Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Σύσταση Ιδρύματος «Αντώνης Κ. Σαμαράς». Ίδρυμα Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Ίδρυμα Κωνσταντίνου Καραμανλή, Ίδρυμα Κωνσταντίνου Σημίτη, Ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου.

Έγινε της μόδας στην τελευταία Ελληνική Δημοκρατία κάθε πρωθυπουργός μετά την αποστράτευση να φτιάχνει και ένα Ίδρυμα. Ο Αλέξης Τσίπρας θέλει διακαώς μια δεύτερη τετραετία, μετά θα φτιάξει το δικό του Ίδρυμα, υποθέτω....

Οι Παπανδρέου έχουν ίδρυμα ή το έχουν ονομάσει κάπως αλλιώς;

Όλοι αυτοί παρέλαβαν την Ελλάδα, την χρησιμοποίησαν σαν Φέουδο, την οδήγησαν στον Μαρασμό, οικονομικό, ηθικό κ κοινωνικό και μετά φτιάχνουν και ένα Ίδρυμα με σκοπό την Έρευνα στον Πολιτισμό και στην Πολιτική.

Ποιον Πολιτισμό και ποια Πολιτική;;;

Ένα φεουδαρχικό κράτος είμαστε με στοιχεία ολιγαρχίας.

Και από πού θα καλύπτονται οι οικονομικές ανάγκες του Ιδρύματος; Από πού καλύπτονται οι οικονομικές ανάγκες κάθε Ιδρύματος κάθε πρώην πρωθυπουργού;

Τα βάζουν από την τσέπη τους;

Ή χρησιμοποιούσαν το Δημόσιο Ταμείο κατά τις βουλές τους τότε, και θα το απομυζούν και σήμερα;

Αυτό όμως που με πληγώνει είναι η αίσθηση κουτοϋπερηφάνιας που διαπνέει την πλειονότητα των ιθαγενών και τους καθιστά υποτελείς.

 

Θεοφάνης Α. Τσαπικούνης
Βάρδα Ηλείας, 270 52
697 3386615

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive