Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Βρε τι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ειναι αυτοί; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! Θέμα αποστρατικοποίησης των νησιών έθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος!

539a4a02-cfb9-4241-a9a9-37d87aac8fff 

Ως μελλοντικός υπουργός… Εξωτερικών μίλησε ο Ανδρέας Λοβέρδος στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής ανοίγοντας ζήτημα αποστρατικοποίησης των ελληνικών νησιών! Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ κινήθηκε όχι μόνο πέρα από την εθνική γραμμή, αλλά και εκτός του πλαισίου του κόμματός του....

Είναι επίσης γνωστές οι θέσεις που εκφράζει ο Νίκος Ανδρουλάκης για την τουρκική απειλή. Σε κάθε περίπτωση η δήθεν αμοιβαία αποστρατικοποίηση που λάνσαρε ο Α. Λοβέρδος εκτιμάται ότι έγινε ευμενώς δεκτή από πρεσβείες και μάλιστα σε μία περίοδο έντονων πολιτικών ζυμώσεων.

Οι δηλώσεις Λοβέρδου έγιναν στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Ελληνικής Βουλής η οποία συνεδρίαζε με μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών του Ολλανδικού Κοινοβουλίου, σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο.

«Σε ό,τι αφορά τα νησιά, η Ελλάδα συζητά να απομακρυνθούν οι στρατιωτικές δυνάμεις και από τη μια και από την άλλη περιοχή. Βεβαίως αν και η Τουρκία θέλει και η ίδια να το κάνει…», ήταν η επίμαχη φράση του Α. Λοβέρδου. Αμέσως μετά ολοκληρώθηκε η σύνδεση με τους Ολλανδούς βουλευτές (που έμειναν με την εντύπωση ότι η Ελλάδα «συζητά» αποστρατικοποίηση των νησιών της!), ενώ ο Α. Λοβέρδος αποχώρησε από την αίθουσα – προφανώς έχοντας κάνει το καθήκον του…

Δεν υπήρξε αντίδραση από τους ελάχιστους βουλευτές που ήταν στην συνεδρίαση πλην του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου που (ενώ είχε ολοκληρωθεί η σύνδεση με την Ολλανδία) ζήτησε να καταγραφεί ότι δεν εκφράζει την κυβέρνηση η άποψη Λοβέρδου ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να συζητήσει αποστρατικοποίηση των νησιών της με αμοιβαία υποχώρηση της Στρατιάς του Αιγαίου «αν και η Τουρκία θέλει και η ίδια να το κάνει».

 

1 σχόλιο:

  1. ΩΣ ΤΙ? ΜΊΛΗΣΕ pisoshito

    ΩΣ ΤΙ? ΔΕΝ ΠΆΤΕ ΚΑΛΆ

    ΤΙΝ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΛΈΤΕ?!

    ΕΠΙΒΡΑΒΕΎΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ?
    ΜΕ ΚΆΤΙ ΤΊΤΛΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive