Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

ΠΑΤΡΑ: "Συνελήφθησαν 7 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου για ληστείες"

Μπορεί να είναι εικόνα ‎ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και ‎κείμενο που λέει "‎ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΥ ΕΛΕΥΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ στων ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ Î ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ. ]ه[ ΟΜΑΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ Διαδήλωση για Κουφοντίνα: "Όταν ΟΙ αντάρτες θα μπούνε στην Αθήνα TO Σύνταγμα θα λέγεται πλατεία Κουφοντίνα"‎"‎‎ 

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών ξεκίνησε από τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Πάτρα για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που ενέχεται σε υποθέσεις ληστειών, διακεκριμένων κλοπών, ναρκωτικών, κατοχής όπλων και εκρηκτικών....

Αστυνομικοί έχουν προχωρήσει μέχρι τώρα σε συλλήψεις επτά ατόμων (έξι άνδρες και μία γυναίκα), ανάμεσά τους και ένας «σκληρός» ποινικός, ο οποίος κατηγορείται για σωρεία ληστειών με στόχους Ταχυδρομεία.
Γιος του Κώστα Καρατσώλη, του «Στέλιου» της 17Ν, ο ένας από τους συλληφθέντες. Πρόκειται τόσο για αντιεξουσιαστές όσο και για άτομα του κοινού ποινικού δικαίου- ενώ αναζητούνται άλλα δύο άτομα.
Στο πλαίσιο της επιχείρησης έχουν εντοπιστεί όπλα, εκρηκτικά, καθώς και τέσσερις υδροπονικές καλλιέργειες κάνναβης. Πληροφορίες αναφέρουν πως σε ένα από τα σπίτια που έγιναν έρευνες έχουν εντοπιστεί δύο πιστόλια, 180 γραμμάρια εκρηκτικής ύλης, καθώς και πυροκροτητές. Μεταξύ άλλων, έχουν βρεθεί περούκες και ψεύτικα μούσια, που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της συμμορίας
Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για τρεις ένοπλες ληστείες σε τράπεζες, τρεις σε υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ και μία σε σούπερ μάρκετ στην Πάτρα. Κατά πληροφορίες, έχει ενημερωθεί και η Αντιτρομοκρατική.
- Ειναι οι λεγομενες "ληστείες - απαλλοτριώσεις" που κανουν για καλο σκοπο οι "ημιπιτσιρικάδες", οπως ειχε πει στο δικαστηριο και η μανα του ληστη, γιου του Συριζαιου βουλευτη Βουτση. Και γιατι παρακαλω στους Ζαιους κυριαρχει αυτο το συνθημα, η πλατεια Συνταγματος να μετονομαστει σε πλατεια Κουφοντινα; Eγω θα προτεινα στην Κουμουνδουρου να το αλλαξουν το συνθημα και να την μετονομασουν σε πλατεια αλβανικης μαφιας. Γιατι ως γνωστον, οι ημιπιτσιρικαδες της αλβανικης μαφιας εχουν πιο πολλες "ληστείες - απαλλοτριώσεις" και δολοφονιες στο ενεργητικο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive