Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Γιατί «απορρίπτεται» το αίμα εμβολιασμένων για Covid

 

Εξετάζοντας τις ανωμαλίες στο αίμα εμβολιασμένων, διαπιστώνουμε ότι υπάρχει πρόβλημα, δηλώνει ο ιδρυτής οργανισμού αιμοδοσίας - «Δεν έχω δει ποτέ κάτι παρόμοιο - και δεν μιλάω μόνο για πρωτεΐνες ακίδας», είπε στους The Epoch Times...

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός αιμοδοσίας Safe Blood Donation αρχίζει να αντιστοιχίζει μη εμβολιασμένους ασθενείς με δότες και ο Ελβετός φυσιοπαθητικός γιατρός George Della Pietra, ιδρυτής του οργανισμού το 2021, πιστεύει ότι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πρέπει να είναι ελεύθεροι να επιλέξουν εάν θα κάνουν ένεση εμβολίου για τον COVID-19 ή όχι.

Πιστεύει ότι το ίδιο πρέπει να ισχύει για όσους λαμβάνουν μεταγγίσεις να μπορούν να επιλέξουν αν θέλουν να λάβουν «εμβολιασμένο» για Covid αίμα ή όχι.

«Το πρόβλημα είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν έχουμε άλλη επιλογή», δήλωσε ο Della Pietra, αντιστοιχίζοντας μη εμβολιασμένους λήπτες αίματος με δότες σε 65 χώρες.

Μια διαφημιστική εκστρατεία εκτός ελέγχου, για ένα εμβόλιο πιο επικίνδυνο από όσο λένε

«Ήταν πολύ ξεκάθαρο από την αρχή ότι η διαφημιστική εκστρατεία για τον COVID ήταν εντελώς εκτός ελέγχου», είπε ο Della Pietra.

«Δεν ήταν τόσο επικίνδυνο όσο λένε ότι ήταν. Ως φυσιοπαθητικός, δεν μπορώ να βγάλω νόημα για αυτήν την πανδημία, η οποία ποτέ δεν ήταν πραγματικά πανδημία. Αφήνει χώρο για τόσες πολλές εξηγήσεις».

Ο Della Pietra πιστεύει ότι ένα εμβόλιο mRNA είναι πιο επικίνδυνο από ό,τι είναι πρόθυμες να παραδεχτούν οι φαρμακευτικές εταιρείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive