Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

1500 ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ & ΣΕΞ. ΦΩΤΟ (ΑΝΩ 18+)

 

Μαθήματα υποκρισίας στο Νταβός: Ιδιωτικά τζετ για την ελίτ αλλά και... συμβουλές για να μην τρώμε .... κρέας 

"Να σταματήσουμε να τρώμε κρέας προκειμένου να καταπολεμηθεί η κλιματική αλλαγή" είπε ο Jim Hagemann Snabe, μιλώντας στο Νταβός. Έντονη κριτική για τα τζετ λόγω των υψηλών εκπομπών ρύπων.....

Το μέλλον θα φέρει πρωτεΐνες μηδενικού αποτυπώματος άνθρακα, πιο υγιεινές και νόστιμες από το κρέας. 

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο Jim Hagemann Snabe μιλώντας στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, ο οποίος είναι Πρόεδρος της Siemens, Μέλος του ΔΣ του C3.ai, Μέλος του ΔΣ του World Economic Forum και Επίκουρος Καθηγητής του Copenhagen Business School.

"Αν ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σταματήσουν να τρώνε κρέας, αυτό θα έχει μεγάλο αντίκτυπο. Όχι μόνο ως προς το τρέχον σύστημα τροφίμων, αλλά θα ενθαρρύνει ακόμη την καινοτομία στα συστήματα τροφίμων". Ο ίδιος ανέφερε πως "εμπνεύστηκε" από την 24χρονη κόρη του όταν εκείνη τον ρώτησε με ποιον τρόπο υποστηρίζει πρακτικά τη μείωση εκπομπών άνθρακα, καθώς και πώς μπορεί ακόμη να τρώει προϊόντα κρέατος. "Έτσι αποφάσισα να σταματήσω να τρώω κρέας", είπε.ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ. ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 1 1/2 ΩΡΑ ΜΑΚΡΙΑ .ΜΕΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ..ΞΕΡΕΤΕ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΑ.. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΟΝΤΑΙ 2 ΜΙΛΙΑ ΜΑΚΡΙΑ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΖΙΠΑΡΕΣ..ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ? ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΜΑΞΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΟΓΑ...ΚΟΙΝΩΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ...ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΑΙΡΝΟΥΝ ,ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΖΕΙΣ ΦΤΩΧΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΩΣ ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΟΥΣ , ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΜΗΝ...

2 σχόλια:

  1. 1500??? ΈΧΕΙ ΕΚΕΊ ΨΗΛΆ ΩΡΑΊΑ ΘΈΑ ΤΟ ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΑΕΡΟΔΡΌΜΙΟ ΣΤΟ ΝΤΟΥΒΑΡΟΣ.🤣🤪

    🎣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ν. Τ. Π. εχει κυριολεκτικα, ξ ε σ α λ ω σ ε ι.
    Καθε τι φυσιλογικο, ηθικο, ανθρωπινο παραμεριζεται με αυτες τις αστηρικτες δικαιολογιες, απο ανθρωπους που μεσω των ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ τους διασυνδεσεων, βρεθηκαν σε θεσεις κλειδια σε κυβερνητικες αλλα και ιδιωτικες πολυεθνικες εταιρειες.

    Ολοι τους ανθρωποειδη (οχι ανθρωποι), με ψυχολογικα προβληματα, διαστρεβλωμενη λογικη και τελεια αγνοια ηθικων φραγμων εξ' ου και τα σεξουαλικα τους αμφιφυλετικα οργια.

    Δυστυχως, οι ανερχομενοι στα κεντρα εξουσιας μεσω της Μασονικης ιεραρχιας, ειναι απλως ΦΕΛΛΟΙ που ως γνωστον, παντοτε επιπλεουν εις βαρος της ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive