίζουν να λένε πράγματα που δεν θα έπρεπε να λένε:

Ξεφεύγει από το θέμα, και ως υπεύθυνη συνέντευξης, θα είχε κάθε δικαίωμα να τον ωθήσει να επιστρέψει προς την ερώτηση. Αλλά αν παρακολουθήσετε τη συνέντευξη, μόλις και μετά βίας προσπαθεί να το κάνει αυτό. Στην πραγματικότητα, αντί να αλλάξει θέμα, να τον κατακεραυνώσει επειδή είναι "θεωρητικός συνωμοσίας κατά του εμβολιασμού", ή απλά να κόψει τη ροή... η παρουσιάστρια επιδιώκει ενεργά το θέμα, κάνοντάς του περαιτέρω ερωτήσεις για να τον παρασύρει.

Γιατί να το κάνει αυτό αν αυτός "ξεγλιστρούσε μέσα από το δίχτυ";

Και εδώ είναι το κτύπημα: την ίδια ακριβώς ημέρα που συνέβη αυτό το "ατύχημα" το Reuters ανέφερε ότι το CDC και ο FDA των ΗΠΑ ερευνούν μια πιθανή σχέση μεταξύ των ενέσεων της Pfizer και των εγκεφαλικών επεισοδίων, υπό τον τίτλο:

‘‘ Το FDA των ΗΠΑ, και το CDC βλέπουν πρώιμο σήμα για πιθανή σύνδεση της διττής ένεσης COVID της Pfizer με το εγκεφαλικό επεισόδιο.

Αυτό θα πρέπει πραγματικά να βάλει το τελευταίο καρφί στο φέρετρο του επιχειρήματος του "ατυχήματος" για όποιον καταλαβαίνει πώς λειτουργεί η δημιουργία αφηγήσεων.

Αυτό που μπορούμε να συμπεράνουμε από αυτό είναι ότι υπάρχει μια εσκεμμένη συνεχιζόμενη κίνηση για να μετατοπιστεί η αφήγηση και να επιτραπεί κάποια μερική, περιορισμένη συζήτηση για τις βλάβες των εμβολίων.

Το πιεστικό ερώτημα είναι το γιατί.

Πιστεύω ότι όποιος το διαβάζει αυτό γνωρίζει καλά ότι μπορούμε να αποκλείσουμε οποιαδήποτε ιδέα ότι το BBC, το CDC κ.ά. συνειδητοποίησαν ξαφνικά ότι έκαναν ένα τεράστιο λάθος.

Το σύνολο του παγκόσμιου κατεστημένου δεν αγνοούσε τους κινδύνους των εμβολίων επειδή δεν καταλάβαινε, εντάξει. Δεν ήταν μια μεγάλη υπερεθνική εγκεφαλική κλανιά.

Έλεγαν ψέματα, ενεργά και σκόπιμα, για χρόνια.

Απλά για κάποιο λόγο σταμάτησαν, πολύ σύντομα και με τον πιο απειροελάχιστο δυνατό τρόπο.

Δεύτερον, όσο καθησυχαστικό κι αν είναι να το πιστεύουμε, δεν αναγκάστηκαν να παραδεχτούν την αλήθεια από το απόλυτο βάρος των αποδείξεων.

Δεν λειτουργεί έτσι ο ψυχοπαθής κόσμος της πολιτικής και της δημιουργίας αφηγήσεων. Τίποτα δεν είναι τόσο αληθινό που οι ρυθμιστές της ατζέντας και τα πειθήνια μέσα ενημέρωσης τους αναγκάζονται να το αναφέρουν. Αντιθέτως, αρνούνται συστηματικά το αναμφισβήτητα προφανές κάθε μέρα, για χρόνο με το χρόνο, για όσο χρόνο χρειάζονται ή θέλουν.

Η αλήθεια δεν έχει καμία σημασία στο λεξιλόγιό τους, εκτός αν εξυπηρετεί και κάποιον άλλο σκοπό. Λένε ιστορίες ευκολίας, αναφέρουν μόνο ό,τι εξυπηρετεί αυτές τις ιστορίες.

Και ας μην ξεχνάμε - δεν έχουν παραδεχτεί την αλήθεια.

Δεν έχουν καν αρχίσει να το κάνουν αυτό και είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα το κάνουν ποτέ.

Απλώς έχουν σταματήσει να αποσιωπούν ενεργά ένα μέρος της αποσιωπημένης πραγματικότητας.

Ωστόσο, ακόμη και αυτό το μικροσκοπικό νάνο-κοκκίδιο ειλικρίνειας ενδεχομένως να αποτελεί άμεση απειλή για την κυρίαρχη αφήγηση, με τον τρόπο που ένα βότσαλο που κυλάει σε ένα λόφο μπορεί ενδεχομένως να προκαλέσει κατολίσθηση - και το γνωρίζουν σαφώς αυτό, επειδή περιέβαλαν αμέσως την "παραδοχή" τους με ανατροπές και επιφυλάξεις - για παν ενδεχόμενο.

Μέσα σε λίγες ώρες από την εμφάνιση του Dr Malhotra στις ειδήσεις, το BBC είχε καλέσει "ανώτερους γιατρούς" για να αντικρούσουν τους ισχυρισμούς του, και ο Guardian δημοσίευσε ένα άρθρο στο οποίο αναφέρονταν διάφοροι "εξοργισμένοι" γιατροί που επέκριναν το BBC που τον άφησε να εμφανιστεί.

Λιγότερο από 24 ώρες αφότου το CDC/FDA παραδέχτηκε ότι εξέταζε την πιθανή σχέση του εμβολίου με τα εγκεφαλικά επεισόδια... ανέφεραν τα αποτελέσματά τους και ανακοίνωσαν ότι δεν είχαν βρει τίποτα.

Το όλο εγχείρημα ήταν σαφώς προσεκτικά ελεγχόμενο. Η μικρότερη δυνατή μετατόπιση της αφήγησης, υπό πολύ αυστηρές συνθήκες.

Εξάλλου, η θανατηφόρα δόση της αλήθειας είναι εκπληκτικά μικρή.

Επιστρέφουμε λοιπόν στο αρχικό μας ερώτημα: Γιατί αυτό; Γιατί τώρα;

Γιατί να το κάνουμε αυτό; Γιατί να θέσουμε σε κίνδυνο δύο χρόνια "ασφαλούς και αποτελεσματικής" πλύσης εγκεφάλου; Τι συμβαίνει στα παρασκήνια εδώ;

Λοιπόν, εδώ είναι μερικές πιθανές εξηγήσεις:

  • Πάλη για την εξουσία - Εσωτερική πολιτική διαμάχη μεταξύ των υποστηρικτών της Μεγάλης Επαναφοράς και εκείνων των πιο παραδοσιακών πολιτικών παρατάξεων που θέλουν να απαξιώσουν τη "νέα κανονικότητα".

  • "Πόλεμοι για τα εμβόλια" - Εσωτερικές διαμάχες των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών, τίποτα άλλο παρά η εταιρική απληστία που κερδίζει τη συνοχή της αφήγησης (όλοι αμφισβητούν με έμφαση μόνο τα εμβόλια mRNA σε αυτό το σημείο, άλλωστε).

  • Περισσότερος φόβος - Αν ο στόχος του παιχνιδιού είναι να τρομάξει τους ανθρώπους, τότε το να πεις στα 4 δισεκατομμύρια εμβολιασμένα άτομα ότι μπορεί να τα έχεις δηλητηριάσει είναι μια ισχυρή κίνηση.

  • "νέα και βελτιωμένα εμβόλια" - Ίσως μια προσπάθεια να εγκλωβιστούν οι ανεμβολίαστοι "παραδεχόμενοι" ένα (μικροσκοπικό) πρόβλημα, το οποίο στη συνέχεια "διορθώνεται" στο επόμενο ενημερωμένο αναμνηστικό.

Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε εντελώς το σαμποτάζ, φυσικά. Είναι πιθανό κάποιοι άνθρωποι μέσα στο κατεστημένο να τρέφουν γνήσιες αμφιβολίες για την πορεία των γεγονότων από το 2020 και μετά και να προσπαθούν να διαδώσουν κρυφά πληροφορίες. Αν και ο συντονισμένος χαρακτήρας της απελευθέρωσης το καθιστά απίθανο, δεν είναι αδύνατο.

Ανεξάρτητα από αυτό, πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά. Μπορεί να είναι μια νίκη, αλλά μπορεί να είναι και κάτι άλλο.

Ισχύει το παλιό ρητό: Πάντα να είστε επιφυλακτικοί απέναντι στα μέσα ενημέρωσης, ακόμη και όταν - ειδικά όταν - σας λένε αυτό που θέλετε να ακούσετε.


---Δικτυογραφία :

Why are they FINALLY “admitting” the Covid Vax could be harmful?

https://off-guardian.org/2023/01/19/why-are-they-finally-admitting-the-covid-vax-could-be-harmful/

4 σχόλια:

  1. 🗣️🦻 ΔΕΝ ❗
    ΕΊΝΑΙ ❗ΑΝΤΙΕΜΒ@ΛΙ@ΣΤΕΣ...

    ΕΊΝΑΙ ❗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΈΣ ❗ΤΗΣ ΣΩΣΤΉΣ ΟΞΥΓΌΝΩΣΗΣ ΤΟΎ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΎ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΝΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΆΝΟΜΕΣ ΙΑΤΡΙΚΈΣ ❗
    ΠΡΆΞΕΙΣ ❗

    ΚΑΠΙΤΟ❓

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ.ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΕ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΞΗΓΗΣΙΣ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ, ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ , ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ,ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ/ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ/ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΕΙΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ..ΤΩΡΑ ΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΗΛΟ,ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΛΠΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΠΑΙΔΕΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥΣ .Η ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ,ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΤΣΟ ΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΦΡΑΣΟΥΛΑ.ΟΣΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΞΗΓΗΣΗ,Η ΔΙΑΜΑΧΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ Η ΑΣΤΡΑ ΣΕΝΕΚΑ ;ΟΥΤΕ Η MODERNA;ΟΥΤΕ Η PFISER ΔEN EKANAN ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΑΡΧΗ.Η ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ,ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ.ΟΦΟΒΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥΣ. ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΠΛΑΣΑΡΑΝ ΤΑ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΕΣ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΠΛΑ.Σ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΕΙΟΠΟΙΟΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ.ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΣ ΗΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ.ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΕ ,ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΤΣΟ ΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ,ΤΟ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ,ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΕΞΕΙΣ.Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΑΣ ΤΑΥΛΑΝΔΟΣ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΑΣ BILL ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΗΓΟΥΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ,ΣΥΝΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΛΕΙΣ.ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΤΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ.ΕΙΠΕ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΒΟΥΔΙΣΤΗΣ,ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΣΑΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.ΑΥΤΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΑΡΧΗ ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ.ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ.Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ .ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΣΤ.Ο ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΣ ΑΝΥΧΝΕΥΣΗ ΙΩΝ.ΕΠΛΑΣΑΝ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΕΥΧΗΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΡΟΦΟΔΩΤΗΣΑΝ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΛΠΟ ΕΚΑΝΑ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ KARL MARX KAI ENAN ONOMATI RITTER , AKAΔΗΜΑΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ.ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΛΠΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 5:48 ΑΓΑΠΗΤΌ ΣΧΌΛΙΟ

    ΑΣ ΔΕΊ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΣΧΌΛΙΟ ΣΑΣ ΠΩΣ ΌΤΑΝ ❗ ΈΧΕΙΣ ❗ ΑΝΤΊΛΗΨΗ ❗
    ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ (ΈΜΦΥΤΗ ΑΝΤΊΛΗΨΗ...) ΤΊΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΤΙΚΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΆ ❗

    ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΆ ΟΤΑΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΊΣ...


    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΥ ΥΠΆΡΧΕΤΕ ΩΣ ΈΛΛΗΝ. ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΛΠΊΔΑ.
    ΑΡΚΕΊ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΡΆΨΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΆ ΟΛΟΥΣ ❗
    ΜΠΟΡΕΙΣ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive