Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Covid και "κλιματική αλλαγή" : Ξυπνήστε, Πριν Να Είναι Πολύ Αργά

 

Μετάφραση: Απολλόδωρος. Στο τελευταίο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Douglas Brodie, με κρυφή κοινοποίηση προς την Επιτροπή 1922 (τα κοινοβουλευτικά μέλη του βρετανικού Συντηρητικού κόμματος), αναφέρεται στα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράχθηκαν από τον Boris Johnson κ.ά....

στους υποψηφίους για την αντικατάσταση του Johnson, στα ψέματα, στην προπαγάνδα, στους καταστροφικούς στόχους "καθαρού μηδενός", στους νόμους που προωθούνται στο κοινοβούλιο, στο ότι η αφήγηση περί "ασφαλούς και αποτελεσματικού εμβολίου" καταρρέει και άλλα πολλά.

Σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ημερομηνία 2 Ιουλίου, ο Brodie έγραψε για τις εξελίξεις, τα γεγονότα και τις απόψεις που δεν αναφέρονται από τα διεφθαρμένα, δωροδοκούμενα από τον Bill Gates εταιρικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με την εγκληματική κακοποίηση του κοινού από την κυβέρνηση. Στο τελευταίο του email με ημερομηνία 12 Ιουλίου, ο Brodie έδωσε σύντομη συνέχεια στο email που είχε στείλει 10 ημέρες νωρίτερα, "μόνο που αποδείχθηκε ότι δεν ήταν τόσο σύντομο λόγω νέων εξελίξεων", έγραψε.


Από τον Douglas Brodie, 12 Ιουλίου 2022

Δεν μπορώ να μην αναρωτηθώ αν τα μηνύματά μου, με κρυφή κοινοποίηση (Bcc) προς την Επιτροπή Συντηρητικών 1922, θα μπορούσαν να έχουν συμβάλει με κάποιο τρόπο στον αποκεφαλισμό του Boris Johnson. Είναι καταθλιπτικό το γεγονός ότι εκδιώχθηκε με το πρόσχημα της σαπουνόπερας ασήμαντης λεπτομέρειας, όταν δεν έχει αναφερθεί ούτε μια λέξη ότι έχει κατηγορηθεί για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης μαζί με τους Matt Hancock, Sajid Javid, Chris Whitty, June Raine (MHRA) και άλλους. Ούτε ένας πολιτικός του Westminster δεν έχει πάρει οποιαδήποτε θέση ενάντια στην ξεκάθαρη, όπως την ημέρα, παγκοσμιοποιημένη συνωμοσία και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράττονται μέσω της συνεχιζόμενης, εξελισσόμενης "πανδημίας" του Covid-19 και της "Μεγάλης Επανεκκίνησης" του WEF. 

Η ανησυχία μου είναι ότι ο αντικαταστάτης του Johnson θα μπορούσε να είναι ακόμη πιο αντιδημοκρατικός φανατικός παγκοσμιοποιητής του WEF, π.χ. ο  Rishi Sunak  ή ο Jeremy Hunt. Είναι απίστευτο ότι ο παιδοκτόνος Javid συζητείται ως κατάλληλος διάδοχος. Ο μόνος αμόλυντος αντικαταστάτης που μπορώ να δω είναι ο λόρδος David Frost. Δυστυχώς, δεν είναι υποψήφιος, αλλά είναι ανοιχτός στην πειθώ. Κρίμα που η νεαρή κοπέλα σε αυτό το σύντομο βίντεο δεν μπορεί να συμμετάσχει, ή ο  David Kurten

Τουλάχιστον ο νέος υπουργός Υγείας Steve Barclay δεν έχει προφανείς δεσμούς με το WEF. Του έχει ήδη επιδοθεί επιστολή από 100 εμπειρογνώμονες υγείας που τον καλούν να διακόψει τα εμβόλια Covid για τα υγιή παιδιά μέχρι να γίνει ενδελεχής έλεγχος της ασφάλειας. Θα εγκαταλείψει το άσκοπο και επικίνδυνο πρόγραμμα εμβολιασμού (5ος εμβολιασμός σύντομα), που καταρρίπτεται σε αυτή την ανάρτηση ορόσημο του Joel Smalley, και την ατζέντα του WEF για το NHS Pass/ψηφιακή ταυτότητα; Θα άρει τη σκληρή απαγόρευση της υδροξυχλωροκίνης και της ιβερμεκτίνης, η οποία έχει οδηγήσει σε τόσους πολλούς θανάτους από Covid που θα μπορούσαν να αποφευχθούν; 

Αισθάνομαι την ανάγκη να επαναλάβω γιατί επιμένω στην άχαρη εκστρατεία μου. Ο συνάδελφός μου Ivor Cummins το εξηγεί σε ΑΥΤΟ το σύντομο βίντεο με ένα προοίμιο από τον Dr Mattias Desmet σχετικά με τη "μαζική διαμόρφωση" ή την ύπνωση. Επιμένω επειδή βλέπω ότι μας κακοποιούν εγκληματικά οι προδότες της πολιτικής μας τάξης που επιδιώκουν μια "κρυμμένη σε κοινή θέα" παγκόσμια συντονισμένη "πανδημία" για τον κρυφό απώτερο σκοπό τους. Βλέπω επίσης ότι το μεγαλύτερο μέρος της κοινής γνώμης δεν έχει καν επίγνωση αυτού του γεγονότος, επειδή έχει υποσυνείδητα υπνωτιστεί, επειδή οι θρασύτατοι, ιδιοτελείς πολιτικοί μας λένε ψέματα όλη την ώρα και επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι βασίζονται στα "κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης", ή MΜΕ, για τις ειδήσεις τους χωρίς να συνειδητοποιούν πόσο διεφθαρμένα είναι. 

Φαίνεται ότι η μοίρα μου είναι να έχω μεγαλύτερη ανοσία στην προπαγάνδα από τους περισσότερους, όπως οι Ανατολικογερμανοί στους οποίους αναφέρθηκα στο τελευταίο μου email, οι οποίοι είναι ανθεκτικοί στην προπαγάνδα από τις δεκαετίες που έζησαν υπό ολοκληρωτική καταπίεση. Στην περίπτωσή μου, προέρχεται από την πολυετή εκστρατεία κατά της προπαγάνδας της επιστήμης των σκουπιδιών της απάτης της κλιματικής αλλαγής, την οποία κατέρριψα στο τελευταίο μου email. Το μόνο καλό με το Covid είναι ότι η "πανδημία" αποκάλυψε τη σατανική μαλθουσιανή ατζέντα πίσω από την προηγουμένως αδιανόητη τρέλα του Net Zero ("καθαρό μηδέν"). Παρακολουθήστε το βίντεο σε ΑΥΤΟ το άρθρο του Sky News Australia (ευχάριστα μη "πολιτικά ορθού", σε αντίθεση με το Sky News UK) που επικυρώνει τα συμπεράσματά μου και δείχνει πώς οι "χρήσιμοι ηλίθιοι" πολιτικοί μαριονέτες του WEF σε όλο τον κόσμο έχουν προκαλέσει μια κατακλυσμιαία ενεργειακή κρίση, με τους εγχώριους λογαριασμούς ενέργειας στο Ηνωμένο Βασίλειο να εκτοξεύονται σε πάνω από £3.300

Όλα τα χρόνια που ξόδεψα προσπαθώντας να πείσω τους "χρήσιμους ηλίθιους" πολιτικούς μας να δουν τη λογική, ήταν εντελώς χαμένη προσπάθεια. Η απάτη της κλιματικής αλλαγής βγάζει τελικά νόημα όταν αποδέχεστε ότι δεν έχει καμία σχέση με το κλίμα και ότι έχει να κάνει με μια υπερκυβερνητική μαλθουσιανή ατζέντα αποβιομηχάνισης και αποπληθυσμού, ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο επίθεσης σε σχέση με την ταχεία επίθεση του Covid για την "πανδημία". Ο Reiner Fuellmich και οι συνεργάτες του έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά συνδέοντας όλες τις τελείες για να αποκαλύψουν αυτή την πραγματικότητα. 

Στο τελευταίο μου email παρέλειψα να αναφέρω πως η Βόρεια Ιρλανδία απειλείται με απώλεια ενός εκατομμυρίου βοοειδών και προβάτων για να επιτευχθούν οι τρελοί στόχοι του Net Zero. Η σημασία αυτού είναι ότι οι αγρότες και οι υποστηρικτές τους σε όλο τον κόσμο έχουν πρόσφατα ξεκινήσει μαζικές διαμαρτυρίες ενάντια στην τρέλα που τους επιβάλλεται. Η ολλανδική κυβέρνηση είναι ιδιαίτερα δεσποτική, χαρούμενη να καταστρέψει το καθεστώς της Ολλανδίας ως ένας από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς τροφίμων στον κόσμο (ποιος το ήξερε;) επειδή θέλει να καθαρίσει τεράστιες εκτάσεις αγροτικής γης για να δημιουργήσει χώρο για μια γιγαντιαία έξυπνη πόλη εμπνευσμένη από το WEF. Ο Τρουντό σχεδιάζει να αποδεκατίσει την καναδική γεωργία με την ίδια σαθρή δικαιολογία. Περιττό να πούμε ότι οι ειδήσεις για αυτές τις διαμαρτυρίες έχουν ως επί το πλείστον αποσιωπηθεί από τα διεφθαρμένα ΜΜΕ, όπως ακριβώς αποσιώπησαν τις ειδήσεις για τις προηγούμενες διαμαρτυρίες του Covid. 

Παραδείγματα μερικών από αυτές τις διαμαρτυρίες είναι τα εξής: Ολλανδία εδώεδώεδώ, εδώεδώ  και εδώ, Γερμανία ΕΔΩ, Πολωνία ΕΔΩ, Ιταλία ΕΔΩ και ΕΔΩ, Βαλκάνια ΕΔΩ, Αλβανία ΕΔΩ, Αργεντινή ΕΔΩ, Κένυα ΕΔΩ και Σρι Λάνκα ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ. Αυτή είναι μια σαφής απόδειξη του παγκόσμιου συντονισμού της "Μεγάλης Επανεκκίνησης" για την πρόκληση σκόπιμης έλλειψης τροφίμων. Οι αρχές των ΗΠΑ είναι απασχολημένες με την υποδαύλιση της κρίσης: Ο Μπάιντεν έχει πουλήσει αποθέματα πετρελαίου έκτακτης ανάγκης στην Κίνα, μια πιθανώς καταδικαστέα παράβαση, ενώ η Καλιφόρνια σχεδιάζει να αναγκάσει 70.000 φορτηγατζήδες να βγουν από τους δρόμους. 

Το εναρκτήριο τμήμα αυτού του ρεπορτάζ της βρετανικής στήλης συνοψίζει την έκταση των παράνομων, σκόπιμα ανοικτών νόμων που προωθούνται μέσω του κοινοβουλίου για να επιτρέψουν στο φασιστικό μας κράτος να καταπιέζει, να ελέγχει, να κατηχεί και να τιμωρεί ευκολότερα το ευρύ κοινό: Νομοσχέδιο για τη διαδικτυακή ασφάλεια, Νομοσχέδιο για την εθνική ασφάλεια, Νόμος για την ποινή του Αστυνομικού Δικαστηρίου Εγκλημάτων, Νομοσχέδιο για τη δημόσια τάξη, Εκλογικός νόμος, Νομοσχέδιο για τη δικαστική αναθεώρηση, Νέο Βρετανικό νομοσχέδιο δικαιωμάτων και άλλα. 

Αυτό οδηγεί στο πώς οι ολλανδικές αρχές προωθούν επίσης παράνομα μέτρα για την καταστολή του λαού τους και πώς η ολλανδική αστυνομία έχει χρησιμοποιήσει πυροβόλα όπλα για να καταστείλει τους Ολλανδούς αγρότες. Δείτε τι συνέβη στον αποστάτη Ιάπωνα πρωθυπουργό και στους προέδρους της Τανζανίας και του Μπουρούντι. Οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από όλα αυτά είναι κακοί και οι σκοταδισμοί τους είναι τόσο κραυγαλέοι που δείχνουν ότι απλώς παίζουν μαζί μας. 

Αντιμέτωποι με μια πολιτικά κατασκευασμένη ανίερη τριάδα "λοιμός, πόλεμος και πείνα", φοβάμαι ότι τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα πριν βελτιωθούν (αν γίνουν ποτέ). Υπάρχει ακόμα το τεράστιο πρόβλημα του μη βιώσιμου παγκόσμιου χρέους που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Σύμφωνα με ΑΥΤΗ τη μαρτυρία, ο κύριος σκοπός της "πανδημίας" του Covid είναι να επιτευχθεί "μια ελεγχόμενη κατεδάφιση του πολιτικού και οικονομικού μας συστήματος" για να δημιουργηθεί μια εντελώς αντιδημοκρατική, δυστοπική Νέα Τάξη Πραγμάτων στην οποία οι κορυφαίοι θα διατηρήσουν την εξουσία και τον πλούτο τους, ενώ η υπόλοιπη ανθρωπότητα θα υποβιβαστεί σε δουλοπαροικία. Φοβάμαι ότι το παγκόσμιο κατεστημένο θα εντείνει την τυραννία του, επειδή φοβάται ότι εμείς, η μεγάλη πλειοψηφία, θα ξεσηκωθούμε εναντίον τους, της μικροσκοπικής μειοψηφίας τους. 

Προβλέπω τη μέρα που θα πρέπει να παρουσιάζετε τα "πλήρως εμβολιασμένα" και αψεγάδιαστα "κοινωνικά διαπιστευτήρια" σας για να έχετε πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες όπως: το NHS (βλ. το NHS Pass), τα μέσα μαζικής μεταφοράς (όπως στον φασιστικό Καναδά), για να λειτουργήσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό (οι υποστηρικτές των διαμαρτυρόμενων Καναδών φορτηγατζήδων πάγωσαν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς), για να αγοράσετε τρόφιμα σε ένα σούπερ μάρκετ, για να ανεφοδιάσετε με βενζίνη, ... 

Θα μπορούσαν να το επιβάλουν αυτό θέτοντας ως προϋπόθεση τη λήψη ενός άσκοπου, συντομευτικού για τη ζωή εμβολίου κάθε 9 μήνες, όπως σχεδιάζει ο φασιστικός Καναδάς, τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς κλειδώματος και τη σήμανση καραντίνας, την εγκατάσταση ενός έξυπνου μετρητή, τον περιορισμό των ταξιδιών σας, τον περιορισμό της κρεατοφαγίας σας, τη μη συμμετοχή σε αντικυβερνητικές διαδηλώσεις (η αναγνώριση προσώπου χρησιμοποιείται στη φασιστική Αυστραλία), τη μη αποστολή αντικυβερνητικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ... 

Ξυπνήστε, πριν να είναι πολύ αργά!!! 

Για να κλείσουμε με μια θετική νότα, το απατηλό αφήγημα του κατεστημένου για τα "ασφαλή και αποτελεσματικά" εμβόλια Covid καταρρέει, όπως αναλύεται από τον Dr Steve Kirsch, ο οποίος δίνει μια μακρά λίστα με καταδικαστικούς λόγους για τους οποίους συμβαίνει αυτό. Θα είναι ο νέος υπουργός Υγείας Steve Barclay ο πρώτος που θα παραδεχτεί την αλήθεια; 


Τα παραπάνω είναι απόσπασμα από το βιβλίο ‘21st Century crimes against humanity’ του Doug Brodie όπως εκδόθηκε απο τονy Joel Smalley


***Δικτυογραφία:

Covid and Climate Change: Wake up, before it’s too late – The Expose

https://expose-news.com/2022/07/13/covid-and-climate-change-wake-up-before-its-too-late/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive