Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο "ΓΑΜΗΚΟΥΛΑΣ" ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ. ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΣΤΟ Α/Τ ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί στον δημοσιογράφο και συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο πριν λίγη ώρα έπειτα από μήνυση που κατατέθηκε εις βάρος του.. Ο Πέτρος Τατσόπουλος συμμετείχε σε εκδήλωση του «Free Thinking Zone» για την παιδεία και τη θρησκεία....

και όπως αναφέρουν οι διοργανωτές σε ανάρτησή τους στα social media, η σύλληψή του έγινε μετά από μήνυση που κατέθεσαν σε βάρος του.

Η μήνυση σύμφωνα με πληροφορίες κατατέθηκε από τον δημοσιογράφο και υποψήφιο με την Ελληνική Λύση, Φίλιππο Καμπούρη.

«Πριν από λίγο κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας κατά του κυρίου Πέτρου Τατσόπουλου για εξύβριση, δυσφήμιση και συκοφαντική δυσφήμιση κατα του προσώπου μου. Ο συγκεκριμένος έθιξε με τον πλέον προσβλητικό τροπο την θρησκευτική μου συνείδηση και την ελευθερία της πίστης. Ενώ ο ίδιος δε σεβάστηκε ούτε το δικό μου πρόβλημα υγείας ούτε της αδερφής μου αλλά ούτε και τον χαμό των δυο μου γονιών μέσα σε εφτά μήνες που έφυγαν και οι δυο απ’ τη ζωή. Για αυτό τον λόγο λοιπόν ζητώ άμεσα την ποινική του δίωξη» ανέφερε ο Φίλιππος Καμπούρης σε ανάρτησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive