Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Οσμή «παραδικαστικού» πίσω από την σκανδαλώδη αναγνώριση του κέντρου «ψευδομακεδονικής» γλώσσας!

Η υπόθεση της αναγνώρισης του σωματείου ψευτομακεδονικής γλώσσας από το Ειρηνοδικείο Φλώρινας, περιέργως έχει περάσει στα ψιλά των ειδήσεων, αντί να έχει προκαλέσει σεισμό σε ολόκληρη την Ελλάδα και κυρίως την Μακεδονία. Απορεί κανείς που χάθηκαν όλοι αυτοί οι μακεδονομάχοι των ΜΜΕ... ο Πορτοσάλτε, ο Οικονόμου και οι άλλοι «άξιοι απόγονοι» του Παύλου Μελά. Για τους πολιτικούς δεν το συζητάμε, το πιο πετυχημένο το είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος απευθυνόμενος στον Θάνο Πλεύρη στην ολομέλεια της Βουλής, όταν και η σκανδαλώδης αυτή υπόθεση είχε γίνει γνωστή: «Να και ο κύριος Πλεύρης, άφησε την περικεφαλαία του και της περικνημίδες του και ήρθε στο κοινοβούλιο»!

Για να επανέλθουμε στο θέμα, η αναγνώριση του συγκεκριμένου σωματείου αποτελεί σκάνδαλο πρώτου μεγέθους, γιατί η περιγραφή των δραστηριοτήτων του συνιστά παραβίαση ακόμα και της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών! Μία ανάγνωση στην ιστοσελίδα του εν λόγω «κέντρου», καθιστά σαφές ότι ο πραγματικός λόγος της ύπαρξης του είναι η προώθηση ψευτομακεδονικής «εθνικής μειονότητας» μέσα στην αληθινή Μακεδονία..

Η πληροφορία λοιπόν που μεταφέρει η εφημερίδα Δημοκρατία στο σημερινό της φύλλο, πρέπει να προκαλέσει συναγερμό: «Κατά μία πληροφορία, ο δικηγόρος του σωματείου που αναγνώρισε το ειρηνοδικείο Φλώρινας ως «μακεδονικό» με σκοπό την διάδοση της «μακεδονικής» γλώσσας, και έχει καταγωγή από την Πτολεμαΐδα, είναι συγγενής με την δικαστή που εξέδωσε την απόφαση»!


Αναμένεται να δούμε εάν υπάρχουν ακόμα θεσμοί που να στέκονται όρθιοι σε αυτόν τον τόπο…

2 σχόλια:

  1. 😏 The Queer code : secret language of LGBTQ +art
    YouTube channel nationalgalleries

    ΕΕΕ ΤΟΥ Π@ΣΤΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οσον αφορα την συμφωνια των Πρεσπων,αναφερεται οτι η "μακεδονικη"γλωσσα ειναι σλαβικης προελευσης[και πολλη σημασια δωσαμε σε κατι που δεν υπηρχε στην αρχαια Ελλαδα,Ελληνικα μιλουσαν]αλλα γινεται σαφης η μη υπαρξη Μακεδονικης μειονοτητας,υπο οποιαδηποτε εθνολογικη εννοια.Σιγουρα ειναι ευκαιρια να βαλουμε καποια πραγματα στη σειρα και να εκμεταλλευτουμε καταστασεις.Δυστυχως τυχουμε στον πιο ανεμελο τυχοδιωχτη απατρι και μειοδοτη πρωθυπουργο.[Οχι οτι οι αλλοι κανουν νυξη,περιεργο]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive