Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Η ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ – ΔΕΝ ΕΠΕΙΣΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ – ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ

 

Καταγραφή

makeleio.gr:Την συνέχιση της προφυλάκισης της Εύας Καϊλή αποφάσισε η βελγική δικαιοσύνη. Το δικαστικό συμβούλιο αποφάσισε να παραταθεί η προφυλάκισή της 44χρονης Εύας Καϊλή στις φυλακές του Χάρεμ έως τις 22 Ιανουαρίου....

Τότε, θα επαναξιολογηθεί εκ νέου η τύχη της από το δικαστικό συμβούλιο, όπως προβλέπει το βελγικό δικαιικό σύστημα.

Απορρίφθηκε το αίτημά της για αποφυλάκιση με βραχιολάκι

Η απόφαση εστάλη με email στους δικηγόρους της Εύας Καϊλή.

Τι δήλωσε νωρίτερα ο “περουκίνι-βαλιτσάκιας ” δικηγόρος της, που την “έκαψε” ακόμη περισσότερο.

Ειρωνεύτηκε μέχρι και τον εισαγγελέα!

Ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος δήλωσε ότι από την εισήγηση που έκανε ο εισαγγελέας όχι απλά το κλίμα δεν ήταν καλό αλλά έδειχνε ότι έπρεπε να μείνει στην φυλακή η κα Εύα Καϊλή.

Μιλώντας στον Alpha, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος είπε ότι τον εισαγγελέα δεν φάνηκε να τον αφορά αν έχει παιδί, είπε πολύ ωμά ότι δεν έχει καμία αξία προσθέτοντας ότι ήταν ιδιαίτερα αρνητικός. Ο εισαγγελέας σύμφωνα με τον κ. Δημητρακόπουλο θεώρησε την κα Καϊλή ύποπτη φυγής από την χώρα και προέβαλλε μάλιστα ως επιχείρημα ότι οι μυστικές υπηρεσίες του Κατάρ θα στείλουν κατασκόπους προκειμένου να απαγάγουν την κα Καϊλή και να την μεταφέρουν στην χώρα τους.

Καταγραφή 

Μάλιστα ο ίδιος είπε ότι ακούγοντας όπως τους παράλογους ισχυρισμούς του εισαγγελέα τον ειρωνεύτηκε. Επειδή η παρουσία μας εκεί δεν ήταν διακοσμητική του είπα: «Τι νομίζετε ότι θα έρθουν στρατεύματα από το Κατάρ να καταλάβουν τις Βρυξέλλες;» Και πρόσθεσε: «Μέχρι και η πρόεδρος μειδίασε».makeleio.gr

2 σχόλια:

  1. ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ? ΣΤΟ €ΒΡΩΜΟΚΟΙ ΟΒΟΥΛΙΟ? ΣΥΝΟΛΟ?
    ΤΟ 8% ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΆ ΕΊΝΑΙ ΑΠΟ ΟΣΑ ΒΓΕΝΟΥΝ ΜΈΧΡΙ ΤΏΡΑ.ΟΛΑ ΠΈΦΤΟΥΝ!!! 60 ΝΟΜΑΤΕΟΙ ΕΊΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΊΕΣΗ...
    ΚΑΛΑ ΚΆΤΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΤΟΥ ΈΡΓΟΥ...!
    ΟΛΑ ΕΊΝΑΙ ΑΠΆΤΗ!!! ΟΛΑ! ΟΤΙ ΛΈΝΕ ΟΛΑ! ΑΝΤΊΘΕΤΑ! ΕΊΛΩΤΕΣ ΤΟΥ ΨΕΎΔΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΞΕΧΆΣΑΤΕ? ΧΑΖΑΡΟΚΡΟΝΙΟΙ ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ.


    🗡️⚖️👼🇬🇷 ΥΠΆΡΧΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΔΟΥ η ισπανική ομάδα που ανακάλυψε τις….ΟΦΣΟΡ της Καϊλής – Επίσημη ανακοίνωσή της – Υπάρχουν…ΚΙ ΑΛΛΟΙ στο κόλπο εκεί στο Ευρωκοινοβούλιο!!!

    https://greeknewsondemand.com/2022/12/22/%ce%b9%ce%b4%ce%bf%cf%85-%ce%b7-%ce%b9%cf%83%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%bf%ce%bc%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%ac%ce%bb%cf%85%cf%88%ce%b5-%cf%84%ce%bf/
    ----
    Δύο Ισπανοί ερευνητές, υπό την κάλυψη αυτής της οδηγίας, υπέβαλαν καταγγελίες στο γραμματοκιβώτιο της Acodap κατά των εξής ατόμων: Eva Kaili, Alexandros Kaili, Maria Ignatiadou, Pier Antonio Panzeri, Silvia Panzeri, Maria Colleoni, Luca Visentini και Marc Tarabella.

    Όλοι τους με λογαριασμούς σε διαφορετικούς φορολογικούς παραδείσους και με καταθέσεις αθροιστικής αξίας πολλών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.
    Αφού εξέτασε το περιεχόμενό της, η Acodap υπέβαλε μήνυση για ξέπλυμα χρήματος στην Εισαγγελία της ΕΕ και κατά των προαναφερθέντων προσώπων. Η Acodap ζήτησε επίσης να συμμετάσχει στη νομική διαδικασία και να συμμετάσχει στην υπόθεση. Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο της καταγγελίας και των παραρτημάτων της, στα ισπανικά.

    https://drive.google.com/file/d/1nsIAf5sx86Ob2Ks3efaq04fI7kcSjfuD/view

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive