Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νεκρός ο υπουργός Εσωτερικών από τη συντριβή ελικοπτέρου – Τουλάχιστον 17 θύματα

«Έχουμε πληροφορίες για 16 νεκρούς, μταξύ των οποίων 2 παιδιά», ανέφερε η αστυνομία 

 
σε ανακοίνωσή της, γνωστοποιώντας ότι ακόμα 22 άνθρωποι διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο....

Τουλάχιστον 16 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ο υπουργός Εσωτερικών της Ουκρανίας Ντένις Μοναστίρσκι και δύο παιδιά, έχασαν τη ζωή τους το πρωί της Τετάρτης (18/1) μετά τη συντριβή ελικοπτέρου κοντά στο Κίεβο, στην πόλη Μπρόβαρι.Image

Ο 42χρονος υπουργός Εσωτερικών Ντενίς Μοναστίρσκι, (ΦΩΤΟ) ο 42χρονος υφυπουργός του Γεβγκένι Γενίν και άλλος ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος του ουκρανικού υπουργείου Εσωτερικών που επέβαιναν στο ελικόπτερο σκοτώθηκαν επίσης, διευκρινίζεται στην ανακοίνωση.

Νωρίτερα ο περιφερειάρχης του Κιέβου Ολέξι Κουλέμπα είχε δηλώσει ότι ελικόπτερο συνετρίβη κοντά σε νηπιαγωγείο και κτήριο με κατοικίες.

Σύμφωνα με αξιωματούχους, εκτός των δύο παιδιών που έχασαν τη ζωή τους, 10 παιδιά έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Ασθενοφόρα, αστυνομικοί και πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος, σύμφωνα με τον Κουλέμπα.

Εκπρόσωπος της ουκρανικής αστυνομίας της περιφέρειας της ουκρανικής πρωτεύουσας, τον οποίο επικαλέστηκε το δημόσιο δίκτυο Suspilné, δήλωσε επίσης ότι «πυρκαγιά ξέσπασε» την ώρα του δυστυχήματος, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Το ελικόπτερο συνετρίβη στην Μπρόβαρι, μια πόλη περίπου 100.000 κατοίκων, που βρίσκεται στα ανατολικά προάστια της ουκρανικής πρωτεύουσας.

Το ελικόπτερο ανήκε στη δημόσια υπηρεσία για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, η οποία υπάγεται στο υπουργείο Εσωτερικών, σύμφωνα με εκπρόσωπο της ουκρανικής πολεμικής αεροπορίας.

πηγή ieidiseis.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive