Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙ!!

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Η Ουγγαρία αποφάσισε να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση. o πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν το ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της πρωτοχρονιάτικης ομιλίας προς τους πολίτες. o πολιτικός παραπονέθηκε ότι η χώρα παρασύρθηκε στην ευρωπαϊκή κοινότητα με δόλο και οι υποσχέσεις που της δόθηκαν από τις Βρυξέλλες δεν πραγματοποιήθηκαν. <<Ημασταν μέρος μιας ευρωπαϊκής οικογένειας και αποδείχθηκε ότι ήταν μια ΛΟΑΤ οικογένεια, όπου αντί για πατέρα και μητέρα, επιβάλλονται γονείς στο παιδί, αριθμημένοι σαν σε στρατόπεδο συγκέντρωσης."

2 σχόλια:

  1. ΚΟΊΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΆ ΤΟ ΠΑΣ ΜΗ ΈΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ

    ΕΊΝΑΙ ΠΑΣ ΜΗ ΈΛΛΗΝ, ΈΛΛΗΝ DNA... ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΖΟΎΝ ΛΊΓΟΙ... ΚΑΙ Ο ΥΠΌΛΟΙΠΟΣ ΠΛΥΘΗΣΜΌΣ ΣΤΗΝ ΓΑΊΑ ΈΧΕΙ ΦΟΥΛ!!! ΈΛΛΗΝΕΣ DNA
    ΓΙ'ΑΥΤΌ ΤΗΝ ΠΆΤΗΣΑΝ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΚΡΟΝΙΟΙ ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ
    ΓΝΩΣΤΌ ΤΟ ΠΌΣΟ ΗΛΊΘΙΟΙ ΕΊΝΑΙ.


    ΚΟΥΡΆΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ σωστα τα οσα λεει ο Ουγγρος πολιτικος και μπραβο του που εχει το θαρρος να τα δημοσιοποιησει.
    Συμφωνα με τον συνταγμα αυτης της χωρας θα χρειαστει δημοψηφισμα για να πραγματοποιηθει κατι τετοιο, οπως ακριβως εγινε και στο Ηνωμενο Βασιλειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive