Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

ΟΠΟΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΞΕΦΥΤΡΩΝΕΙ, Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ;

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "ΘΕΜΑ H νέα αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής: Οι εκπλήξεις της Εύας Καϊλή Με τα χρόνια, με όπλο το ευρωπαϊκό της προφίλ και την καθαρή διαχωριστική γραμμή που τραβά έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, η Εύα Καϊλή διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και έχει καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση στελεχών της Ν.Δ., ακόμα και του Κυριάκου Μητσοτάκη. o πρωθυπουργός έδωσε μάχη για την εκλογή της στη θέση της αντιπροέδρου, καθώς μίλησε o ίδιος με στελέχη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Στρασβούργο για την τιμητική εκδήλωση στη μνήμη του μέχρι πρότονος προέδρου της Ευρωβουλής Νταβίντ Σασόλι, που απεβίωσε πρόσφατα. PES"

Η ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΪΛΗ ΕΙΧΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ! ΚΟΥΛΗΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ! https://indobserver.gr/.../%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF...

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ!
    ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΏΣΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΊΤΗΣΗ?!

    🤮

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πώς λεμε "ολοι οι ανθρωποι του Προεδρου";Α,να γεια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive