Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Το Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης εξηγεί γιατί τα εμβόλια covid είναι θανατηφόρα.ΒΙΝΤΕΟ

Ιατροί παθολόγοι από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Χαϊδελβέργης στη Γερμανία δημοσίευσαν στοιχεία που δείχνουν για το πώς πέθαναν οι άνθρωποι μετά τον εμβολιασμό με mRNA εμβόλια....

Όπως διερευνά η ομάδα έξι επιστημόνων στη μελέτη της, οι εν λόγω εμβολιασμένοι ασθενείς με mRNA υπέστησαν καρδιακή βλάβη επειδή οι καρδιές τους δέχτηκαν «επίθεση» από τα δικά τους κύτταρα του ανοσοποιητικού. Αυτή η αυτοάνοση επίθεση στα δικά τους καρδιακά κύτταρα οδηγεί στη συνέχεια σε ταχυκαρδίες.

Η μελέτη: «Νεκροψίες στον ιστοπαθολογικό χαρακτηρισμό της μυοκαρδίτιδας μετά από εμβολιασμό κατά του SARS-CoV-2» που δημοσιεύτηκε στις 7 Δεκεμβρίου 2022, στο περιοδικό Clinical Research in Cardiology, το επίσημο περιοδικό της Γερμανικής Καρδιολογικής Εταιρείας.

Η ερευνητική ομάδα έκανε νεκροτομή σε 25 θύματα διαφορετικών ηλικιών που βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι εντός 28 ημερών από τον εμβολιασμό.

Εξέτασαν τον καρδιακό τους ιστό στο μικροσκόπιο για να ανακαλύψουν γιατί αυτοί οι άνθρωποι πέθαναν από καρδιακή διαταραχή όταν δεν είχαν εμφανή υποκείμενη καρδιακή νόσο.
όπως αναφέρουν οι συγγραφείς της μελέτης:

«Τα ευρήματά μας εντοπίζουν την θανατηφόρο μυοκαρδίτιδα που σχετίζεται με τον εμβολιασμό». Σε ένα βίντεο που αναλύει τα αποτελέσματα, ο Δρ. John Campbell, στο Ηνωμένο Βασίλειο, είπε: «Αυτό έχει αξιολογηθεί από ομοτίμους. Αυτή είναι η σωστή επιστήμη και μια οριστική παθολογική διάγνωση από μια ομάδα κορυφαίων Γερμανών παθολόγων».

Το βίντεο του Campbell έχει προβληθεί 918.000 φορές. Έχει 2,58 εκατομμύρια συνδρομητές στο κανάλι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive