Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Dr. Andrew Kaufman, Dr. Tom Cowan Και Sally Fallon Morell: Ακόμα Δεν Έχει Αποδειχθεί Η Ύπαρξη του SARS-CoV-2 (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετάφραση:Apollodoros Κατά τη διάρκεια αυτής της σειράς των άρθρων, στα οποία έχω καταδείξει το τεστ COVID PCR ως απάτη και ως φάρσα και απατεωνιά, υποθέτω, για τους σκοπούς της συζήτησης, ότι ο ιός -SARS-CoV-2- είναι πραγματικός και έχει απομονωθεί....

[1]

Έχω κάνει αυτή την υπόθεση για να δείξω ότι, στον επίσημο κόσμο της COVID, το PCR είναι απατηλό .Ωστόσο, όπως γνωρίζουν οι αναγνώστες μου, εδώ και μήνες υποστηρίζω ότι κανείς δεν έχει αποδείξει ότι υπάρχει ο SARS-CoV-2 . [2]

Επομένως, το τεστ PCR έχει δημιουργηθεί για την ανίχνευση ενός θραύσματος ενός ιού του οποίου η ίδια η ύπαρξη δεν κατάφερε να ανταποκριθεί σε ένα λογικό πρότυπο αποδεικτικών στοιχείων.

To γεγονός αυτό εκτοξεύει τον παραλογισμό του τεστ PCR σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Οι ερευνητές υποθέτουν ότι το τμήμα του RNA που ψάχνει το τεστ είναι μέρος του SARS-CoV-2. Αλλά χωρίς να έχουμε τον πραγματικό απομονωμένο ιό στο χέρι, δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε ότι αυτό το θραύσμα RNA είναι πιο σχετικό από ότι είναι ένα κομμάτι σκόνης από το φεγγάρι.

Πρόσφατα, ο Δρ.Tom Cowan, ο Δρ.Andrew Kaufman και η Sally Fallon Morell δημοσίευσαν μια δήλωση σχετικά με την ύπαρξη του SARS-CoV-2.

Δείτε το βίντεο 👉 ε δ ώ:



Παραθέτω εδώ ολόκληρη τη δήλωση. Θα πρέπει να διαβαστεί και να κατανοηθεί από κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο:

·      Δήλωση για την απομόνωση του ιού (SOVI) [3]

«Απομόνωση (Isolation): Η πράξη της απομόνωσης (η ενέργεια ή το αποτέλεσμα του απομονώνω), το γεγονός ή η κατάσταση της απομόνωσης ή απομάκρυνση από ένα σύνολο, διαχωρισμός από άλλα πράγματα ή άτομα, μοναξιά.» - Αγγλικό λεξικό της Οξφόρδης

Η διαμάχη σχετικά με το εάν ο ιός SARS-CoV-2 έχει απομονωθεί ή καθαριστεί συνεχίζεται. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας τον παραπάνω ορισμό, την κοινή λογική, τους νόμους της λογικής και τις επιταγές της επιστήμης, κάθε αμερόληπτο άτομο πρέπει να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο ιός SARS-CoV-2 δεν έχει απομονωθεί ή καθαριστεί ποτέ. Ως αποτέλεσμα, δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί η ύπαρξη του ιού.

Σύμφωνα με τον κοινό νού, οι λογικές και επιστημονικές συνέπειες αυτού του γεγονότος είναι:

·       δεν είναι γνωστή η δομή και η σύνθεση για κάτι που δεν έχει αποδειχθεί η ύπαρξη του, συμπεριλαμβανομένης της παρουσίας, της δομής και της λειτουργίας οποιονδήποτε υποθετικών ακίδων ή άλλων πρωτεϊνών.

·       η γενετική αλληλουχία για κάτι που ποτέ δεν έχει ανακαλυφθεί δεν μπορεί να είναι γνωστή.

·       «Παραλλαγές/μεταλλάξεις» για κάτι που δεν έχει αποδειχθεί ότι υπάρχει δεν μπορεί να είναι γνωστές.

·       είναι αδύνατο να αποδειχθεί ότι ο SARS-CoV-2 προκαλεί μια ασθένεια που ονομάζεται Covid-19.

Με όσο το δυνατόν πιο περιεκτικούς όρους, αυτός είναι ο κατάλληλος τρόπος για την απομόνωση, τον χαρακτηρισμό και την επίδειξη ενός νέου ιού. Πρώτον, παίρνουμε δείγματα (αίμα, πτύελα, εκκρίσεις) από πολλά άτομα (π.χ. 500) με συμπτώματα που είναι μοναδικά και αρκετά συγκεκριμένα για να χαρακτηρίσουν μια ασθένεια.

Χωρίς ανάμιξη αυτών των δειγμάτων με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ιστό ή προϊόντα που περιέχουν επίσης γενετικό υλικό, ο ιολόγος διαβρέχει/διασπά (macerates), φιλτράρει (filters) και υπερφυγοκεντρίζει (ultracentrifuges ), δηλαδή καθαρίζει το δείγμα από οτιδήποτε ξένο προς αυτό.

Αυτή η κοινή τεχνική ιολογίας, που ακολουθείτο για δεκαετίες για την απομόνωση βακτηριοφάγων [4a] και των λεγόμενων γιγαντιαίων ιών σε κάθε εργαστήριο ιολογίας, στη συνέχεια επιτρέπει στον ιολόγο να αποδείξει με τη βοήθεια του ηλεκτρονικού μικροσκοπίου χιλιάδες σωματίδια ίδιου μεγέθους και σχήματος. Αυτά τα σωματίδια είναι ο απομονωμένος και καθαρισμένος ιός.

Αυτά τα ίδια σωματίδια στη συνέχεια ελέγχονται ως προς την ομοιομορφία τους με φυσικές και / ή μικροσκοπικές τεχνικές. Μόλις προσδιοριστεί η καθαρότητα, τα σωματίδια μπορούν να χαρακτηριστούν περαιτέρω. Αυτό θα περιλάμβανε  την εξέταση της δομής, της μορφολογίας και της χημικής σύνθεσης των σωματιδίων.

Στη συνέχεια, η γενετική τους σύνθεση χαρακτηρίζεται από την εξαγωγή του γενετικού υλικού απευθείας από τα καθαρισμένα σωματίδια και με τη χρήση τεχνικών γενετικής αλληλούχησης, όπως η αλληλουχία Sanger, που επίσης υφίσταται εδώ και δεκαετίες.

Στη συνέχεια, κάνει μια ανάλυση για να επιβεβαιώσει ότι αυτά τα ομοιόμορφα σωματίδια είναι εξωγενή (ξένα προς τον οργανισμό) στην προέλευση σύμφωνα με τον καθιερωμένο ορισμό του ιού, και δεν είναι τα συνήθη προϊόντα που προέρχονται από τη διάσπαση των νεκρών και πεθαμένων ιστών. [4β]

(Από τον Μάιο του 2020, γνωρίζουμε ότι οι ιολόγοι δεν έχουν τρόπο να προσδιορίσουν εάν τα σωματίδια που βλέπουν είναι ιοί ή απλά τα φυσιολογικά προϊόντα διάσπασης νεκρών και θνησκόντων ιστών.) [4c]

Εάν τώρα, έχουμε φτάσει στο σημείο αυτό, τότε έχουμε απομονώσει πλήρως, χαρακτηρίσει και γενετικά αλληλουχήσει ένα εξωγενές σωματίδιο ιού.

Ωστόσο, πρέπει ακόμη να αποδείξουμε ότι σχετίζεται αιτιωδώς με μια ασθένεια. Αυτό πραγματοποιείται εκθέτοντας μια ομάδα υγιών ατόμων (συνήθως χρησιμοποιούνται ζώα) σε αυτόν τον απομονωμένο, καθαρισμένο ιό με τον τρόπο με τον οποίο πιστεύεται ότι μεταδίδεται η ασθένεια.

Εάν τα ζώα αρρωστήσουν με την ίδια ασθένεια, όπως επιβεβαιώνεται από κλινικά ευρήματα και αυτοψία, κάποιος έχει τώρα δείξει ότι ο ιός προκαλεί πραγματικά μια ασθένεια. Αυτό καταδεικνύει τη μολυσματικότητα και τη μετάδοση ενός μολυσματικού παράγοντα.

Κανένα από αυτά τα βήματα δεν έχει ακόμη επιχειρηθεί με τον ιό SARS-CoV-2, ούτε όλα αυτά τα βήματα έχουν πραγματοποιηθεί με επιτυχία για οποιονδήποτε αποκαλούμενο παθογόνο ιό. Η έρευνά μας δείχνει ότι μία και μόνη μελέτη που να δείχνει αυτά τα βήματα δεν υπάρχει στην ιατρική βιβλιογραφία.

Αντίθετα, από το 1954, οι ιολόγοι έχουν λάβει μη καθαρισμένα δείγματα από σχετικά λίγα άτομα, συχνά λιγότερο από δέκα, με παρόμοια ασθένεια.

Στη συνέχεια επεξεργάζονται ελάχιστα αυτό το δείγμα και εμβολιάζουν αυτό το μη καθαρισμένο δείγμα σε καλλιέργεια ιστού που περιέχει συνήθως τέσσερις έως έξι άλλους τύπους υλικών - όλα τους περιέχουν πανομοιότυπο γενετικό υλικό ως προς αυτό που ονομάζεται «ιός».

Η καλλιέργεια ιστού λιμοκτονεί και δηλητηριάζεται και φυσικά αποσυντίθεται σε πολλούς τύπους σωματιδίων, μερικά από τα οποία περιέχουν γενετικό υλικό. Ενάντια σε κάθε κοινή λογική, στον κοινό νού, στη χρήση της αγγλικής γλώσσας και της επιστημονικής ακεραιότητας, αυτή η διαδικασία ονομάζεται «απομόνωση του ιού».

Αυτό το χαρμάνι που περιέχει θραύσματα γενετικού υλικού από πολλές πηγές υποβάλλεται στη συνέχεια σε γενετική ανάλυση, η οποία στη συνέχεια δημιουργεί, μέσω μιας διαδικασίας προσομοίωσης από ηλεκτρονικό υπολογιστή, την υποτιθέμενη αλληλουχία του φερόμενου ιού, ενός ψηφιακού (in silico) γονιδιώματος όπως αυτό αποκαλείται.

Σε καμία περίπτωση δεν έχει επιβεβαιωθεί ένας πραγματικός ιός με ηλεκτρονική μικροσκοπία. Σε καμία περίπτωση δεν έχει εξαχθεί και αλληλουχηθεί  ένα γονιδίωμα από έναν πραγματικό ιό. Πρόκειται για επιστημονική απάτη.

Η παρατήρηση ότι το μη καθαρισμένο δείγμα – που εμβολιάστηκε σε καλλιέργεια ιστών μαζί με τοξικά αντιβιοτικά, εμβρυϊκό βόειο ιστό, αμνιακό υγρό και άλλους ιστούς - καταστρέφει τον νεφρικό ιστό στον οποίο εμβολιάζεται δίδεται ως απόδειξη της ύπαρξης και της παθογένειας του ιού. Πρόκειται για επιστημονική απάτη.

Από τώρα και στο εξής, όταν κάποιος σας δώσει ένα έγγραφο που υποδηλώνει ότι ο ιός SARS-CoV-2 έχει απομονωθεί, σας παρακαλούμε να ελέγξετε τις ενότητες των μεθόδων. Εάν οι ερευνητές χρησιμοποίησαν κύτταρα Vero  ή οποιαδήποτε άλλη μέθοδο καλλιέργειας, τότε γνωρίζετε ότι η διαδικασία τους δεν συνιστά απομόνωση.

Θα ακούσετε τις ακόλουθες δικαιολογίες γιατί δεν λαμβάνει χώρα η πραγματική απομόνωση:

1       Δεν βρέθηκαν αρκετά σωματίδια ιού για ανάλυση σε δείγματα από ασθενείς.

2       Οι ιοί είναι ενδοκυτταρικά παράσιτα, δεν μπορούν να βρεθούν έξω από το κύτταρο με αυτόν τον τρόπο.

Εάν το νούμερο 1 είναι σωστό και δεν μπορούμε να βρούμε τον ιό στα πτύελα των ασθενών, τότε σε ποια αποδεικτικά στοιχεία βασίζουμε την θεώρηση ότι ο ιός είναι επικίνδυνος ή ακόμη και θανατηφόρος..;;;

Εάν το νούμερο 2 είναι σωστό, τότε πώς εξαπλώνεται, μεταδιδόμενος, ο ιός από άτομο σε άτομο…;;

Μας λένε ότι αναδύεται από το κύτταρο για να μολύνει άλλους. Τότε γιατί δεν είναι δυνατόν να τον βρεις…;;;

Τέλος είναι αναγκαίο να τονισθεί ότι, η αμφισβήτηση αυτών των ιολογικών τεχνικών και συμπερασμάτων δεν συνιστά κάποια απόπειρα απόσπασης της προσοχής ή διχασμού. Το να ρίξουμε το φως σε αυτήν την αλήθεια είναι απαραίτητο για να σταματήσει αυτή η φοβερή απάτη που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα.

Γιατί, όπως γνωρίζουμε τώρα, εάν ο ιός δεν έχει απομονωθεί ποτέ, δεν έχει αλληλουχηθεί ή δεν έχει αποδειχθεί ότι προκαλεί ασθένεια, εάν ο ιός είναι φανταστικός, τότε γιατί φοράμε μάσκες, γιατί εφαρμόζουμε τις «κοινωνικές αποστάσεις» και βάζουμε ολόκληρο τον κόσμο στη φυλακή…;;;

Τέλος, εάν δεν υπάρχουν παθογόνοι ιοί, τι συμβαίνει σε αυτές τις ενέσιμες συσκευές που ονομάζονται εσφαλμένα «εμβόλια» και ποιος είναι ο σκοπός τους; Αυτή η επιστημονική ερώτηση είναι η πιο επείγουσα και σχετική στις μέρες μας.

Είμαστε σωστοί. Ο ιός SARS-CoV2 δεν υπάρχει.

Sally Fallon Morell, ΜΑ

Dr.Thomas Cowan, MD

Dr.Andrew Kaufman, MD


***Δικτυογραφία:

Dr. Andrew Kaufman, Dr. Tom Cowan, and Sally Fallon Morell: SARS-CoV-2 STILL Hasn't Been Proven to Exist

https://humansbefree.com/2021/03/sars-cov-2-was-never-isolated-and-proven-to-exist.html

Thanks for r

1 σχόλιο:

  1. ΤΑ ΤΕΣΤ ΣΑΣ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΟΎΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΊΦΥΣΗ ❗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΌΜΑ ΚΑΤΑΣΤΡΈΦΟΥΝ ΘΥΜΟΕΙΔΕΣ ΑΔΈΝΑ !!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ...ΠΟΥΝΑΙ ΔΉΘΕΝ ΤΆΧΑ ΟΤΙ ΚΟΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΈΡΑ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΤΟ ΦΥΣΑΣ ΑΣ ΠΟΎΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΌΣΤΑΣΗ...? ΚΆΤΙ ΣΑΣ ΒΆΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΜΉΠΩΣ ΕΊΝΑΙ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ???

    ΛΕΩ ΜΩΡΈ ΚΆΤΙ... ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ

    ΘΑ! ΣΑΣ ΤΑ ΠΟΥΝ ΑΥΤΆ... ΚΙΑΛΛΑ ΠΟΛΛΆ ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ...Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΣΚΟΣ...ΟΙ ΤΟΥ """ΚΑΘΉΚΟΝΤΟΣ""" ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΜ.ΤΕΛΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥΝ.
    Ε? ΤΙ?

    ΞΑΦΝΙΚΆ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΙ ΤΟΥ ΠΝΕΎΜΟΝΑ ΦΟΥΛΑΡΑΝΕ!!! ΓΙΑ ΔΕΣ?

    ΕΝΑ ΣΑΟΥΝΤ Ο ΌΦΙΣ...ΦΣΣΣΤΧΣΟΥΑΦΣΣΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive