Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Ο ΑΝΤΙΝΑΤΙΒΙΣΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΑΙΛΗ; ΒΙΝΤΕΟ


Το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης το χρηματοδοτούν, κατά βάση, 2-3 ηγεμονίες του Κόλπου. Σ. Αραβία, Κατάρ και ΗΑΕ. Πρόκειται για οικονομίες που το χρήμα περισσεύει. Αγοράζουν, μεταξύ άλλων, στη Δύση ότι βρουν.
Θεωρούν τον πλούτο τους, δώρο του Αλλάχ... και υποχρέωσή τους να επεκτείνουν το Ισλαμ στους βαρβάρους για να τον ευχαριστήσουν.Το project λέγεται Eurabia και συνίσταται στην άλωση της Ευρώπης από μέσα και της μετατροπής της σε Ισλαμικό χαλιφάτο.
Υπάρχουν διάφορα σχέδια με διάφορες ονομασίες, αλλά ο στόχος είναι ενιαίος.
Λειτουργεί ως εξής:
 Επειδή είναι κράτη και δεν μπορούν να φανούν, χρηματοδοτούν ΜΚΟ που ιδρύουν μιλημένοι και μυημένοι συνεργάτες. Αυτοί "αγοράζουν" ταλαίπωρους Πακιστανούς, Μπαγκλαντεσιανούς και άλλους μουσουλμάνους και τους φέρνουν στην Ευρώπη ως "μετανάστες" κλπ φαιδρά, με τους γνωστούς τρόπους. Είδατε να τους πηγαίνουν στις πλούσιες χώρες τους;
ΌΧΙ ΒΈΒΑΙΑ!!!
Πληρώνουν και διαφήμιση σε κανάλια και sites, πληρώνουν πολιτικούς, δημοσιογράφους, δικαστες να διωχθούν αυτοί που αντιστέκονται ως " Εθνικιστές" και φυσικά αγοράζουν πολιτική επιρροή, όπως καλή ώρα με την Καϊλή. Μέχρι και Υπουργεία Μετανάστευσης έχουν φτιάξει, σχεδόν όλες οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, της δικής μας προεξαρχούσης !!!
Εκεί εντάσσεται και η στράτευση του Γκουρλο-ηλίθιου εναντίον του Νατιβισμού και υπέρ της πολυπολιτισμικότητας.Τι νομίζετε αυτος δεν τα πήρε;
δεν είναι στο κόλπο;
Πολλές ΜΚΟ ιδρύονται από συγγενείς και αχυρανθρώπους πολιτικών, ή και από συνεργαζόμενους επιχειρηματίες, όπως τα ιδρύματα του Σόρος, δια των οποίων διακινούνται και τα απαιτούμενα ποσά.
Η μετακίνηση Πακιστάν - Ελλάδα κοστίζει περίπου € 5.000. Αν έρθουν 1.000.000 άτομα το χρόνο, αυτό μας κάνει 5 δις. Μια τρίχα απ' τα μουστάκια του Εμίρη!
Τη διαβίωση των "μεταναστών" αναλαμβάνουν στη συνέχεια οι ταλαίπωροι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι, φυσικά μέσω των ιδίων ΜΚΟ, για να βγαίνει και το ποσοστό. Είναι επιχείρηση "going concern" και όχι "one off" αρπαχτή.!
Και βέβαια οι "μετανάστες" ελέγχονται από ένα κινητό, με sms, ακριβώς όπως και ήρθαν. Τους παραχωρούνται πολιτικά δικαιώματα και πολλαπλασιαζόμενοι τάχιστα, δημιουργούν μια κρίσιμη κοινωνική δύναμη, ικανή να διαμορφώσει μόνιμους πολιτικούς συσχετισμούς και πλειοψηφίες. Ελεγχόμενες με ένα sms. !
Κι εσύ ταλαίπωρε "πονόψυχε" Ευρωπαίε-Ελληνα, που τρως την προπαγάνδα αμάσητη, θα έρθει σύντομα η ώρα που θα χάσεις τη χώρα σου. Τη Κύπρο την έχασες ήδη!!! Θα φωνάζεις και δεν θα ακούγεσαι...
Πάρε τώρα λίγο σκάνδαλο Καϊλή, μπας και ξυπνήσεις... Που δεν το νομίζω. Το παιχνίδι χάθηκε.
Σ' έφαγε η πονοψυχιά και οι ...ευρωπαϊκές "αρχές".
Κορόϊδο...!

Lampros Chouliaras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive