Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: "Βίαια επεισόδια από μετανάστες την Πρωτοχρονιά"

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και φωτιά 

Για «μεγάλο πρόβλημα απο ορισμένους νέους άνδρες με μεταναστευτικό υπόβαθρο», έκανε λόγο η υπουργός Εσωτερικών Νάνσι Φέζερ, αναφερόμενη στις επιθέσεις εναντίον δυνάμεων ασφαλείας που καταγράφηκαν σε όλη τη Γερμανία και κυρίως στο Βερολίνο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς....

«Διαπιστώνουμε βίαιη άρνηση ενσωμάτωσης. Πρέπει να δείξουμε ξεκάθαρα τα όρια σε όσους αρνούνται να ενσωματωθούν και είναι διατεθειμένοι να χρησιμοποιήσουν βία. Οι νεαροί βίαιοι παραβάτες πρέπει να αντιμετωπίσουν σημαντικές ποινικές κυρώσεις. Οι ποινές πρέπει να καταλογίζονται άμεσα. Αυτό δημιουργεί σεβασμό για το συνταγματικό κράτος μας, το οποίο δεν πρέπει να επιτρέπει σε νεαρούς βίαιους παραβάτες να τρομοκρατούν τις γειτονιές τους», τόνισε η κυρία Φέζερ.
Τη νύχτα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς σημειώθηκαν δεκάδες επεισόδια επιθέσεων με κροτίδες και άλλα αντικείμενα εναντίον αστυνομικών, πυροσβεστών και διασωστών που επιχειρούσαν σε διάφορες πόλεις της Γερμανίας.
Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Βερολίνου, τα ξημερώματα της Κυριακής συνελήφθησαν 145 άτομα από 18 διαφορετικές εθνικότητες.

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΜΕΤΆ ΔΕΝ ΛΈΝΕ ΟΙ 145 ΠΑΡΑΒΆΤΕΣ !!! ΤΙ ΓΊΝΑΝ? ΤΟΥΣ ΆΦΗΣΑΝ...?ΤΟΥΣ ΒΆΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ?! Η ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΥΝΌΔΕΥΤΑ...?! ΤΟΥ ΚΟΥΛΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΆΝΕ ΔΩΡΆΚΙ.ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΙΔΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΟΚΡΟΝΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive