Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

ΒΡΟΝΤΕΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ

 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Για 15.000 χρέος της πήραν την πρώτη κατοικία Για 12.000 χρέος του έκλεισαν το μαγαζί Για 450€ χρέος στην ΔΕΗ του έκοψαν το ρεύμα Με 390 000 000 χρέος κυβερνούν τη χώρα KONTP"

3 σχόλια:

  1. ΜΊΑ ΒΡΟΝΤΕΡΉ ΑΛΉΘΕΙΑ ΕΊΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΛΑΌΣ ΤΟΥΣ 💨ΝΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΈΧΕΙ 💩ΜΕΝΟΥΣ.

    Η ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΑ ΤΟΥ ΜΊΚΙ ΜΑΟ ΜΑΟ ΤΗΝ ΒΑΛΑΝ ΜΠΡΟΣΤΆ ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΊΤΙΑ. ΈΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΌΜΑΣΤΕ.

    ΤΗΣ ΠΑΡΆΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΟ ΛΈΤΕ??? ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΛΈΝΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΆΔΕΣ ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΜΠΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΣΕΠΟΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΙ ΤΟΥΣ.(ΘΑ ΤΣΕΠΟΣΟ ΤΟΣΑ!)

    ΟΣΟ ΑΦΟΡΆ ΤΟ ΜΑΓΑΖΊ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΩΣ ΣΟΒΙΈΤ ΚΟΥΜΆΝΤΟ ΤΙ ΩΡΑ ΝΑ ΚΛΕΊΝΕΙ ΛΟΓΟ ΚΟΥΡ@ΔΟΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΖΑΝΕ ΧΡΉΜΑ ΘΑ! ΚΑΙ ΘΟΥ,ΑΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΤΊΠΟΤΑ.ΜΑΣΚΕΣ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΝΤΑΞΕΙ.

    ΤΩΡΑ ΞΈΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑΧΕΙ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΧΡΈΗ ΚΑΙ Η ΤΡΆΠΕΖΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΊΝΑΙ ΚΛΣ ΚΑΙ ΒΡΑΚΊ??? ΓΙΑΤΊ ΕΓΏ ΔΕΝ ΞΈΡΩ.

    ΌΜΟΡΦΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 💥👉👉ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ - H ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΝΕΙ ΜΠΙΖΝΕΣ??????👈👈💥

    https://twitter.com/pdimitra2022/status/1617736981404057607?cxt=HHwWjoDQydTNrfMsAAAA
    ===========
    Γραφείο στην Αθήνα από την Endeavor Global
    Το διοικητικό συμβούλιο της Endeavor Greece απαρτίζεται από κορυφαίους εκπροσώπους της εγχώριας επιχειρηματικής κοινότητας. Πρόεδρος του Δ.Σ. είναι ο Μιχάλης Δ. Χανδρής, πρόεδρος του Chandris Group, ενώ η αντιπρόεδρος Μαρέβα Γκραμπόφσκι είναι η ιδρύτρια της Endeavor Greece.

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΛΛΗΝΑΚΟ??????????

    20.09.2012
    https://www.kathimerini.gr/economy/local/468634/grafeio-stin-athina-apo-tin-endeavor-global/


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Έκθεση του Αμερικανικού Κογκρέσου είναι «πυρηνική βόμβα» στα θεμέλια της Ελληνικής κυριαρχίας..!!!

    Από την Κύρα Αδάμ

    Καταστροφική για τα συμφέροντά μας η ανάλυση της Διεύθυνσης Ερευνών του Κογκρέσου για τις αμερικανοτουρκικές σχέσεις το 2023.

    Η έκθεση της Διεύθυνσης Ερευνών του Κογκρέσου για τις αμερικανοτουρκικές σχέσεις το 2023 συνόδευσε το πιεστικό αίτημα του προέδρου Μπάιντεν προς το Κογκρέσο για την άμεση απελευθέρωση της αναβάθμισης και πώλησης νέων αεροσκαφών F-16 στην Τουρκία. Η παρούσα έκθεση της Διεύθυνσης Ερευνών του Κογκρέσου αποτελεί πυρηνική, νομική και στρατιωτική «βόμβα» όχι μόνο στα θεμέλια της ελληνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο, αλλά και της ηπειρωτικής Ελλάδας, και θέτει σε μέγιστο κίνδυνο την ύπαρξη του Ελληνισμού.!

    Παρά ταύτα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλά και τα κόμματα της αντιπολίτευσης ούτε καν ξεφύλλισαν αυτή την αμερικανοτουρκική «πυρηνική βόμβα» εναντίον της ελληνικής κυριαρχίας ούτε καν διαμαρτυρήθηκαν και, φυσικά, δεν έχουν αντιδράσει πολιτικά, νομικά και διπλωματικά για την άμεση «εξαφάνισή» της, αφήνοντας έτσι το πλεονέκτημα στην Τουρκία να χρησιμοποιήσει επισήμως και όπως θέλει αυτή την ελεεινή έκθεση ως τεκμήριο σε βάρος της Ελλάδας σε οποιοδήποτε διεθνές δικαστήριο ή διαιτησία, με μόνη χαμένη τη χώρα μας.

    Αυτά....αποκρύπτονται...!

    πηγή : amazonios

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive