Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Πάει και ο πλήρως εμβολιασμενος γυμναστής διασημοτήτων Eric Fleishman πέθανε σε ηλικία 53 ετών

 

Ο προσωπικός γυμναστής των διασημοτήτων Eric Fleishman, γνωστός σε ορισμένους ως “Eric the Trainer”, πέθανε ξαφνικά την Ημέρα των Ευχαριστιών σε ηλικία 53 ετών. Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε...

στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, ο οποίος σημείωσε και τη σύζυγό του, Alysia Kanemoto. Εκτός από το ότι εργάστηκε ως προσωπικός γυμναστής διασημοτήτων, ο Έρικ έχει εκπαιδεύσει στρατιώτες των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή, έχει φιλοξενήσει τον διαγωνισμό του Mr. America Bodybuilding και έχει φιλοξενήσει το Celebrity Sweat.

Το ξαφνικό θάνατο του Έρικ συγκλόνισε το Χόλιγουντ και έκανε πολλούς να αναρωτηθούν για την αιτία του θανάτου του. Να τι ξέρουμε.

Ποια ήταν η αιτία θανάτου του Eric Fleishman;

Ο ξαφνικός θάνατος του Έρικ ανακοινώθηκε σε μια ανάρτηση στο Instagram στον επίσημο λογαριασμό του στις 27 Νοεμβρίου 2022. Η ανάρτηση αναφέρει: «Με λύπη μοιραζόμαστε ότι ο Έρικ Φίλιπ Φλάισμαν πέθανε απροσδόκητα το πρωί της 24ης Νοεμβρίου 2022. Η σύζυγός του Αλίσια, Ο γιος, οι γονείς και οι στενοί φίλοι/οικογένεια είναι βαθιά λυπημένοι για αυτό το γεγονός. Ο Έρικ άγγιξε πολλές ζωές προς το καλύτερο. Ήταν ένας φάρος φωτός, ελπίδας και αγάπης

Προς το παρόν, η αιτία θανάτου του Έρικ είναι άγνωστη στο κοινό. Σύμφωνα με την ανάρτηση του Έρικ στο Instagram, μια τελετή Celebration of Life θα φιλοξενηθεί σύντομα, με ώρα και ημερομηνία πιθανότατα αναρτημένες στη σελίδα του. Οι θαυμαστές και οι φίλοι μπορούν να κατευθύνουν “εμπειρίες, αναμνήσεις και αφιερώματα” καθώς και “φωτογραφίες, βίντεο, μουσική και ιστορίες” στο Celebrate.Erics.Life@gmail.com.

distractify

greek-dutch-truth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive