Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

  Β. ΗΠΕΙΡΟΣ: "Γη ελληνική δύο φορές απελευθερωμένη αλλά προδωμένη"

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "NORTHERN 1914 AUTO AUTONOMIA"

Μεγάλος ντόρος από τον Τσίπρα και την παρέα του για τα "μακεδονικά" βαπτίσια των Σκοπίων, αλλά σιγή ιχθύος για την ελληνικότητα της Βορείου Ηπείρου. Και όχι μόνο σιγή ιχθύος, αλλά και απειλών περί παραχώρησης δικαιωμάτων στους αλβανούς Τσάμηδες εντός της Ελληνικής επικράτειας.... Οι Ζαίοι φωνάζουν για το δικαίωμα της εθνικής αυτοδιάθεσης άλλων, αλλά το απαγορεύουν στους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου.
ΦΙΛΗΣ 6/11/2018: «Δεν υπάρχει Βόρεια Ήπειρος. Μόνο Νότια Αλβανία. Αυτόκλητος σωτήρας ο Κατσίφας με ψυχικές διαταραχές».
Όσο για τον Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη που υποσχέθηκε να επισκεφθεί σύντομα τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου, να έχει στο νου του αυτά που είχε πει ο Γεώργιος Παπανδρέου σε ομιλία του μέσα στη Βουλή το 1960:
«Εκείνο πάντως το οποίο οφείλουν όλαι αι Ελληνικαί Κυβερνήσεις να γνωρίζουν, είναι ότι το θέμα της Βορείου Ηπείρου υφίσταται. Και εκείνον το οποίον απαγορεύεται εις τον αιώνα, είναι δί οιονδήποτε λόγον η απάρνησης του ιερού αιτήματος. Η διεκδίκησις είναι ιερά και απαράγραπτος. Αλλ' εκτός της εθνικής διεκδικήσεως, υπάρχει και κάτι άλλο. Η προστασία του πληθυσμού της Βορείου Ηπείρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive