Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Χαράρι: “ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ για το εκάστοτε καθεστώς η γνώση της ιστορίας”. Γι αυτούς που ΔΕΝ έχουν έτσι; ΕΜΕΙΣ όμως έχουμε ΧΙΛΙΑΔΩΝ ετών !!

 

Ο «προφήτης» λοιπόν του σκότους στην εποχή μας, στο παρακάτω απόσπασμα που εξασφάλισε και μετέφρασε το ΕΛ αναφέρεται στα συστήματα παιδείας και δη στην γνώση της έστω και παραποιημένης ιστορίας.

Εξάλλου είμαστε σε μία εποχή που οι νέες γενιές δεν γνωρίζουν ούτε τα βασικά ιστορικά γεγονότα.

Δείτε τι ομολογεί:

«Ποτέ δεν άκουσα για κάποιο κάποιο καθεστώς, κάποια κυβέρνηση, που απαγόρευσε στα σχολεία να διδάσκουν μαθηματικά ή φυσική. ΑΛΛΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ. Έτσι βλέπετε ότι σε πολλά μέρη είτε είναι εντελώς απαγορευμένο να διδάσκεις ιστορία ή τουλάχιστον ορισμένα κομμάτια της ιστορίας είναι ταμπού.

Επειδή είναι επικίνδυνη. Επειδή αν μάθετε ιστορία, μπορείτε να κάνετε τον κόσμο να ρωτήσει ορισμένα πολύ επικίνδυνα ερωτήματα. Εννοώ επικίνδυνα από την οπτική γωνία του καθεστώτος. Και φυσικά αυτή δεν είναι πανάκεια»:

(φωτο:freepik)

2 σχόλια:

  1. ΕΝΑΣ ΒΒΒΛΑΑΑ! ΚΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ !

    ΚΑΜΊΑ ΣΗΜΑΣΊΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΊΝΩ
    ΕΊΝΑΙ ΝΤΟΥ! ΒΑΡ ΑΠΤΑ ΛΊΓΑ...

    ΧΑΖΆΡΟΙ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ!? ΟΛΟ ΜΛΚΣ ΛΈΝΕ ΨΕΥΤΕΣ ΗΛΊΘΙΟΙ.
    Α ΝΑ ΜΈΧΡΙ ΕΚΕΊ ΦΤΆΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δέν είναι καθόλου βλάκας, είναι διαβολικός, παμπόνηρος,
    είναι μαζί μέ όλους τούς άλλους ομο'ι'δεάτες του μιά σατανική παλιοφάρα πού σχεδιάζουν τόν θάνατο πάνω στή γή, πού εξυπηρετούν όλα τά σκοτεινά καί Αντίχριστα σχέδια τού Διαβόλου κατά τής ανθρωπότητας. Αυτός είναι...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive