Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Αμερικανός γιατρός: ΑΥΤΟ κρύβεται πίσω από τους μαζικούς θανάτους μετά από τα εμβόλια COVID!!!!!!!! (video)

https://www.el.gr/wp-content/uploads/2023/01/image-280.png

Ο Δρ Μπεν Μάρμπλ είναι γιατρός στην Φλόριντα. Έλαβε το πτυχίο ιατρικής από το University of South Alabama College of Medicine και εργάζεται στην πράξη για περισσότερα από 20 χρόνια. Ισχυρίζεται πως έχει αποκαλύψει τι κρύβεται πίσω από τους μαζικούς θανάτους μετά από εμβόλια COVID, όπως θα δείτε παρακάτω....

Οι κρατικοί επιστήμονες πάντως διαβεβαιώνουν πως τα εν λόγω εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά!

«Είναι τεχνολογία επεξεργασίας γονιδίων. Και η απλή πραγματικότητα σχετικά με την επεξεργασία του DNA στο γονιδίωμά σας είναι ότι δεν ξέρουμε τι κάνει το 98% του DNA. Λοιπόν, πώς θα είχε νόημα να το αλλάξουμε όταν δεν ξέρουμε τι κάνει η συντριπτική πλειοψηφία;» είπε ο Δρ Μάρμπλ.

«Δεν έχει κανένα νόημα. Ήταν κακή επιστήμη από την αρχή», τόνισε, προσθέτοντας πως πίσω από τους μαζικούς θανάτους μετά τα εμβόλια κρύβεται το ότι τα τρυπήματα είχαν ως αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να καταλήξουν από «Εξαρτημένη Ενίσχυση Αντισωμάτων» (ADE – δηλαδή η αύξηση της σοβαρότητας της ασθένειας ακριβώς λόγω των αντισωμάτων, είναι ένα φαινόμενο κατά το οποίο η δέσμευση ενός ιού σε υποβέλτιστα αντισώματα ενισχύει την είσοδό του στα κύτταρα ξενιστές, ακολουθούμενη από την αντιγραφή του) .

Ο Δρ Μαρμπλ επεσήμανε επίσης πώς τα πρωτόκολλα ασφάλειας και έρευνας για τα πειραματικά εμβόλια mRNA ουσιαστικά ανεστάλησαν σε μια προσπάθεια να βγουν τα εμβόλια το συντομότερο δυνατό.

«Ασφαλές και αποτελεσματικό ήταν το μεγάλο ψέμα. Γνωρίζουμε ότι είναι στην πραγματικότητα ανασφαλή και θανατηφόρα, σκοτώνοντας ανθρώπους σε όλο τον κόσμο», σημείωσε ο Marble. «Επομένως, αν θέλουμε να ακολουθήσουμε την αρχή του «Δεν υπάρχει κάτι κακό», η Big Pharma υποτίθεται ότι αποδεικνύει ότι ένα προϊόν είναι ασφαλές πριν το δώσει σε κανέναν».

«Στην έρευνα που έκαναν στα ζώα, η πλειοψηφία των ζώων πέθαναν, πέρασε λίγος χρόνος και μετά άρχισαν να το δίνουν στους ανθρώπους», πρόσθεσε.

«Εισάγουν mRNA μέσα στο σώμα σου κι έπειτα αυτό εισέρχεται μέσα στα κύτταρά σας και λέει στα κύτταρά σας να φτιάξουν την πρωτεΐνη-ακίδα και να την εκθέσουν στην επιφάνεια του κυττάρου κι έπειτα το σώμα σας επιτίθεται σ’ εκείνο το κύτταρο. Η όλη επιστήμη του να εισάγεις ένα δηλητήριο μέσα στο σώμα σου, δεν έχει καμία λογική. Και το βλέπουμε αυτό στα ηλεκτρονικά μικροσκόπια.

Το σώμα σου βλέπει την ακίδα κι έπειτα τρώει το κύτταρο. Σωστά. Κι έτσι αν αυτή πάει στην καρδιά σας, τότε το ίδιο σας το σώμα επιτίθεται στην καρδιά σας. Αν πάει στους όρχεις σας, τότε το ίδιο σας το σώμα επιτίθεται στους όρχεις. Είναι σαν μια μέλισσα να με τσιμπάει, το κεντρί της δεν είχε δηλητήριο για να με σκοτώσει αλλά η αυτοάνοση αντίδρασή μου με σκοτώνει. Είπαμε στον κόσμο τον Δεκέμβριο του 2020 πως αυτό αποκαλείται ”Εξαρτώμενη από αντισώματα ενίσχυση (ADE)”. Είπαμε στον κόσμο πως αυτό επρόκειτο να συμβεί… Κανείς δεν άκουσε!!! Μας απέκλεισαν από παντού», υπογράμμισε.

Δείτε απόσπασμα:https://www.el.gr/ygeia/amerikanos-giatros-ayto-kryvetai-pis/

2 σχόλια:

  1. Κατά τό μυαλό του ό καθένας πορεύεται σ'αυτή τήν ζωή ..άλλος πορεύεται ομαλά, λογικά, ανθρώπινα
    καί άλλος ανώμαλα, παράλογα, σάν...ερπετό, τί νά κάνουμε, έτσι είναι ή ζωή καί πώς νά τήν αλλάξεις, πού λέει και τό γνωστό άσμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive